SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, Galatasaray'a Fazla Direnemedi:2-0

YMS, Galatasaray'a Fazla Direnemedi:2-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligden düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Galatasaray'la deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Mağlubiyete rağmen mücadelesiyle dikkat çeken Yeni Malatyaspor, 51. dakikada Babel ve 53. dakikada Halil Dervişoğlu'nun gollerine engel olamadı. Ertaç Özbir'in kadroya alınmadığı maçta Yeni Malatya kalesini koruyan Abdulsamed Damlu, başarılı müdahaleleriyle dikkat çekti.

STAT:    Ali Sami Yen Spor Kompleksi

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz, Esat Sancaktar,  İbrahim Bozbey, 4.Hakem-  Direnç Tonusluoğlu, Özgür Yankaya (VAR), Kemal Yılmaz (AVAR), Oğuzhan Çakır (AVAR)

GALATASARAY A.Ş.: 1. Nestor Fernando Muslera, 3. Omar Elabdellaouı, 4. Taylan Antalyalı (Dk.84 66. Arda Turan), 6. Patrıck John Mınguel Van Aanholt, 7. Muhammed Kerem Aktürkoğlu (Dk.84 54. Emre Kılınç), 8. Ryan Guno Babel, 15. Erıck Antonıo Pulgar Farfan (Dk.70 33. Alexandru Cıcaldau), 22. Berkan İsmail Kutlu, 25. Vıctor Enok Nellson, 45. Marcos Do Nascımento Teıxeıra, 67. Halil İbrahim Dervişoğlu (Dk.70 18. Bafetıbı Gomıs)
YEDEKLER: 13. İsmail Çipe, 26. Ignacıo Pena Sotorres, 5. Alpaslan Öztürk, 18. Bafetıbı Gomıs, 19. Ömer Bayram, 33. Alexandru Cıcaldau, 54. Emre Kılınç, 66. Arda Turan, 88. Semih Kaya, 93. Sacha Boey
TEKNİK SORUMLU: Domenec Torrent Font

ÖZNUR KABLO YENİMALATYASPOR: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 4. Gaston Matıas Campı, 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.90 73. Umut Taniş), 9. Kenan Özer, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 30. Benjamın Tetteh (Dk.87 19. Haqı Osman), 34. Godfred Donsah, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın (Dk.90 2. Yiğit Ulaş), 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.54 66. Jospın Nshımırımana), 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 1. Murat Akşit, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 2. Yiğit Ulaş, 19. Haqı Osman, 28. Barış Başdaş, 66. Jospın Nshımırımana, 70. Erşan Yaşa, 73. Umut Taniş, 74. Berat Yaman, 77. Mert Miraç Altıntaş
TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

GOLLER: Dk.51 Ryan Guno Babel, Dk.53 Halil İbrahim Dervişoğlu (Galatasaray),

SARI KARTLAR: Philip Gameli Awuku, Nouha Dicko (Yeni Malatya), Ryan Guno Babel (Galatasaray)

Dakika 5: Malatya atağında Tetteh'in baskı yaptığı Pulgar topu güçlüklekontrol etti, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 10: Dicko, Tetteh'i savunma arkasına kaçırmak istedi, kademedeki Marcao engelledi.

Dakika 11: Babel'in sağdan ortaladığı top kaleci Abdulsamed'de kaldı.

Dakika 12: Tetteh'le etkili atak gelişiren Malatya, bu futbolcunun cılız şutu nedeniyle sonuç alamadı.

Dakika 18: Kenan Özer'in ortaladığı topa Mustafa Eskihellaç iyi vuramadı.

Dakika 26: Yeni Malatyaspor atağında Dicko'nun topunu, Marcao kornere gönderdi. Sonuç yok.

Dakika 31: Kerem- vanh Aanholt paslaşmasıa Campi müdahalesi geldi.

Dakika 33: Dicko, sağdan Galatasaray ceza sahasına girdi, şutu kaleye paralel şekide dışarı gitti.

Dakika 35: Rahman Buğra'nın  şutu savunmadan sekip kornere gitti, sonuç yok.

Dakika 39: Galatasaray atağında Babel'in vuruşunda topu Awuku son anda çizgiden çıkardı ve golü önledi.

Dakika 44: Galatasaray atağında Kerem Aktürkoğlu'nun soldan şutunu Abdulsamed kornere çeldi.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı gösterdi.

Dakika 45+1: Malatya atağında Tetteh'in kaleye gönderdiği topu, son anda Nelsson çizgiden çıkardı ve mutlak bir gole engel oldu.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 51 GOL: Galatasaray, Babel'in golüyle öne geçti. Ceza sahası içerisindeki karambolde, Abdulsamed'in üst üste iki müdahalesinden sonr topu önünde bulan Babel golü kaydetti. Bu pozisyonda, yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak VAR incelemesi sonucu gol geçerli sayıldı:1-0

Dakika 53 GOL: Galatasaray, ilk golden 2 dakika sonra Halil Devrişoğlu ile farkı artırdı. Omar'ın sağdan ortaladığı topu Halil kafayla ağlara gönderdi:2-0

Dakika 55: Tetteh, kaleci Muslera'yı da geçip vurdu, top yan ağlarda kalırken, hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 56: Taylan'ın hatalı pasında top Yeni Malatyaspor'da kaldı, ancak konuk takım bundan yararlanamadı.

Dakika 59: Kerem Aktürkoğlu'nun  ortaladığı topla Taylan Antalyalı buluştu, yakın mesafeden auta vurdu.

Dakika 62: Malatya atağında Dicko sağdan vurdu, top Muslera'da kaldı.

Dakika 63 PENALTI: Galatasaray atağında Babel'in sağdan ortaladığı topa hamle yapan Halil Dervişoğlu, yerde kaldı. Hakem Galatasaray lehine penaltıya hükmetti.

Dakika 64 PENALTI İPTAL: Penaltı pozisyonu VAR'dan incelendi ve daha önce pozisyonun ofsayt olduğu belirlenerek, karar iptal edildi.

Dakika 72: Kenan Özer'in ortaladığı topa Tetteh kafa için yükseldi, ancak vuramadı.

Dakika 75: Yeni Malatya atağında Dicko ceza sahasına girdi, şutunu attı, top Muslera'da kaldı.

Dakika 76: Cicaldau'nun pasıyla Kerem Aktürkoğlu kaleciyle karşı karşıya kaldı, Abdulsamed atılan şutu kurtardı ve gol izni vermedi.

Dakika 78: Mustafa Eskihellaç'ın şutunda top savunmadan sekti ve Muslera'da kaldı.

Dakika 80: Aanholt'un ortaladığı topa Berkan Kutlu vurdu, Abdulsamed topu kornere çeldi. Sonuç yok.

Dakika 83: Kerem Aktürkoğlu'nun uzaktan sert şutu, az farkla aut.

Dakika 85: Malatya atağında Donsah'ın vuruşunda topa Muslera sahip oldu.

Dakika 86: Dicko bir kez daha kaleye şutunu attı, Muslera aldı.

Dakika 89: Mustafa Eskihellaç'ın ceza sahasındaki şutu yandan aut.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+4: Galatasaray'da Omar Elabdellaoui, topu Yeni Malatya ağlarına gönderdi. Hakem ofsayt bayrağını kaldırdı, gol geçerli sayılmadı.

Karşılaşma, Galatasaray'ın 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: iha- AA (İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Babel 34. dakikada Mustafa’nın bileğini kıracaktı. Direkt kırmızı kart olan pozisyonda VAR bile orta hakemi çağırmadı. Kırmızı kartla atılması gereken babel gol attı ve 6s öne geçti. İşte böyle böyle ligin kaderiyle oynadılar. TFF başkanı istifa etmiş, MHK istifa etmiş, hakemleri görevden almışlar hepsi boş. Bu düzen böyle devam ettiği müddetçe hiçbir şey düzelmeyecek! Küme düşecekler takımlar da şampiyon olacak takım da birilerinin kararıyla belirleniyor. Madem böyle olacaktı VAR niye geldi? Resmen rezillik
    %100
    %0
    Yanıtla