SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Y.Malatyaspor, Eyüp Deplasmanında Puan Arıyor

Y.Malatyaspor, Eyüp Deplasmanında Puan Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligde 3. haftanın açılış maçını deplasmanda Eyüpspor ile Cuma gecesi oynayacak.

İstanbul deplasmanından puan almayı hedefleyen Yeni Malatyaspor, maçla ilgili hazırlıklarını, Teknik Direktör Cihat Arslan'la Perşembe günü Malatya'da yaptığı çift kale antrenmanıyla tamamladı. Kafile, Gaziantep üzerinden uçakla İstanbul'a gitmek üzere Malatya'dan ayrıldı.

MAÇ 21.00'DE BAŞLAYACAK..
Eyüpspor- Yeni Malatyaspor maçı, 26 Ağustos Cuma gecesi saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Eyüp Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç, Sezgin Çınar, Ali Can Alp ve 4. hakem Mehmet Çağatay Lakot'tan oluşan hakem kadrosu yönetecek.

DAHA ÖNCE 3 KEZ KARŞILAŞTILAR..
Bu arada, Yeni Malatyaspor'un Cuma gecesi İstanbul'da oynayacağı maç Eyüpspor'la 4'üncü randevu. İki takım daha önce bir kez Türkiye Kupası'nda, iki kez de TFF 2. Lig maçında karşı karşıya geldiler. Bu maçlardan biri berabere sonuçlanırken, Yeni Malatyaspor iki maçı kazandı. Bu maçlarda 4 gol atan Yeni Malatyaspor, gol yemedi.

Yeni Malatyaspor- Eyüpspor maçları ve sonuçları şöyle:

16.09.2012 - TFF 2.Lig
Yeni Malatyaspor: 0 - Eyüpspor: 0

03.02.2013 - TTF 2.Lig
Eyüpspor: 0 -Yeni Malatyaspor: 3 
Gol: Dk.6 Yasin Palaz, Dk.22 ve 79 Okan Öztürk (Yeni Malatyasporspor)

24.09.2014 -Ziraat Türkiye Kupası      
Yeni Malatyaspor: 1 - Eyüpspor: 0     
Gol: Dk.70 Ramazan Aydın kendi kalesine Eyüpspor,  (Yeni Malatyaspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: YMS'nin Malatya'daki son çift kale antrenmanından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Bu maçtan puan çıkarmak,yeraltından jelibon çıkarmaktan daha zor.Bir maç belki ölçü olamaz ama Eyüpspor direkt süper lige oynuyan güçlü bir takım .Bu maçtan puanla dönersek , takımımızı çok motive olacak ve ileriki maçlara kendine güvenen bir takım olma yolunda çok önemli bir adım atmış olacaktır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    İyiki eski milletvekillerimiz var.İş üretiyorlar.Onlardan Allah razı olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla