SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Malatyaspor Donald İle Anlaştı'

0
Güncellendi - 2018-07-30 21:20:28
'Yeni Malatyaspor Donald İle Anlaştı'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, uzun süredir pazarlık halinde olduğu Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile her konuda anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Malatya temsilcisi, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’ın Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald’ı kadrosuna katmayı başardı. Tecrübeli futbolcunun fiyatı konusunda yaşayan anlaşmazlıktan dolayı tıkanan transfer görüşmeleri Yeni Malatyaspor yönetiminin istediği rakama inince tatlıya bağlandı. Tecrübeli futbolcunun yeni sezon hazırlıkları için 1 Ağustos Çarşamba günü Malatya’da toplanacak olan sarı-kırmızılıların çalışmalarına dahil olacağı belirtildi.

3 yıllık imza atacak 

1988 Hollanda Nieuw-Vennep doğumlu olan Mitchell Donald, merkez orta sahada oynuyor. 1.84 metre boyundaki futbolcu, ön libero ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor. Kulübü Kızılyıldız ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona eren olan Hollandalı futbolcu, kariyerine Ajax altyapısında başladı. Donald daha sonra sırasıyla Wilem, Roda, Mordovia ve Kızılyıldız'da oynadı. Yeni Malatyaspor, Hollandalı futbolcuyla 3 yıllık anlaşma yapacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ÜMİT Tan (5 yıl önce)
    Artık biz yazmaktan usandık yönetimimiz malesef yine sınıfta kaldı bu konuda. Bu sene lige çıkan takımlara Ve alt ligdeki takımlara bakıyorum müthiş transferler her bölgeye 2-3 oyuncu monte edildi. Biz 18 kişilik kadroyu bulamadık. Geçen yılki şans olmayabilir diye çok yazdık fakat demekki yönetimin bildiği bişey var diyorum artık. Saldım çayıra mevlam kayıra!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başharık (5 yıl önce)
    Kale: Ertaç Defans: Chabeake, Mina, Sadık, Rahman Buğra Orta saha: Murat, Azubuike, Aleksic, Dia, Musa Forvet: Boutaib Arkadaşlar panik yapmayalım, bu kadro ligi ilk 10 da rahat bitirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (5 yıl önce)
    cok güzel bi oyuncu
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    2 aydır bu elemanı transfer etcekler foss çıkarsa kimse şaşırmasın pereria ile yeniden anlaşılmıştı ne oldu ses yok bu saatten sonra gelen transfer kampta yapmamışsa boş transferdir bu arkadaş 4.veya 5. Haftaya hazır olur anca boş transfer alacaktın niye bu kadar bekledin kampta takıma uyum sağlardı sol bek forvet stoper sağ açık transferleri acil yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Çok güzel ve yerinde bı transfer çok ses getirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Talha (5 yıl önce)
    Dağ fare doğurdu
    0
    0
    Yanıtla