SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Sahasında Perişan Oldu.. 0-3

Yeni Malatyaspor Sahasında Perişan Oldu.. 0-3
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında her iki yarısında da hiçbir varlık gösteremediği, sezonun en etkisiz oyunlarından birini sergilediği karşılaşmada Pendikspor'a 3-0 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor'un bireysel yetenekli futbolcularının da etkisiz olduğu maçta, ev sahibi takım futbolcuları çok pas hatası yapıp kritik yerlerde çok sayıda top kaybederek rakip takımın galibiyetinde en büyük rolü oynadılar. Maçta rakip takım gollerini 9. dakikada Barış Başdaş (kendi kalesine), 30. dakikada Thuram ve 90. dakikada Kappel kaydettiler.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Hüseyin Aylak, Burak Cansız, 4.Hakem- Lütfullah Aslan, Hakan Ceylan (VAR), Kutluhan Bilgiç (AVAR),

YENİ MALATYASPOR:1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku (Dk.75 5. Arda Hilmi Şengül), 7. Doğukan Emeksiz (Dk.62 9. Yakup Alkan), 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle (Dk.46 77. Mert Miraç Altıntaş), 13. Godfred Donsah, 19. Haqı Osman, 20. Cengizhan Akgün, 22. Barış Başdaş (Dk.78 27. Erşan Yaşa), 61. Taha Gür (Dk.46 10. Nuri Fatih Aydın), 99. Burak Kavlak
YEDEKLER:21. Ahmet Oytun Özdoğan, 2. Yiğit Ulaş, 4. Alperen Arslan, 5. Arda Hilmi Şengül, 9. Yakup Alkan, 10. Nuri Fatih Aydin, 27. Erşan Yaşa, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş, 88. Berat Yaman
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.:35. Burak Öğür, 5. Hasan Hatipoğlu, 7. Leandro Deyrınıo Kappel, 10. Adrıen Danıel Karoly Regattın (Dk.81 8. Muhammed Akarslan) , 20. Berkay Sülüngöz, 28. Hasan Kılıç (Dk.76 14. Ahmet Yazar), 34. Rogerıo Conceıçao Do Rosarıo- Thuram (Dk.82 9. Görkem Bitin), 2. Erdem Özgenç, 58. Gökcan Kaya (Dk.76 23. Khaly Iyane Thıam), 81. Tarık Tekdal (Dk.33 6. Enes Keskin), 87. Ferhat Öztorun
YEDEKLER:13. Murat Akşit, 6. Enes Keskin, 8. Muhammed Akarslan, 9. Görkem Bitin, 14. Ahmet Yazar, 23. Khaly Iyane Thıam, 24. Efe Sayhan, 46. Erhan Kara, 17. Samet Asatekin
TEKNİK SORUMLU: Osman Özköylü

GOLLER: Dk.9 Barış Başdaş- kendi kalesine, Dk.30 Rogerıo Conceıçao Do Rosarıo- Thuram ve Dk.90  Leandro Deyrınıo Kappel (Pendikspor)

SARI KARTLAR: Burak Kavlak, Philip Awuku (Yeni Malatyaspor)

Dakika 7: Donsah'ın orta sahada kaptırdığı top Pendik atağına dönüştü. Soldan Yeni Malatya ceza sahasına girmeye çalışan Kappel, faulle durduruldu. Serbest atışı Erdem Özgenç kullandı, kaleye gönderdiği topu Abdulsamed son anda üstten kornere attı.

Dakika 9 GOL: Pendikspor'un korner atışını Ferhat Öztorun'un kullandığı atışan gelen topa Thuram'la birlikte yükselen Barış Başdaş kafayla geriye aşırttı ve top kaleye yöneldi. Topu kale içinden Kaleci Abdulsamed tokatladı, ancak gol çizgisini geçtiği için hakem santrayı işaret etti: 0-1

Dakika 12: Donsah'ın pasını alan Aly Malle ceza sahasına ortaladı, defans topu uzaklaştırdı.

Dakika 14: Bu dakikada Pendik, ikinci gole çok yaklaştı.Gökcan Kaya, orta sahadan ortalanan topla Yeni Malatyaspor ceza sahasına girdi, ancak açılan Abdulsamed topa müdahale ederek gole izin vermedi.

Dakika 15: Yeni Malatyaspor Awuku ile mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. Serbest atıştan gelen topa hamle yapan Awuku, 6 pasta kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu kale yerine auta göndererek, yüzde 100'lük golü kaçırdı.

Dakika 28: Yeni Malatya atağında Donsah, ceza sahasına girmek isteyen Doğukan Emeksiz'e pas çıkardı, ancak iki kişinin arasına giren futbolcu topu kaptırınca, tehlike sona erdi.

Dakika 30 GOL: Pendikspor, farkı ikiye çıkardı. Pendik sağdan Kappel ile atak başlattı. Yeni Malatyaspor defansının müdahale edemediği futbolcu, rahat pozisyonda ortaladı ve gelen topu Thuram, aynı rahatlıkla karşı karşıya kaldığı kaleye kafayla gönderdi:0-2

Dakika 35: Yeni Malatyaspor, peş peşe iki korner atışından yararlanamadı.

Dakika 41: Yeni Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Cengizhan Akgün kullandı. Gelen topa Awuku yükseldi, kafayla vurdu, yandan aut.

Dakika 43: Doğukan Emeksiz, soldan ceza sahasına girdi, ortaladığı topu kaleci aldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı Pendikspor'un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 47: Yeni Malatyaspor'un kaleye 25 metre mesafeden kazandığı serbest atışı Nuri Fatih direkt kaleye gönderdi. Kaleci rahatlıkla topu aldı.

Dakika 54: Awuku, ceza sahasına girmek üzereyken Hasan Kılıç tarafından yere indirildi. Tehlikeli yerden kazanılan serbest atışı Yeni Malatyaspor paslaşarak kullandı. Doğukan Emeksiz'in vurduğu top kornere gitti.

Dakika 57: Kappel'in aşırttığı topa hamle yapan Thuram, sol çaprazdan vurdu, kaleyi tutturamadı.

Dakika 58: Donsah'ın ceza sahasında pas attığı Doğukan Emeksiz topu rakiplerine kaptırdı.

Dakika 59: Pendik kontraatağında topla buluşan ve süren Kappel'in ayağındaki topu yatarak alan Abdulsamed gole izin vermedi.

Dakika 61: Regattin ceza sahası çizgisi üzerinde yerden bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi, ancak aut.

Dakika 65: Barış Başdaş'ın orta sahada kaptırdığı top Pendik atağına dönüştü. Enes Keskin, ceza sahasına yaklaşırken Ogün Özçiçek tarafından faulle durduruldu. Serbest atıştan sonuç alamadılar.

Dakika 67: Haqi Osman atak yaparken kaptırdığı topa müdahale eden Hasan Kılıç faul yapınca ceza sahası önünde serbest atış kazanıldı. Bu atışın Pendik ceza sahasında yarattığı pozisyonda, bir anda 6 pas köşesinde topun önüne gittiği Yakup Alkan ıskalayınca, ev sahibi ekip bir gol fırsatından yararlanamadı.

Dakika 74: Yeni Malatyaspor'un orta sahada kaptırdığı top bir kez daha Pendik atağına dönüştü, ceza sahası önünde topla buluşan Reagittin'in vuruşu yandan aut.

Dakika 76: Yeni Malatyaspor savunmasındandönen top ile ceza sahası dışında buluşan Thiam’ın sert vuruşunda top üst direkten auta çıktı.

Dakika 88: Cengizhan Akgün, ceza sahasının sağ köşesi önünde Muhammed Akarslan'ın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Atışı Cengizhan Akgün kullandı, çok kötü bir vuruşla topu kalenin çok üstünden auta gönderdi.

Dakika 90 GOL: Orta sahadan defans arkasına atılan topla ofsaytı bozan Arda Hilmi Şengül, atak yapan Kappel'i de kaçırınca bu futbolcu ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya iken yerden bir vuruşla golü kaydetti: 0-3

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+5: Yeni Malatyaspor atağında Cengizhan Akgün ceza sahasına girdi 6 pas önünde vuruşunu kaptı, Hasan Hatipoğlu topa ayak koydu, kornere gönderdi. Sonuç yok.

Maçı konuk takım 3-0 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • HAD (1 yıl önce)
    Şeytanın bacağını kırmak istiyorsak kale seçiminde bir degisiklik yapalım. Yıllardır ilkin kuzey kaleyi aliyoruz ve yeniliyoruz. Bu sezon iki galibiyetimizde de Abdulsamet önce güney kaleyi korudu. ( FUTBOL BU HER ZAMAN AKIL VEYA ÇABA YETMİYOR)
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Fts44 (1 yıl önce)
    İki kalitesiz takım evinde yenilen malatyaspor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (1 yıl önce)
    Maç kazanmak istiyorsan atanın ve tutanın iyi olacak. Diabang dialiba,Aleksic ve Adis Jahovic gibi santrforlar satıldı. Kaleci Ertaç Özbir de Adana Demirspor'a verildi. Adana Demir Süper lig'de zirveye oynuyor. Jahovic'li Bodrumspor da şu anda Yms'nin bulunduğu ligde üst sıralarda. Araya pandemi girdi. Ligden düşme kaldırıldı. Aslında o zamanlar kazan kaynıyordu maalesef bedeli şimdi ödeniyor.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Bunlar 2.ci lige düşmeye yemin etmişler. Bu hoca ile hiç bir şey olmaz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bu takımın başında hoca ve teknik heyet ne iş yapar? oynadığımız takımlarda TFF 1,Lig takımları.sahada üç pas yapamayan bir perişan halde bir kadro var.halen biz hoca masalları dinliyoruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Biz bugün değil 2 sezon önce ilk yarı 26 ikinci yarı 8 puan alıp ligden dusmemize rağmen düşmenin kalkması ve malum kişinin görevi bırakmadığı gün perişan olmuştuk, transfer tahtası kapalı 500 trilyon borcu olan 1.ligin altında bir kadrodan başka bir beklentimi vardı ki perişan olalım, bugünkü durum gayet normal ve olağandır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • En doğru en gerçekçi yorum
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Aylardır söylüyor Gene söylüyorum.Bu klüp sadece zamana oynuyor.Bu borçlarla devam edemez..Etmesi de mümkün değil.Bir Takımda tüm oyuncuların , Alternatifsiz olduklarını klübün kendilerine mecbur olmalarını bilmeleri kadar büyük bir zaafiyet olamaz.Bu zaafiyete neden olanlar bu dünyada rahat yüzü görmesin,Allah belasını versin.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Bu yönetimin Cihat hoca başarısız diye gönderip yerine hasan özeri alması tamamen intihar. Cihat hoca bu oyuncular ile bir takım kurmuştu.. oynatıyordu eksik oyuncular olmasına rağmen. Herkes takımı bırakıp gittiğinde o takımı bırakıp gitmedi. O zamanın daha iyi oynuyorduk
    %43
    %57
    Yanıtla
  • yunus (1 yıl önce)
    kapatın artık iş yapmıyor bari her hafta üzülmeyelim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Arkadaşlar bunlar ftbolcudeyil bunlar amele hocada hoca deyil taratarda taraftar deyil isadamida işadamı deyil dolasiyla bu iş bizagoradeyil biz bu ftbol işini brakalim bu işi bilenlar yapsin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sizin o yerlere göklere sığdıramadığınız büyük başkanının bıraktığı takımın gücü bu kadar.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Tamam nedesen haklısın fakat koskoca malatya bir gisiyami bagli
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Birkişiye bağlı olmadığını iyi biliyorsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Sende Malatyalı ve taraftar değilsin 3 goll üzdü ondan böylesin hocanın ne suçu var bırakıp gitsinmi onumu istiyon
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Takımın bir sistemi yok takım ne oynadı bilen varmı takım dar alanda oynaması lazim takım geniş alanda oynuyor rakibe boş alan bırakıyor rakip riha rihat oynuyor madem genç takımız çok koşup pres yapmamız lazım bunları hoca ogretecak taktiği hoca verecek MS bam guma oyniyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Erdi (1 yıl önce)
    Bugün gördüm ki; Başta Barış isimli oyuncu ile Malatya da kalecilik stajı yapan Abdussamet olmak üzere Malatya tam bir futbolcu çöplüğü olmuş.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    adil gevrek sanki her hafta aniliyor gibime geliyor....şu beceriksiz oyuncuları iki pas yapınca yere göğe sigdiramiyoruz....bazen hocaya laf atıyoruz...yahu Allah aşkına 2.golde yani hiç teknik heyet olmazsa bile halı saha da bile o golü insan yedirmez...aval aval bakıyorlar...bu sahadaki futbolcuların çoğu yanlış meslek secmis buna yemin edebilirim..hatta Pendikspor da da ayniisndan bikac tane var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Maalesef malatyaspor bu futbolculara muhtaç ve futbolcu da bunu biliyor...iyide oynasa kötü de oynasa yerine adam yok...zaten para da yok umursamiyorlar...bu takımı bu hale getirenler zaten belli ama hesap soracak veya malatyaspor için kılını kıpırdama kimsede yok...yakında sahaya çıkacak futbolcuda kalmaz...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Codi44 (1 yıl önce)
    Bir takımın kalecisi ve defansı güven verecek ki..maça ortak olalım...topa sahip olma adına bi düşünce yok.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ferhat (1 yıl önce)
    Bu Aly Male ve Barış Baştaş Futbolcu değil bence Aly Male Sezon başından beri bir tane bile olumlu pas vermedi böyle futbolcuları kim Malatya ya getirdi ise allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Taraftarın etkisizse, takımında, yönetiminde etkisizdir. Yıllarca ikinci, üçüncü, hatta dördüncü grup taraftarların kurulmalarına, oluşturulmalarına mani oldular şimdi kendilerine de stada gitmiyor? Siyasetçinin peşinden ve gölgesinden gezen taraftar mı olur yahu? Adil denen adam için bu sözde taraftarların genel kurulda söylediklerini açın yeniden izleyin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Levent (1 yıl önce)
    Oynatmaya, az kaldı. Doktorum, nerede... Tırlatmaya ramak kaldı, Adil denen,eleman şu şehrin aklını aldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    YMS bu sene ligde tutunursa seneye yeni doğru transferler ile iş hallolur... oyuncular berbatttt
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Borçları senmi ödeyeceksin?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek, seni ve senin yaptıklarını aklayan delegelerini anıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bitişin resmidir bu takımla harcanan zaman ve paraya yazık sonumuz efsanenin yani olacak efsane yıllardan beri amatörde de olsa ayakta bu takım ise kapanır gider
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doğruların yanlış olduğu il (1 yıl önce)
    Rabim sen bizi bu ili yöneten idarecilerde kurtar.... sende başka gidecek başka kapımızı kalmadı sen kurtar bizi bu ilin seçilenlerin de ve yönetenlerinde.......
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Hasan hoca iyi hoca ise Baris Bagdas i cikarmali kendi kalesine gol atinca beden dili resmen macin bittigini gösteriyor 2. golde ise seyir ediyor madem öyle cikarin kulübesinde izlesin maci Bu sehirin formasi Bu kadar ucuz olmamali Abdulsamet den baska kalecimiz yokmu ? Arkadas kaleye gelen gol oluyor 1 direk dikin kaleye daha cok top cikarir. Kaleye gelen topu birinci goldeki cift yumrukla uzaklastirmali, önündeki arkadaslarini uyarmali pozisyonlari en arkadan iyi sekilde gören her zaman kalecilerdir. Bunu bilmiyorsa 2.ligde olmasi hata sabirla bekledik lakin yeter fazla israr biktiriyor
    %77
    %23
    Yanıtla
  • 10 numara analiz. Bravo. Malatya rakibine yenilmiyor. Kendisine yeniliyor. Rakip, karşı takım değil. Bizzatihi, Malatyanın kendi oyuncuları. Pendik 13 oyuncu ile oynadı. Malatya 9 oyuncu ile oynadı. Barış, yanlış forma giymiş. Barış, denen güya futbolcu olan zat'ın derhal Malatyadan kovulması, Abdussametin de gönderilmesi elzem bir gerekliliktir.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Maçı stad da seyrediyorum ilk yarı itibari ile takım en kötü maçlarından birini oynuyor.Acemi acemi hareketler sadecebir pısizyınumuz var.Yine duran toptan yediğimiz gol.2.gol rakipten 4-2 fazla olmamıza rağmen adam paylaşımını beceremediğimizden yedik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    hoca her hafta sacma bi kadro ile cikiyor. bence hasan ozer yetersiz. oyuncular gayet yetenekli. hoca oynatamiyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ptt 1.ligin en geniş kadrosuna sahip,Y.Malatyasporda kadronun çok geniş olmasından dolayı hoca her hafta kadro yenilemek zorunda.Yoksa ideal kadroyu nasıl tesbit edecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Kendi kalemize atarız, birazdan bide kırmızı yeriz. Sonuç yine hüsran. Yok yaa olmazzzz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sami (1 yıl önce)
    Kaleci beni yine yaniltmadin. Biliyordum abuk subuk gol yiyecegini
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Şükür rahman yokmuş kadroda
    %72
    %28
    Yanıtla