SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Cumartesi Sakarya İle Oynuyor

Yeni Malatyaspor, Cumartesi Sakarya İle Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor.

Cumartesi saat 16.00'da başlayacak ve Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma için Sakarya'ya giden Yeni Malatyaspor, maçla ilgili son antrenmanı, ev sahibi takımın tesislerinde Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirdi. Yeni Malatyaspor, bu maçtan puan çıkarmayı hedefliyor.

Ev sahibi Sakaryaspor, ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Sakaryaspor kendi sahasındaki 3 maçın ise 2'sini kazanırken 1'inde rakibine yenildi. Ligdeki son maçında deplasmanda Samsunspor'a 3-2 mağlup olan Sakaryaspor, topladığı 9 puanla ligde 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise ligde oynadığı 6 maçta hiç galip gelemezken 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda çıktığı 3 maçın 2'sini kaybeden Malatya temsilcisi, 1 maçta da rakibiyle berabere kaldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Altay ile 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor, topladığı 3 puanla ligde 18. sırada bulunuyor.

Karşılaşmayı; İstanbul Bölgesi A Klasman hakemi Can Cengiz yönetecek. Cengiz'in yardımcıları İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Gökmen Baltacı ve Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Burak Cansız. Maçın 4. hakemliğini Aksaray Bölgesi B Klasman Hakemi Volkan Okur yapacak.

İki takım arasındaki maç, saat 16.00'dan itibaren TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor ile Sakaryaspor daha önce iki kez hazırlık maçlarında karşı karşıya gelmişler, bunlardan biri Sakaryaspr'un 3-0, diğeri ise Yeni Malatyaspor'un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

malatyahabek.com- trtspor.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız