SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Farklı Yenilgi Serisini Sürdürüyor: 3-0

Yeni Malatyaspor, Farklı Yenilgi Serisini Sürdürüyor: 3-0
A- A+ PAYLAŞ

Trendyol 1. Ligin son sırasında, bir maça çıkmadığı için hükmen yenik sayılan ve puanı silindiği için -3 puanla yer alan Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor deplasmanında 3-0 mağlup olarak, farklı yenilgi serisini sürdürdü.

STAT: 11 Nisan

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Mahmut Gülle, Yusuf Susuz

ŞANLIURFASPOR: Abdulkadir Sünger, Burak Can Çamoğlu, Mboula, Fatih Eren, Malle (Dk. 84 Mehmet Yüksel), Kayode (Dk. 70 Forsell), Nafican Yardımcı (Dk. 38 Ofosu), Hakan Erçelik, Hasan Hüseyin Acar, Miraç Acer (Dk. 46 Ahmet Gökbayrak), Cuma Menize (Dk. 38 Begiç)
YEDEKLER: Enes Kalyoncu, Ashkovski, Efe Arda Koyuncu, Atakan Aybastı, Salih Şen
TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Sözeri

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Damlu, Yiğit Ulaş, Atakan Müjde (Dk. 80 Furkan Söyler), Nuri Fatih Aydın (Dk. 69 Cengizhan Akgün), Mehmet Güneş (Dk. 89 Mehmet Emin Taştan), Mert Miraç Altıntaş (Dk. 89 Osman Katipoğlu), Kerem Altunışık (Dk. 69 Umut Tanış), Erşan Yaşa, Ferhat Canlı, Emircan Bayrakdar, Berat Yaman
YEDEKLER: Muhammed Enes Salık, Eray Şişman, Furkan Söyler, Cengizhan Akgün, Alperen Arslan, Burak Efe Yaz, Metehan Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Devriş Deniz

GOLLER: Dk. 53, Dk. 73 ve Dk. 79 Malle (Şanlıurfaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 88 Mboula (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 30 Mehmet Güneş, Dk. 63 Ferhat Canlı (Yeni Malatyaspor)

20. dakikada, Kayode ceza sahasına gelen ortada pasını kafayla Malle’ye gönderdi. Kale ağzında topla buluşan Malle’nin kafa vuruşunu kaleci Abdulsamed meşin yuvarlağı çeldi.

35. dakikada, defanstan gönderilen topu alarak kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Güneş'in vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

53. dakikada, savunmadan seken topu önünde bulan Malle'nin ceza alanı ön çizgisinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

73. dakikada, Forsel’in arka direğe yaptığı ortada Malle kafa vuruşuyla kale önünden topu filelere gönderdi. 2-0

79. dakikada, ceza sahasına giren Forsel’in vuruşunu kaleci ayaklarıyla çeldi. Malle, dönen topu filelerle buluşturarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. 3-0

89. dakikada, rakibine faul yapan Mboula sarı kart gördü. Tavsiye üzerine VAR’a giden hakem Adnan Deniz Kayatepe, sarı kartı iptal edip kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma Şanlıurfaspor'an 3-0 galibiyetiyle bitti.

Karşılaşmanın istatistikleri ise şöyle:

Şanlıurfa, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Muhammed Ali (3 saat önce)
    Her seferinde şut ve isabetli şut sayısı artmasına rağmen hala 1 puan alamıyorlar çok bir şey istemiyoruz sadece 1 puan alın ya beraberlik alın beraberlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 saat önce)
    Bir zamanlar liglerde yenilmeden şampiyon olan ilk takım Malatya idi korkarım puan almadan liği tamamlayan ilk takım olmayalım.
    %100
    %0
    Yanıtla