SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Son Gün Transferi

0
Güncellendi - 2020-10-05 18:28:26
Yeni Malatyaspor'un Son Gün Transferi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor transferin son gününde Olcay Şahan'la anlaştı.

Transfer, kulübün sosyal medya hesabından yapılan "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Olcay Şahan ile anlaşmıştır. Olcay Şahan’a hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz."açıklaması ile duyuruldu.

33 yaşında, 1.79 metre boyundaki Olcay Şahan, forvetin sağ ve sol kanadında görev yapıyor. Tecrübeli oyuncu 2017'de Beşiktaş'tan Trabzonspor'a, 2019'da Trabzonspor'dan Denizlispor'a transfer olmuştu. Almanya doğumlu olan Olcay Şahan'ın, Denizlispor ile olan sözleşmesi sona ermişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kemal bey iyi birşey yapıldıysa nasıl küme düştük?Takımın hali içler acısı iken methiyeler düzmek taraftarlıkmı oluyor.zaten her taraftarımız başlı başına birer futbol dahisi!Her yazan diğerlerini futboldan anlamamakla söze başlıyor.dünyada bunun bir örneği daha yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    hoş geldin kardeşim hep aklımdan geçiyordun ne zaman gelecek malatyama seni çok iyi tanıyorum abdullah ve saray senden çok bahsetti almanyadan çocukluk arkadaşların inşallah takımımıza çok şeyler katacaksın tekrar hoşgeldin kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Herşeyi eleştirenler,Malatyasporlu olamaz.Hiçmi iyi bir yapılmadı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi taraf elestirilmez elestirilmiyorsa iyidir zaten .kötü tarafta söylenmeli mesala Rıdvan dilmenide forvete ala bilirlerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Takımı emekliler kahvesine çevirmeye hiç gerek yok.geçen senede biz yırtınırken sözde destek naraları atanlar sezon sonunda ortadan kayboldular.futbolcunun mazisi değil geleceği önemlidir.ona kalsa gidip oktay çevik de transfer edilsin,30 sene önce bizde çok iyi işler yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Yetmez, rahmetli başkan kennedy, nadia comaneci taçsız kral pele de alınmalıydı bence..
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun ,takım içindeki yerleşimde on numara pozisyonunda oynar,geldiği takımlarda bu pozisyonda oynuyordu iyi antremanla ihtiyacı olan maç eksiğini giderir se veya hazırlık maçlarında bu açığını kapatırsa faydalı olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Asil Malatyalı (3 yıl önce)
    Helal olsun Adil GEVREK Beye, dik duruşunu, sabrını ayakta alkışlıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Takıma maddi destek hiç sağlamamış kişiler gelip sosyal medyada eleştiri yapıyor Allah aşkına gidip bi formayı bırak bileklik alıp destek sağladınız mı ? biraz destek olun herşeye köstek olmayın anadolu takımı için gayet güzel transferler yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • FAlcon (3 yıl önce)
    Olcay ortaladı umut vurdu ve gOOOOOL :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (3 yıl önce)
    Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapan ve kendini bu takımın taraftarı olarak tanıtan gakkoşlar hiiiç heveslenmeyin çok değil 3-4 hafta sonra tüm yorumcular bu takımı kouşacak. Siz kendi şehrinizin takımına felaket tellallığı yapın. Adil bsşkanında takımında teknik heyetinde sonuna kadar yanındayız.....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    begenseniz iyi deseniz ne olur kötüleme eğtimi alan taraftar lar cok bilmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Hayır konuşan yok... İnşallah bizde iyi İşler yapar. İyi futbolcu...
    0
    0
    Yanıtla
  • küpeli (3 yıl önce)
    İyi bir Olcay faydalı olur kanısındayım. İlk defa Antalya karşısında takımı beğendim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatunsuylu (3 yıl önce)
    Esas rakiplerimiz takımlar deyil çok bilen hemşerilerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Osmannnn (3 yıl önce)
    Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş.Hamza hoca ne yapsın adamın elinde gol atmayan umut ofsayt yapmayı bilmeyen murat top ezen ahmet devşirme stoper yusuef ile 3 maça çıktı hoca ne yapsın.Umutuu cekti tetteh aldı.Muratı çizdi yeni transferleri koydu birşeyler oldu.Hocaya bahane bulmayın başkanınız bu işleri geç yapan bir adamcagızdır nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bedava transfer 33 yaşında fubolda sona gelmiş Umut Bulut versiyonu. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Erkan Kaş, Kubilay Kanatsizkus, Olcay Şahan, Murat Akça, Herrera, Eray ne güzel transferler(!) İlk 5 garanti gibi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    olcay şahanın bölgesi şişkin. o bölgede 5-6 adam var olcay şahan gereklimidir. orta saha ve ön libaro ya ihtiyaç var. olcay şahana değill
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Ön libero gerekli asıl olcay şahan değill
    0
    0
    Yanıtla
  • emekli (3 yıl önce)
    Mert Korkmaz, Tuncay şanlı ,Tümer metin,ziya doğanı kaptan Aykut kocaman oda olursa tamamdır ilk 3 garanti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika yorum. Bence hamza hocada oynar. En büyük eksikliğimiz onun oynadığı mevkide.
    0
    0
    Yanıtla
  • saçmalayın mikserlik yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Saçmalamıyoruz biraz eleştiriyoruz. Bence sen saçmalıyorsun. Bayramcığım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayramcığım. Eleştiriyi esprili bir şekilde yapıyoruz. Yani bu adam yaşı geçmiş diyoruz. Bizim fikrimiz. Saçmalamayın yazman hoş olmamış. Buradaki herkesin fikri önemli tabiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam doğru demiş gözlüğü çıkarda bak istersen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Çok gerekli bir transfer değildi olmasada olurdu esas ön libero ve kanat bölgesine süratli iyi orta kesecek oyuncu gerekliydi.Fazla harcana ilerde sırun yaratabilir pandemi nedeniyle seyirci hasılatıda yok sadece forma satışı ve sponsor geliriylede bu yükü kaldırmak zır olur
    0
    0
    Yanıtla
  • yağız emre (3 yıl önce)
    Umut Bulut ne ise Olcay Şahan da odur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Hella olsun Başkan yapılacakların en iyisini yaptınız.Futboldan anlamayanlar yada sizleri çekemeyenler nasılda belli oluyor,Bundan sonra top futbolcularda Allah yolumuzu açık etsin futbol şansı bizlerden yana olsun•
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Erkan Zengin veya Mehmet Ekici olsaydı iyi olurdu. Ahmet Çalık da Konya'ya gitti. Fener Deniz Túrúcten kurtulmaya çalışıyor alınsa iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • candaş (3 yıl önce)
    allah size akıl fikir versin en önemli bölge ön libero boş 2 oyuncu beklerken 1 tane bile almadınız beğenmediğimiz ahmete bir şey olmasın diye dua edeceğiz şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağı şehirli (3 yıl önce)
    Umut gibi çok başarılı olacağı kesin gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Gerek yoktu ama gelmiş artık hoş gelmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçkın (3 yıl önce)
    sanırım sergen yalçında beşiktaştan ayrılacak bu gidişle. gizliden görüşüp geri getirmeleri lazım, hamzayla bu iş olmayacak. bir sürü transfer yapıldı çok para harcandı, seyirci yok, birde sportif başarısızlık olursa maddi olarak kesinlikle çökeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca ölçüleriniz nasıldır.? Neye göre iyi hoca neye göre başarısızdır.Bakınız İsmail Kartal ,Rize’den gönderildi Konya’da şimdilik başarılı.Yine Mehmet Özdilek Denizli’den gönderildi Erzurum’da fena gitmiyor.Örnekleri çoğaltmak mümkün.Ülkemizin en ilkeli ve karekterli hocalarından birtanesi olan Hamza hocanın kariyeri de oldukça iyidir.Sahip çıkmamız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçkın (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    adile sahip çıktınız, kemal özdeşe sahip çıktınız, hikmete sahip çıktınız sonuç kümeye düştük. görünen köyde kılavuz istemiyor, oyuncular iyi gibiler, savaşıyorlar ama takım gibi değil bireyseller. bunun sorumlusuda hamza. ne gibi bir kariyeri var, hangi takımı ilk beşte oynatmış veya uefa ya gitmiş. hadi ben bilmiyorum, google damı bilmiyor. sadece galatasarayda başarısı var, ordada takımın ve oyuncuların avantajından. herşeyi geçtik, ben kontra atak futbolu izlemek istemiyorum, sürekli biz savunmadayız, sürekli yüreğimiz ağzımızda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hoca Akhisarsporu süper Lig’e taşıdı, ilk iki sene başarılı bir çizgi yakaladı.Galatasaray’da hoca oldu lif şampiyonluğu ile birlikte.kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı bilmeyenlere itaf olunur.Tepeden tırnağa yanlışsınız.Bizim derdimiz Malatyaspor’umuz birilerini hedef alarak olmadık iftiralar atarak taraftar olunmuyor.Süper lig yarışılan yerdir zaman zaman hatalarda yapılabili kümede düşebiliriz. Önemli olan omurgalı olabilmektir.Hile olmadığı sürece başkana da takımada sahip çıkmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen hoca bu takimin asil hedefi olan ztk macinda sivas karsisinda yedek kadroyla cikarak bu takima ihanet etmistir . Bu nedenle kovuldu zaten . Ne cabuk unutuluyor bazi seyler ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Sergen konusunun danışıklı olduğundan çok ciddi şüphelerim var. Bir maçla t. direktör gitseydi; geçen sezon t. direktör dayanmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (3 yıl önce)
    Başkan elinden geleni yaptın bu sene bundan sonra böyle devam tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    İyi transfer alternatif olarak yedekten katkı verir. ön libero şart sayın başkan iyi bir ön libero alınırsa bu sene ligde rahat ederiz başarılar yeni malatyasporum
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Hayırlısı olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Bizim eski Bilal,da Futbolu bıraktığını açıkladı o sol ayağı yerindeyse oda gelsin
    0
    0
    Yanıtla