SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Manisa FK Maçının Hazırlıklarına Başladı

Yeni Malatyaspor, Manisa FK Maçının Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, 20 Eylül Cuma günü deplasmanda Manisa FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı takım, Nurettin Soykan Tesisleri'nde altyapı teknik sorumlusu Murat Uçkun yönetiminde antrenman yaptı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, topla çalışmalar gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengiz (1 gün önce)
    Takım sadece defans yapmaya çalışıyor onuda beceremiyor.sağbek ve solbek nerede duracaklarını nasıl kademe yapılacağını bilmiyorlar.Orta saha defansın önü beklerin kademesini yapamıyorlar.Cengiz Akgün ve Miraç Altıntaş kendilerini geliştirmemişler son derece etkisizler.Enes Savul hiç ama hiç üstüne koyamamış kilosu fazla ağırlaşmış.Abdulsamet kaleci olarak iyi bir grafik çiziyor ancak yan toplarda kendini geliştirmesi gerekir.Birde önünde oynayan oyuncuları yönlendirmesi çok önemli.Murat hoca iyi niyetli ancak bu lig için yeterli değil.Bu genç arkadaşların en azından önümüzdeki yıllara hazırlanmaları için bilgili iyi bir teknik heyete ihtiyaç var.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ergün (1 gün önce)
    Adıl Gevrek Gevrekspor da bu gençleri yetiştirip paraya çevirip Gevrekkasa yı doldurabilir, zaten Gevrekspor bir futbol takımı değil adeta ticarethane.
    %100
    %0
    Yanıtla