SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Sezona 'Farklı' Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor, geride kalan 3 sezonda yaptığı iyi başlangıçlarla adından söz ettiriyor. Sarı siyahlılar, geride kalan 3 sezonda oynadığı ilk hafta maçlarında kayıp yaşamadı.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu 11 Eylül’de start alacak. 11 Eylül’de oynanacak olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasıyla başlayacak olan yeni sezonda Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında 12 Eylül Cumartesi günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Ligde dördüncü sezonunu yaşayacak olan sarı siyahlılar, geride kalan üç sezonda ilk hafta oynadığı maçları kaybetmedi.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, sezona 2 kez evinde, 1 kez ise deplasmanda ‘merhaba’ dedi.

İlk kez yer aldığı Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun birinci sezonunda sahasında Osmanlıspor’u konuk eden sarı siyahlılar, rakibini 3-1 mağlup etti. 2018-2019 sezonuna deplasmanda ‘merhaba’ diyen Doğu Anadolu ekibi, İzmir temsilcisi Göztepe’yi 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Yeni Malatyaspor, geçen sezonun ilk haftasında ise sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 3-0’lık skorla yendi.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de geride kalan 3 sezonda ilk hafta maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

2017-2018 sezonu 

Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor: 3-1

2018-2019 sezonu 

Göztepe-Yeni Malatyaspor: 1-3 Yazı

2019-2020 sezonu 

Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir: 3-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Bu takım neden hazırlık maçı yapmıyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Malatyasporun ilk kurulus rengi sarı siyahtır 1980 fark ediliyor ki federasyon yanlışlıkla sarı kırmızı yazmış işte sarı kırmızınin hikayesi şimdi ise bir karar verin sarı siyah miyiz sarı kirmizimiyik anlamış değilim karetici farnol Erzurum'a gitmiş hayırlı uğurlu olsun ikinci kontrolsüz rakibe dalan minada orada Allah Erzurum a yardım etsin bu iki oyuncu onlara yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    SARI SIYAHI ve yalnızca Malatyasporu almak acaba imkansızmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Patron çıldırdı
    0
    0
    Yanıtla