SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'la Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-02-05 23:54:18
Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'la Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 24.haftasında 8 Şubat Pazartesi günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.  Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı.

24. HAFTA MAÇLARI..

Süper Ligin 24.haftasında maçlar Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak. Yeni Malatyaspor, ligin 24.haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Mücadele, 8 Şubat Pazartesi günü 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Ligin 24. haftasında yapılacak maçların programı şöyle:

6 Şubat Cumartesi

13.30 Kasımpaşa-Atakaş Hatayspor (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Çaykur Rizespor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

16.00 Medipol Başakşehir-Fatih Karagümrük (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

19.00 Fenerbahçe-Galatasaray (Ülker Stadyumu)

7 Şubat Pazar

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Hes Kablo Kayserispor (Erzurum Kazım Karabekir Stadı)

16.00 MKE Ankaragücü-Demir Grup Sivasspor (Eryaman Stadyumu)

16.00 Yukatel Denizlispor-Fraport-TAV Antalyaspor (Denizli Atatürk Stadı)

19.00 Beşiktaş-İttifak Holding Konyaspor (Vodafone Park)

8 Şubat Pazartesi

16.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Göztepe (Kalyon Stadyumu)

19.00 Yeni Malatyaspor-Trabzonspor (Yeni Malatya Stadyumu).

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Perşembe günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşan ve 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 24. haftasında 8 Şubat Pazartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda, çeşitli çalışmalar yapıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Çeto (3 yıl önce)
    Çakır Kardeşim Trabzon taraftarından kalleş çıkmaz kardeş çıkar. Malatyaspor bizim kardeş takımımız. Topçular yoğun maç programından geçiyor saha zeminin görüntüleri kötü gözüküyor. Maç malatyada oynanacak iki Anadolu takımı için iyi olan 3 puanı alır ama dostluk baki kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Yıllardır komşu takımlarımız veya bölge takımlarımız varken,Trabzonu kardeş bellersen,birgün kalleş olarak çıkar karşına.Elazığ-Malatya omuz omuza.Erzurum-Malatya omuz omuza,Antep-Malatya omuz omuza,Kayseri-Malatya omuz omuza
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Trabzonsporlu taraftarlar Twitter da StadDeğilTARLA etiketiyle tag açmışlar. Trabzon yönetiminin de maçın başka bir stadda oynanması için TFF ye başvurduğu söyleniyor. Ne hallere düştük. Birilerinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Trabzonlu taraftarlar sosyal medya üzerinden stadımız ve hakem üzerinden algı yaparak hem hakemleri hem federasyonu etkilemeye çalışıyorlar. Yenilseler ya hakeme ya zemine bağlayacaklar. Bunların federasyonu etkilemelerine dolayısı ile bize bir ceza gelmesine, veya hakemi baskı altına alıp aleyhimize bir karar çıkmaması için Malatyaspor taraftarının da sosyal medyada örgütlenip bunları susturması gerekiyor. Tüm şehir olarak böyle susarsak bizi ezen çok olur. Tüm Twitter Malatyaspor üzerinde algıyla çalkalanıyor uyanalım.
    0
    0
    Yanıtla