SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Sahasında 13. Maçına Çıkıyor

0
Güncellendi - 2020-03-19 18:45:47
Yeni Malatyaspor Sahasında 13. Maçına Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de sıkıntılı bir ikinci yarı geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında 21 Mart Cumartesi günü 17.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk edecek. 

Ligin ilk yarısında 24, ikinci yarıda ise 9 haftalık bölümde 1 puan kazanabilen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13’te mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılılar, 26 karşılaşmada 38 gol kaydedip, 40 gol yerken, topladığı 25 puanla 15.sırada yer alıyor. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan ve bu sezonun ikinci yarısında istediği sonuçları alamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa maçıyla birlikte 13.iç saha maçını oynayacak. 

Şuana kadar 12 kez sahasında maç oynayan sarı kırmızılı takım, İttifak Holding Konyaspor ile birlikte iç sahada en az puan (12) toplayan takım oldu. 

Sahasında oynadığı 12 karşılaşmanın 3’ünü kazanabilen Malatya ekibi, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 6 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, sahasında oynadığı 12 karşılaşmada rakip ağları 19 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SinanA (4 yıl önce)
    Bu ortamda maç oynatılmasını doğru bulmuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Kaos devam eder adil gevrek orda olduğu sürece bu takım ın ligde kalması hayal
    0
    0
    Yanıtla