SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Erzurum Karşısında 3 Puan Arayacak

Yeni Malatyaspor, Erzurum Karşısında 3 Puan Arayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligin 8'inci haftasında Pazar günü kendi sahasında Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor.

Geride kalan 7 haftada galibiyeti bulunmayan, 3 beraberlik ve 4 yenilgisi olan Yeni Malatyaspor, galibiyetle tanışmak istediği maçla ilgili son hazırlıklarını, takımın başına Cihat Arslan'ın yerine getirilen Hasan Özer yönetiminde Cumartesi günü kulüp tesislerinde yaptı. Yeni Malatyaspor'da, kırmızı kart cezalısı olan Rahman Buğra Çağıran bu maçta yer alamayacak.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da yayınlanacak olan Yeni Malatyaspor- Erzurumspor maçını Ordu Bölgesi A Klasman hakemlerinden Adem Cinek yönetecek. Cinek'in yardımcılıklarını Tekirdağ Bölgesi A Klasman yardımcı hakemlerinden Mehmet Ali Akkor ve İstanbul Bölgesi A Klasman yardımcı hakemlerinden Ferdi Karadoruk yapacaklar. Maçın 4. hakemi Ankara Bölgesi B Klasman hakemlerinden Burak Olcar.

Karşılaşma TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 5'İNCİ RANDEVU
Yeni Malatyaspor, Erzurumspor FK ile bugüne kadar 4 kez karşılaştılar. Bu karşılaşmaların ikisini Yeni Malatyaspor, ikisini Erzurumspor kazandı. Yeni Malatyaspor 7 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Yeni Malatyaspor- Erzurumspor FK maçları ve sonuçları şöyle:

09.12. 2018 Süper Lig Maçı
Erzurumspor FK: 1 - Yeni Malatyaspor: 3
Dk. 44 Jasmin Scuk ( Erzurumspor FK) Dk. 42 Danijel Aleksic, Dk. 67 Mitchell Glenn Donald, Dk. 78 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor)

12.05. 2019 Süper Lig Maçı
Yeni Malatyaspor:3 – Erzurumspor FK: 1
Dk. 50 Danijel Aleksic, Dk. 61 Thievy Guivane Bifouma Koulossa, Dk. 90+3 Ömer Şişmanoğlu (Yeni Malatyaspor) Dk. 75 Rashad Muhammed ( Erzurumspor FK)

27.12. 2020 Süper Lig Maçı
Yeni Malatyaspor:1 – Erzurumspor FK: 3
Dk. 44 Rıcardo Jorge Pires Gomes, Dk. 67 Mitchell Glenn Donald, Dk. 71 Gabriel Obertan (Erzurumspor FK) Dk. 62 Afriyie Acquah ( Yeni Malatyaspor)

21.04. 2021 Süper Lig Maçı
Erzurumspor FK: 1 - Yeni Malatyaspor: 0
Dk. 90+6 Gabriel Obertan (Erzurumspor FK)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız