SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Zuqui İle Sözleşme Yaptı

0
Güncellendi - 2020-08-21 22:36:40
Yeni Malatyaspor Zuqui İle Sözleşme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Estudiantes forması giyen Fernando Zuqui’yi kadrosuna kattı.

Teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Sarı siyahlılar, Estudiantes forması giyen Fernando Zuqui’yi kadrosuna kattı.

Estudiantes ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Zuqui, daha önce Boca Juniors, Club Atlético Colón ve Godoy Cruz takımlarının formalarını giydi.

Geride kalan sezon Atlético Colón formasıyla Superliga’da 19 karşılaşmada bin 547 dakika görev alan Zuqui, 1 gol kaydetti. Fernando Zuqui, merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda da görev yapıyor. Arjantinli oyuncu daha önce önlibero, sağ kanat, on numara, sağ bek mevkilerinde de oynarken, bu özelliğiyle dikkat çekiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Birisi (4 yıl önce)
    transferleri eleştirenler malatyaya kimin gelmesini bekliyorsunuz pardonda. İstanbul İzmir Ankara Antalya dururken futbolcular malatyami gelecek sanıyorsunuz. Is size kalsa sanki Messi yi getireceksiniz. Biraz gerçekçi olun , zamaninda bir cok oyuncuyu elestirdiniz gelmeden sonra bas tacı ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (4 yıl önce)
    MESSİ Takımından ayrılacakmış diye duydum Diyorlarki allah verede bizim başka duymamış ola hemen alır diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Transferler yetersiz bu ve benzeri oyuncularla yine sıkıntılı bir sezon bekliyor anlaşılan yenimalatyaspor taraftarını neyseki teknik direktör seçimi isabetli oldu. Hamza hocamıza allah yardım etsin diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Neye göre yetersiz, kim yeterli ya da, açıkla da herkes öğrensin, üstün futbol aklın zihnimize ışık tutsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Başkan resmen zuqui.bunların istatistiklerine bakıyorum.tam bir komedi.yinede hiçbiri yüzyılın transferi umut bulut un yerini tutmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özbek (4 yıl önce)
    Bizi uçuracak futbolcu lazım Malatyaspor vasat futbolcu mezarlığına dönmüs
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (4 yıl önce)
    Yorumları okuyorum ve diyorumki bu kafadaki taraftara değil superlig ptt bile çok.yöneten toplum olamadığınız surece yönetilmeye mahkumsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (4 yıl önce)
    büyük başkana teşekürler bomba transferleri yapıyor nerde beleediye başkanları anca eleştireler
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Umut bulut ve murat yıldırım ile chabek mutlaka gönderilmeli.önce kadronun temizlenmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (4 yıl önce)
    BaşkanI tutana aşk olsun. Adil BAŞKAN ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Malatya nin zenginleri büyük Kulüpleri Yagdiriyorlar kendi memlekete vermezler Allah size verdi fakirlere versin diye Zenginler a versin diye deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Başkan"nereden bulduk bunu",futbolcu"voleyi vurduk bu sefer"der gibi fotoğraf.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (4 yıl önce)
    Eskilerden umut. Şabek. Erksan kaş.. Ahmet. Kaleci farnol. Hafez. Yani eski futbolcuları gönderin yeni bir takım oluşturılsuntakım oturduğu zaman devre arası isteyen takımı bırakıp gitmeyecek golcü futbolcu ve penaltı kaçırmıyan futbolcu transfer edilmeli iz bu takıma gönül vermişiz inşallah yeni sezon da iyi bir Yeni malatyaspor izleriz Allah yeni malatyasporumuzun işleri rast gitsin galibiyetleri devam olsun hepinize saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Arjantin milli takımı gibi olduk tüm transferler Arjantin
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Takım oyuncusu değil vasatın altında boş bir transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • Elezığlı (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Senmi yetiştirdin???
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (4 yıl önce)
    Nerden buluyorsa beles bedava fitbulculari snra da iyiyse stad koltuklarini satip maasini verip satmayi, sanki kendi babasinin degirmeni Malatyaspor Erol bulut un sayesinde ligi 5 inci bitirdik , hala rüyada
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Başkan pozun yeter...???
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (4 yıl önce)
    Boyle baskan birakilir mi. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bayram (4 yıl önce)
    Ahmet Ildız umut ve Murat bu takımdan gitmedikçe istediğiniz kadar transfer yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu futbolculara zat’i düşmanlığınmı var.Takımın kadrosunda olan futbolcular.Teknik kadro oynatır veya oynatmaz onların bileceği husus.Murat için söyleyeceğim, Erol Bulut döneminde sürekli ilk onbir oynayan bir futbolcuydu.Demek ki Erol hoca bu işi sizin kadar bilmiyor.Bu tür yorumlar hoş değil takıma zarar verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    İmza atan tüm oyuncular için açıklama aynen şöyle: merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda da görev yapıyor. ......oyuncu daha önce önlibero, sağ kanat, on numara, sağ bek, sol bek, ön libero mevkilerinde de oynarken, bu özelliğiyle dikkat çekiyor. Alfabe gibiler mübarekler
    0
    0
    Yanıtla
  • bir zahmet ramazan efendi google yazıpta https://www.transfermarkt.com.tr/fernando-zuqui/profil/spieler/248763 incelesen buraya yazılanın ezbere olmadıgını görürsün ama nerde sen ve senin gibilerde bu kapasite.ezberci boş beleş yorum yapan sözde malatyalı vay be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (4 yıl önce)pirlo isimli kullanıcı yorumuna
    tranafermarka bakmayi biliyorsun ama yorumlama ve okumayi bilmiyorsun galiba sol tarafta hayatinda 1 maca cikmamis haber ezber haber iste adama suc atmadan sen arastir oku
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)pirlo isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumumu kendi yorumuna uygun okumuşsun tebrik ederim. Haber yalan diye bişey yazmadım . Bundan önceki transfer haberlerini okusaydın belki anlardin . Kaldı ki bu haberi bile tam okumamışsın, özelliklerinde sol bek yok. Zuqui ye has yorum değil.
    0
    0
    Yanıtla