SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Konya'ya Bileniyor

0
Güncellendi - 2020-10-11 13:12:00
Yeni Malatyaspor, Konya'ya Bileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Milli maç arasının ardından 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Süper Lig’de ilk 3 hafta istediği sonuçları alamayan ancak 4.haftada sahasında Fraport-AV Antalyaspor’u 1-0’la geçerek kötü gidişe ‘dur’ diyen Yeni Malatyaspor, milli ara nedeniyle 3 günlük iznin ardından Malatya’da toplandı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde toplanan sarı siyahlılarda futbolcular, güç ve kondisyon çalışmalarının yanı sıra bir dizi testlerden de geçti.

Maç haftasına girilirken hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlılarda, Antalyaspor karşılaşması sonrası teknik heyet ve futbolcuların yüzleri gülerken, takım İttifak Holding Konyaspor ile oynanacak olan karşılaşmaya moralli bir şekilde hazırlanıyor.

Milli takımlarında yer alan oyuncuların katılmadığı antrenman koşu çalışmalarıyla başladı. İdman, koordinasyon ve taktiksel çalışmaların ardından tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Zor deplasman çok zor gol yiyorlar umarım biz de yemeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Galibiyet bekliyoruz, zor ama imkansız değil, taraftarı yeteri kadar üzdünüz artık alt sıralardan kurtulmak, rahat bir nefes almak ve sevinmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Ben 6.haftada galibiyet serilerine basliyacagimizi o görüyordum ama semih kaya ve Olcan Sahan gelmemislerdi. Insallah galibiyet serisine Konya'daki basliyacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Küme düşme sıkıntılarının yaşandığı günlerden HEDEFÌ olacak bir takımdan bahsetmek inanılmaz bir duygu bu Atmosferin oluşmasında maddi ve manevi anlamda katkı sunan MALATYASPOR ve Malatya sevdası olan her kesime amasız,fakatsız teşekkür etmek gerekir. Umarım bundan sonraki gelişmeler lehimize sonuçlanır. FUTBOLCU kardeşlerime kazasız belasız sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla