SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kritik Bir Virajda

0
Güncellendi - 2021-03-11 04:19:23
Yeni Malatyaspor Kritik Bir Virajda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 30.haftayı bay (maç yapmadan) geçirecek olan Yeni Malatyaspor, bay haftasının ardından üst üste kritik maçlar oynayacak.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor, ligde 9 haftadır galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor. Bu sezon en uzun galip gelememe serisini yaşayan sarı siyahlılar, 30.haftayı maç yapmadan geçirecek.

Takımın başına teknik direktör İrfan Buz’u getiren Doğu Anadolu ekibi, bay haftasının ardından kritik ve önemli maçlar oynayacak.

Yeni Malatyaspor, bay haftasının ardından ligin 31.haftasında 20 Mart Cumartesi günü sahasında ligin formda ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 9 haftadır galip gelemeyen sarı siyahlılar, bu karşılaşmaya geri dönüş maçı olarak bakıyor.

Malatya ekibi, ligin 32.haftasında ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren geçen sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Zorlu mücadele 5 Nisan Pazartesi günü 16.00’da İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Yeni Malatyaspor, 33.haftada ise ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadele, 8 Nisan Perşembe günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı siyahlılar, ligin 34.haftasında ise at sıralarla arasındaki puan farkını açmak isteyen Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, 12 Nisan Pazartesi günü 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak.

GEÇEN SEZONKİ GİBİ..

Yeni Malatyaspor, ligde bu sezon 9 haftadır galip gelemezken, geçen sezon ki sıkıntının aynısını yaşıyor. Geride kalan sezonda 12 hafta kazanamayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ise geride kalan 9 haftada hanesine 3 puan yazdıramadı.

Lig’de 28 haftalık bölümde 7 galibiyet, 10 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, hanesine 31 puan yazdırdı. Lig’de ilk yarıda 27 puan toplayan ve 7 galibiyetin tamamını ilk yarıda elde eden sarı siyahlı takım, 9 haftadır galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu geçiren Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunda 12 hafta galip gelememiş ve sezon sonunda da küme düşmüştü. Bu sezon ise 9 haftadır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, geçen sezonla aynı sıkıntıyı yaşıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Biz m s olarak bndan sonra risk almak zorundayiz ununiçin bu zorlu viraja hızli girmak zorundayiz ya arabayi devireceyiz yada bu virajda başarıli bir lekilda çikacayiz ben şuna inaniyorım irfan buzla şahlanacayiz yızumızun akila çikacayiz inşallH bu virajda
    0
    0
    Yanıtla
  • Arabayı çoktan devirdiniz.Arabaya yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla