SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Çalışmalara Başladı

0
Güncellendi - 2020-11-14 18:04:19
Yeni Malatyaspor Çalışmalara Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, 4 günlük iznin ardından Malatya’da toplandı.

Lig’de 8 haftalık süreçte 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 11 puanla dokuzuncu sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, lige milli maçlar nedeniyle verilen ara ve dokuzuncu haftayı bay geçecek olması sebebiyle 4 günlük izne ayrılmıştı.

Sarı siyahlı takımda iznin sona ermesinin ardından teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, topbaşı yaptı. Malatya ekibinde milli takımlarında bulunan Christian Cueva, Youssouf Ndayishimiye, Issam Chebake, Afriyie Acquah, Teenage Hadebe ve Abdulsamed Damlu antrenmanda yer almadı.

Süper Lig’de dokuzuncu haftayı bay (maç yapmadan) geçecek olan Yeni Malatyaspor, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında karşı karşıya gelecek.

Sarı siyahlılar, Süper Lig’de ise ligin 10.haftasında 28 Kasım’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü, 11.haftada ise sahasında 5 Aralık’ta Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

8 HAFTADA 3 GALİBİYET, 11 PUAN

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon geride kalan 8 hafta sonunda 11 puan topladı. Sarı siyahlılar, 2020-2021 sezonunda geride kalan 8 haftada 11 puan topladı. Sarı siyahlılar, bu süreçte 8 gol kaydederken, kalesinde 10 gole engel olamadı.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 8 kez havalandırdı. 2 karşılaşmada 2 gol kaydeden Doğu Anadolu temsilcisi, 4 karşılaşmada ise 1’er gol buldu.

Fatih Karagümrük ve Beşiktaş deplasmanlarında gol üretemeyen Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor karşılaşmalarında 2, Göztepe, Trabzonspor, Fraport-Tav Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarında 1 gol kaydetti.

Sarı siyahlılar, şuana kadar topladığı 11 puanın 10’unu sahasında kazandı. Lig’de 8 maç oynayan sarı kırmızılılar, bu maçların 3’ünü kazandı. 2 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılan Malatya ekibi, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Süper Lig’de geride kalan 8 hafta sonunda 11 puan toplayan ve puan tablosunda dokuzuncu sırada yer alan sarı siyahlılar, şuana kadar iç sahada ortaya koyduğu performansla dikkat çekti.

Süper Lig’de 8 hafta sonunda 4 iç saha, 4’te deplasman maçına çıkan Yeni Malatyaspor, dış sahada galibiyet elde edemezken, sahasında ise mağlubiyet yüzü görmedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız