SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Zoran Tosic ile Anlaşıyor

0
Güncellendi - 2018-07-23 15:31:30
Yeni Malatyaspor Zoran Tosic ile Anlaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Sırp sağ kanat Zoran Tosic'i kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Tosic ile bir görüşme gerçekleştiren yönetim, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Transfer çalışmalarına hız veren Yeni Malatyaspor yönetimi, Fransız sağ kanat Michael Pereira'dan boşalan sağ kanada tecrübeli bir ismi almak için kolları sıvadı. Sarı kırmızılılar, Partizan'ın formasını giyen Sırbistan uyruklu Zoran Tosic ile anlaşmaya vardı.

31 yaşında ve 1,71 metre boyundaki Zoran Tosic; FK Banat Zrenjanin, Manchester United, Köln, CSKA Moskova ve FK Partizan Belgrad gibi takımların formalarını giydi. Sağ kanadın yanı sıra yan mevki olarak sol kanatta da forma giyebilen Tosic, forvet bölgesinde de oynayabiliyor.

Geçtiğimiz sezon Super Liga ekibi Partizan'ın formasını giyen Tosic, 1 karşılaşmada 57 dakika görev aldı.

Avrupa Ligi elemelerinde de 1 karşılaşmada 33 dakika görev alan Zoran Tosic, 2017-2018 sezonunda görev aldığı 22 karşılaşmada 11 gol, 5 asistlik bir performans göstermişti.

Sağ kanat mevkiinde kariyeri boyunca 200 karşılaşmada 48 gol, 39 asistlik performans sergileyen tecrübeli oyuncu, Partizan formasıyla 89 karşılaşmada 30 gol, 14 asistlik bir performans sergiledi.

Zoran Tosic'in 1 İngiliz şampiyonluğu, 2 İngiliz lig kupa şampiyonluğu, 2 Rusya süper kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Demekki Ali Ravcı bu balonları iyi biliyor,şişirsin elimizde patlamadan,Ali şişiko örneği gibi satsın,belki Malatyaya bir kazancı olur fenamı.............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Formsuz Futbolcu bu Kendine gelene kadar Lig Biter aynı Diara gıbı bızde Düşeriz.Transfer olursa bence ıyı Degıl
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    pereira ve cissokho ile dening gönderildiyse issam cheabeke nin de kesinlikle gitmesi lazım.geçen sene hep sadık ve Mina nın sırtından geçindi..takıma beklenen düzeyde katkı veremedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (6 yıl önce)
    Çok kaliteli bir futbolcu inşallah gelir. Senelerdir takip ederim kendisini.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    Manchester, cska, koln partizan bunlarda oynadiysa ve bu takimlar bu adami aldiysa kesinlikle kötü degildir gecen sezon iyi oynamiyabilir erol hocamiz onu tekrar kendine Getirir onemli olan zemini kaliteli olmasi, hatirlayin galatasrayda top oynamayan mapeza duro gibi futbolcular malatya da nasil dirilmisti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Manchester bir adami alıyorsa o oyuncunun mayası hamuru iyidir.oynamasi onemli deil;oynasa zaten bize gelmezdi.gelirse iyi bir transfer olur....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Süper transfer..cska ve manchester united te oynadı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (6 yıl önce)
    Geçen yılki performansı çok kötü balon çıkarsa şaşırmam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaç defa canlı özledin Tahir . Yav çok biliyorsunuz.balon he uçan balon.
    0
    0
    Yanıtla
  • Araştır geçen yıl performansına bak balon bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Şuç yönetimde transferi size sormuyorlar ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yıl,senin gibi gelene yaşlı,boş,işe yaramaz,elde kalmış,iyi olsa gelmezdi,balon,çakma vs.diyenler,Malatyaspor ligi 10.bitirince ortadan kayboldular.Ancak benzer yorumlara sizde başlamışsınız.Muhtemelen Siz Malatyaspor taraftarı değilsiniz,Sizin mantığınıza göre bir önceki sezon performansı iyi olmuyan futbolcu balon oluyorsa.En büyük balon Cissokho olmalıydı.Malatyaspora gelmeden önce Kötü bir sezon geçirmişti.Bu balonu Antalya aldı.Mesele takıma ayak uyması yada uyduramaması.Hem geçmişde,hemde şimdi .Türkiye’de 100 lerce örneği var.Balon gibi yorum yapmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcu performansi ile değil 11 kisi defans yaparsan basari olur yoksa eldeki kadro ile 11 kisi defans yapmasaydi takim suan alt ligdeydi zaten futbol bu değil sahada kaliteli bir kadron mu vardı elek altı transferler eğer öyle değildiyse neden barazet i dening i diallo su aytac kara sı cisokko su say say bitmeyen oyuncular oynamadan milyon eurolar aldi bu şakşakcılığı bırakınnn
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    bu kim adını ben şahsen ilk duydum ama inşallah hayırlı olur malatyamıza çok çok başarılı olur da satarız 10 misliyle
    0
    0
    Yanıtla