SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Galibiyeti Koruyamadığı Maçta Farklı Mağlup:3-1

YMS, Galibiyeti Koruyamadığı Maçta Farklı Mağlup:3-1
A- A+ PAYLAŞ

Daha önceki maçlarda olduğu gibi Sakaryaspor maçında da öne geçme avantajını kullanamayan, yine penaltı kaçıran Yeni Malatyaspor'un en tecrübelisi kaptan Rahman Buğra Çağırır, bu sezon ikinci kez kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakınca, mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Yeni Malatyaspor'da, 29. dakikada Cengizhan'ın kullandığı penaltı atışı sonuçsuz kaldı. 31. dakikada ise Jospin'in vuruşunda top ağlarla buluştu ve Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti. 43. dakikada  Kasongo vuruşunda top ağlarla buluştu ve skorda 1-1 eşitlik sağlandı.  45+1. dakikada ise yine Kasongo'nun golünde Sakaryaspor 2-1 öne geçti. 46. dakikada  Jospin'in golü, ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 69. dakikada, Yeni Malatyaspor'da Buğra ikinci sarı kartı görünce kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 70. dakikada Sakaryaspor Ümit Kurt'un golüyle 3-1 öne geçti. 89. dakikada Sakaryaspor'dan Odıse Roshı'nin kullandığı penaltı atışını Abdulsamed kurtardı ve farkın artmasını önledi. 

STAT:  Yeni Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Can Cengiz, Gökmen Baltacı, Burak Cansız, 4.Hakem- Volkan Okur, Bülent Birincioğlu(VAR), Reşat Onur Coşkunses(AVAR)

SAKARYASPOR A.Ş.: 1. Furkan Köse, 3. Çağlayan Menderes (Isaac Donkor dk. 78), 4. Kabongo Kasongo, 6. Emirhan Aydoğan (Serkan Odabaşoğlu dk. 46) , 10. Burak Süleyman (Kaiyne River Woolery dk. 71), 14. Mıchal Jan Nalepa, 18. Hakan Yavuz, 20. Hıfsullah İsmail Erdoğan  (Hurşit Taşçı dk. 46) , 23. Ozan Sol (Odise Roshi dk. 85) , 70. Oğuz Yıldırım, 80. Ümit Kurt

YEDEKLER: 35. Cihan Topaloğlu, 5. Serkan Odabaşoğlu, 7. Kaıyne Rıver Woolery, 12. Isaac Donkor, 21. Odıse Roshı, 71. Yasin Pehlivan, 75. Berkay Kurubacak, 77. Hurşit Taşcı

TEKNİK SORUMLU:  İlker Püren

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Doğukan Emeksiz (Burak Kavlak dk. 63 ) , 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle, 13. Godfred Donsah (Atakan Müjde dk. 67), 20. Cengizhan Akgün, 22. Barış Başdaş, 61. Taha Gür, 66. Jospın Nshımırımana (Nuri Fatih Aydın dk. 55)

YEDEKLER: 14. Ahmet Eyüp Türkaslan, 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 2. Yiğit Ulaş, 10. Nuri Fatih Aydin, 18. Enes Savucu, 27. Erşan Yaşa, 29. Berat Mert, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş, 99. Burak Kavlak

TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

GOLLER:  Jospin Nshimirimana (dk. 31) (Yeni Malatyaspor), Kabongo Kasongo (dk. 43, dk. 45+1), Ümit Kurt (dk. 70) Sakaryaspor

KIRMIZI KART:  Buğra Çağıran (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Jospin Nshimirimana, Buğra Çağıran, Cengizhan Akgün, Abdulsamed Damlu, Philip Gameli Awuku, Taha Gür (Yeni Malatyaspor) İsmail Erdoğan, Hakan Yavuz (Sakaryaspor)

2. dakika: Hakan Yavuz kaleyi uzaktan gördü, sert vuruşundu top üstten auta gitti.

4. dakika: Doğukan ceza sahası içindeki Cengizhan'a topu gönderdi, ancak Sakarya savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

7. dakika: Yeni Malatyaspor'dan Doğukan, rakip kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden döndü. 

10. dakika: Phılıp Gamelı Awuku'nun vuruşunda top yandan auta çıktı.

16. dakika: Sakaryaspor'dan Kasongo ceza sahasında topu takım arkadaşına göndermek istedi, ancak Yeni Malatyaspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

19. dakika: Kaleye yakın bir noktada topu karşılayan Cengizhan yerden vurdu, ancak top auta çıktı.

24. dakika: Cengizhan ceza sahasına yakın bir noktadan topa sert vurdu, top üsten auta çıktı.

26. dakika: Oğuz Yıldırım'ın Cengizhan'a müdahalesinde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

YMS PENALTI KAÇIRDI..29. dakika: Penaltı atışını Yeni Malatyaspor'dan Cengizhan kullandı, ancak Kaleci Furkan Köse gole izin vermedi. 

GOL..31. dakika: Ogün'ün gönderdiği topu karşılayan Jospın, topu ağlara gönderdi. 0-1

36. dakika: Doğukan'ın ceza sahasına gönderdiği topu, Oğuz Yıldırım kafa vuruşuyla kornere gönderdi. 

39. dakika: Ceza sahasının ön çizgisinde Doğukan'ın kafa vuruşunda top auta çıktı. 

GOL..43. dakika: Hakan Yavuz'un gönderdiği topu karşılayan Kasongo vuruşunda topu ağlara gönderdi. 1-1

GOL..45+1. dakika: Ozan'ın ceza sahasında ortaya çevirdiği topa Kasongo vurdu, top filelerle buluştu. 2-1

İlk yarıya kayıp zaman olarak 4 dakika eklendi. 

GOL İPTAL.. 46. dakika: Malle'nin pasında topu Jospın Nshımırımana karşılıyor, vuruşunda top ağlarla buluştu ancak ofsayt gerekçesi ile gol sayılmadı. 

48. dakika: Kasongo'nun vuruşunda tehlikeyi Kaleci Abdulsamed  uzaklaştırdı. 

55. dakika: Ozan'ın yerden pasında topu ceza sahasında Kasongo karşıladı, vuruşunda top Yeni Malatyaspor savunmasına çarparak kornere çıktı. 

64. dakika: Burak Kavlak'ın vuruşunda topu, Kaleci Furkan Köse uzaklaştırdı. 

KIRMIZI KART.. 69. dakika: Yeni Malatyaspor'da Buğra, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Ozan Sol'a müdahale edince sarı kart gördü. Karşılaşmada daha önce de sarı kart gören Buğra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

GOL..70. dakika: Serbest vuruşu Mıchal Jan Nalepa'lin kullandı. Ceza yayı içerisinde topu karşılaşan Ümit Kurt topa sert vurarak topu ağlara gönderdi. 3-1

78. dakika: Ceza sahasına çok yakın bir noktada Nuri'nin kullandığı serbest vuruşta top yandan auta çıktı. 

81. dakika: Burak'ın gönderdiği topu karşılayan Malle ceza sahasına girdi, kaleci Furkan son anda tehlikeyi engelledi. 

88. dakika PENALTI: Phılıp Gamelı Awuku'nun ceza sahası içinde Odıse Roshı'ye yaptığı müdahale sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.

SAKARYA PENALTI KAÇIRDI... 89. dakika: Odıse Roshı'nin kullandığı penaltı atışında Kaleci Abdulsamed gole izin vermedi. 

İkinci yarı için 3 dakikalık kayıp zaman eklendi. 

Karşılaşma, Sakaryaspor'un 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • ufuk (2 yıl önce)
    İstanbul da yapılan Malatya tanıtım günlerinde Adil Gevrek le omuz omuza fotoğraf çektirenler sahi siz cidden Malatyalı mısınız. Şu rezaletin tek sorumlusu Malatya düşmanı Adil Gevreği korudunuz yücelttiniz temize çıkardınız. Size söylenecek tek kelime bulamıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (2 yıl önce)
    Teknik direktör transfer yapılmadığından hatta bazı durumlarda kamp yapamadığından yakınıyor. Yine de bu gençlere güvenim tam diyerek görevinin başında. Takımı birakmıyor. Bu başarısızlıkta ibre yönetime dönüyor o halde. Onlarda açık açık bir proje ekibi olduğunu ve miadının tamamlandığını itiraf etsinler. Yoksa iş işten geçecek. Malatya doğuda futbol geleneği olan bir il çünkü. Taraftar daha fazla sabredemez. Emek verenlerin hakkına yazık.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Haci (2 yıl önce)
    Bu takım küme düşecek.Hatta düşmesi gerekecek.Bu borçların altından kimse kalkamaz.Yani sürdürülebilir bir klüp olmaktan çıkalı aylar oldu.Ama ne hikmetse hala bunu anlamıyan,anlamak istemiyenler var.Ancak korkunun ecele faydasının olmadığını göreceğiz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya Basimin Taci (2 yıl önce)
    Sahada futbolu futbolcu oynar arkadas, hoca taktik verir herkes Cihat hocaya sallamis herkes Cengizhan ile Dogukan a dikkat edin bencil egoist iki futbolcu o diyor ben atayim o diyor ben atayim, bu iki genc yetenekli ama takim futbolu yok genel olarak, Bugra yi hali sahaya götürmem hocami cikip gol atacak topu kesecek faul yapacak siz bu takimi yönetseniz ne yapar ne kadar basarili olursunuz.Sevgi Saygilar..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (2 yıl önce)
    a.gevrek ve yönetimi ile bu yönetimi destekleyenler bu klübe öyle zarar verdilerki bu klübün iflah olması mümkün değildir.(3 yıldır aynı şeyi yazıyorum) klübün durumu hiç iyi değil.Bu mali çöküntüylede düzelmesi mümkün görünmüyor.Allah bu klübü bilerek ve istiyerek bu hale getirenlerin de iflahını kessin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Hocadan çok bizim Malatya halkı olarak sapkamizi önümüze almamız gerekiyor göğüs reklamımız yok olan oldu biten bitti giden gitti adil gevrege ne desek boş bu saatten sonra bizim desteğe ihtiyacımız var taraftar siyasiler iş adamları olarak Barış ve Rahman Buğra bu takımın oyuncusu değil diğerlerinin de kendisine çeki düzen vermesi gerekir disiplinli çalışmak bizi bu durumdan çıkaracaktır
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    İlk yapılan kongrede aday çıkmadı kongre kapanmış kayyuma giderken tüzüğe aykırı şekilde cep telefonu yönetimi hazırlandı onlar istifa ettiler bu yönetim göreve geldi kısacası yeni Malatyaspor uzatmaları oynuyor tabi bütün bu operasyonlar eski başkan adil gevreği kurtarmaya yönelikti başarılı da oldular, güçsüz, kondisyonu olmayan Rahman Buğra oynamasa daha iyi olur bütün futbolculara teşekkür ediyorum çünkü ellerinden geleni yapmak için gayret sarf ediyorlar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Takımın durumu ortada kimsenin bir başarı hikayesi beklemesi de yok, ayrıca koskoca bir şehrin, ki bu şehir yıllarca futboldan adından söz ettiren bir futbol takımı, seyircisiyle, trübünüyle başarıdan başarıya imza atmıştır. Malum başkanın ve O ' na destek olanların yüzünden geldiğimiz nokta burası, daha da vahim olan takımın lig başlayalı 6 hafta geçmiş sarı kırmızı formamızla göğüs reklamı bile yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • bilirkisi (2 yıl önce)
    takim maca iyi basladi ancak cihat hoca takimi yonetemiyor ne yazik ki. yeni hoca sart. irfan buz bu takimdan bisiler yapar. oyuncularin bireysel yetenekleri bence iyi ama bence hocada ve icerde problem var.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Irfan hoca en zor zamanda takımı ayağa kaldırdı ona karşılık kovuldu şimdi gelirmi En iyisi futbolu unutak her gün Adil gevreğe bedua edek biri tutmasa biri tutar
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kandal (2 yıl önce)
    Takımda disiplin yok. Oyuncular sorumsuz. Kaç maçtır kırmızı kart ve mağlubiyet. Disiplin olsa kırmızı kartlar olmasa en az iki galibiyeti vardı. Ama buiş böyle gitmez. Yazık oluyor.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Fuat öztop (2 yıl önce)
    Efsane malatya şike ve hakemler ile küme düşürüldü tekrar geldi yine gece yarısı operasyonlar ile Rize ve Denizli maçları ile yeni takım kurdu y. Malatya diye onunda küme düşmesi ayne Trabzon maçı malatya da deprem oldu malatya kendisine haber verilmeden maç iptal edildi Hatta Adil gevek bey önce söyledi sonra arkadaş geri vites yaptı yetmedi ikinci maçta yumruk attılar yine aynı değüşin birşey yok burada üç maç önce rakip formasını dışarıda tutu var var çağirdı RESİM gösterdi içeri aldırdı penaltı Yani tüm bunları bırakın 10 da biri Karadeniz takımlarına veya başka takımlar olsaydı acba ne olur özellikle Karadeniz inan anayasa değiştirdi gelelim cihat efendiye eyer sen hocaysa Türkiye yaklaşık 70 milyon hoca var bana birileri anlatsın birde buğra bey öyle çıkıp tv ler demeç yereceğine iki dakika bir oturup da bak da maçlarda neler yaptığını bir bak Allah adına
    %58
    %42
    Yanıtla
  • H kalan (2 yıl önce)
    Cihat hocam fedakarlıklar yaptın sağol ama olmuyor.Buğranın kırmızı göreceği belli neden almıyorsun oyundan adamın laubaliğine bakarmısınız 2 maç 2 kırmızı bu adamı zorla mı oynatıyorsunuz.insan utanır birde kaptansın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Buğra kesinlikle kasıtlı olarak takımı satıyor.Asla bu kulüpde işi yoktur.Cihat beyde lütfen gidip bir amatör kulüp bulsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    Allah için şu Rahman Buğra yı göndersin bir takıma bukadar ihanet edilmez adamın kırmızı kart göreceği belliyken cihat hocanın oyundan almaması büyük hata cihat Hocayada evlada demenin zamanı geldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (2 yıl önce)
    aylardır 3 puan alamamis bir hocaya sabreden yönetim küme düşmeyi mi bekliyor şimdiden..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Cihat Hocayı Rahman Buğra yı orada bırakın gelin Her hafta aynı rezillik olmaz yazıklar olsun Sahipsiz Malatya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Suleyman (2 yıl önce)
    Değişim cok iyi olur. Degismeyecekse Düşüş çok iyi olur.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kamber genç (2 yıl önce)
    Malatya spor bu hocayla işi Zor savunma amatörce goller yiyor buna acilen bir . çözüm bulmaları lazım
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (2 yıl önce)
    Yeni Malatya spor Cihat Hoca'ya fazlasıyla kredi verip fazlasıyla tahammül etmiştir ama bu iş artık buraya kadar eline sağlık, yolun ve bahtın açık olsun Cihat Hocam. Şimdi kan değişikliği zamanı. Bu ligi iyi bilen Tamer Tuna, İrfan Buz, Yılmaz Vural veya İsmail Kartal gibi hocalardan biriyle yola devam edilmelidir.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Katılıyorum her maç yenileceksek hocanın ne anlamı kalıyor? Hocasız çıkalım bari. Cihat Hocaya teşekkür edilip hiç olmazsa Hakan Çalışkan, Nihat Balan veya Ali Ravcı gibi Malatyalı hocalarla yola devam edilmelidir.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Güldürmeyin insanı,Belirtilen hocalarda sıraya girmişler Malatya'dan haber bekliyorlar.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bahattin (2 yıl önce)
    Adil gevrek, seni seni aklayan delegelerini anıyorum
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bu adam aklıma geldikçe sinir krizi geçiriyorum bunu aklıyan delegeleride daha söylemiyorum dinden imandan çıkarttılar bizi
    %100
    %0
    Yanıtla