SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Sahasında Giresunspor'a da Boyun Eğdi:0-1

YMS, Sahasında Giresunspor'a da Boyun Eğdi:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendi sahasında GZT Giresunspor ile karşı karşıya geldi ve 23. dakikada Hamıdou Traore'nin golüyle rakibine 1-0 mağlup oldu. İlk yarının son dakikasında bir topu direkten dönen Yeni Malatyaspor, bu mağlubiyetle resmen süper lige veda etti.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu - Malatya

HAKEMLER: Yasin Kol (Hakem), Osman Gökhan Bilir (1. Yardımcı Hakem), Cemil Tunç (2. Yardımcı Hakem), Reşat Onur Coşkunses (Dördüncü Hakem)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR:25. Ertaç Özbir, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 4. Gaston Matıas Campı, 7. Mustafa Eskihellaç, 9. Kenan Özer (Dk.87 80. Muhammed Emin Sarıkaya)), 24. Okechukwu Godson Azubuıke (Dk.90 28. Barış Başdaş), 30. Benjamın Tetteh, 34. Godfred Donsah (Dk.65 75. Metehan Ünal) (Dk.87 73. Umut Taniş) , 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.46  54. Atakan Müjde), 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 2. Yiğit Ulaş, 28. Barış Başdaş, 54. Atakan Müjde, 73. Umut Taniş, 74. Berat Yaman, 75. Metehan Ünal, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

GZT GİRESUNSPOR:34. Okan Kocuk, 77. Hayrullah Bilazer, 2. Mamadou Dıarra, 25. Alexıs Rafael Perez Fontanılla, 16. Aziz Eraltay, 8. Hamıdou Traore, 24. Flavıo Medeıros Da Sılva, 93. Magomed Shapı Suleymanov (Dk.67 7. Sergıo Antonıo Da Luz Junıor), 22. Francısco Leonel Lıma Sılva Machado (Dk.73 21. Muhammed Gümüşkaya), 18. Foussenı Dıabate (Dk. 89 35. Sergen Piçinciol), 17. Mehmet Umut Nayir (Dk.88 11. Ibrahıma Balde),
YEDEKLER: 1. Onurcan Piri, 33. Göktan Cörüt, 21. Muhammed Gümüşkaya, 35. Sergen Piçinciol, 15. Anıl Yiğit Çınar, 85. Fatih Yılmaz, 67. Furkan Kütük, 7. Sergıo Antonıo Da Luz Junıor, 26. Emre Taşdemir, 11. Ibrahıma Balde
TEKNİK SORUMLU: Hakan Keleş

GOL: Dk.23 Hamıdou Traore (Giresunspor)

Dakika 8: Mustafa Eskihellaç'ın uzaktan sert şutu kalenin yanından az farkla auta çıktı.

Dakika 13: Defansın arkasına atılan topa Ertaç müdahale edemedi, Umut Nayir kaleye vurdu, ancak top ata gitti.

Dakika 23 GOL: Konuk takım bu dakikada öne geçti. Chiquinho'nun sol kanattan kullandığı korner atışını kaleci Ertaç Özbir yumrukla uzaklaştırmak istedi, top önüne düşen Hamıdou Traore voleyle kaleye gönderdi:0-1

Dakika 28: Tetteh, kaleciyle karşı karşıya iken şutunu attı, kaleciden döndü.

Dakika 43: Geriden gelen topla buluşan Dicko uzaktan sert bir şut çıkardı, aut.

Dakika 44: Soldan gönderilen topta Süleymanov topla buluştu, bomboş durumda topu kale yerine auta attı.

Dakika 45: Giresun atağında Umut Nayir'in kafa vuruşunu Ertaç son anda kornere çeldi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1 DİREKTEN DÖNDÜ: Giresun'un kullandığı korner atışını defans uzaklaştırdı ve Malatya kontraatağı başladı. Sağ çaprazdan Mustafa Eskihellaç vurdu, top üst direkten döndü.

İlk yarı Giresunspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 61: Giresun atağında Diabate sol çaprazdan ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıyayken vurdu, auta gönderdi.

Dakika 69: Diabate'nin vuruşunda kaleciyi geçen topu Karim Hafes çizgiden çıkardı ve golü engelledi.

Dakika 73: Umut Nayir, topu kaptı ve pasını Sergio'ya aktardı. Bu futbolcu mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi, topu dışarı attı.

Dakika 74: Yeni Malatya beraberlik golüne yaklaştı. Ev sahibi takımın atağında atılan şutu Okan Kocuk kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 75: Yeni Malatya atağında Dicko'dan gelen topu alan Tetteh vurdu, kaleci Okan Kocuk çizgi üzerinden topa müdahale ederek gole izin vermedi.

Dakika 81: Mustafa Eskihellaç, Muhammed tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Karim Hafes kullandı, aut.

Dakika 85: Yeni Malatya'nın kullandığı serbest atışta topu ceza sahasında Perez kafayla uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+5: Karim Hafes'in ortaladığı topa Tetteh dönerek vurdu, aut.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • akçadağlı (2 yıl önce)
    kimlere boyun eğmediki buna da egmesin.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Adil denen kişi halen Malatyalıyım diye biliyormu acaba
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ahmet bayram (2 yıl önce)
    Sayın adil gevrek ; Allah korkunuz, vicdanınız ve merhametiniz var mı? Varsa benim hiç mi kabahatim yok. Bunca insan neden bana kızıyor acaba diye bir an düşünmediniz mi? eğer birazcık ahlaki değeriniz varsa bir daha bu şehrin sınırlarına girmeyin lütfen yazık ettiniz hem kendinize hem ailenize hemde bu şehirle övünen insanlara . İktidar milletvekilleri hiç düşündünüz mü acaba? Sayın çalık hiç sorumluluk hissetiniz mi? Bunların unutulacağını düşünüyormusunuz? Çocuklarınız ve sevdikleriniz acaba bu yükü nasıl kaldıracak.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Klübü babasının çiftliği gibi yiyip bitiren a.gevreğin yanında,a.gevreği getirip o koltuğa oturtanlar,yapılan tüzükle o koltuğa yapıştıranlar hepiniz suçlusunuz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ddt (2 yıl önce)
    Valla su takımda tek üzüldüğüm futbolcu ertac yazık etti kendine buraya gelerek iyi kaleci iyi takımlarda olmalıydı umarım layık olduğu yeri bulur.. emekleri için teşekkurler bence Türkiye'nin en iyi yerli kalecisi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Erzurum ahı tuttum acaba
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Erzurumu kimin ahı tutuyo.çika düşe asansör oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1649695592 (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ahınız gitmiş,vahınız kalmış.Erzurumu süperligde kim hatırlıyor?Kaç sene kalmış?Asansör bir takım,Ligde kalmak için malatyadan puan isteyen takım!Futboldan anlıyorsan Erzurumu Fenerbahçenin düşürdüğünü bilmen lazım?Hadi fenerbahçeyi ahınız tutsun.Sanki gökten zembille inmiş klüb.Neyin ahı..azıcık kafanızı çalıştırın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alper Tunga (2 yıl önce)
    Malatyaspor hiç bu kadar aşağılanmamıştı. Malatyaspor hiç bir zaman bu kadar aciz olmamıştı. Malatyaspor asla daha liglerin başlamasının ilk haftasında kendisine bu takım küme düşecek dedirtmemişti. Malatyaspor hiç bu kadar rezil yönetilmemişti. Ve hiç bir zaman bu kadar kepaze olmamıştı. Malatyaspor pespaye kelimesine şimdi gevrek gevrek gülenlerin sayesinde düçar kaldı. Şairin Heyhaaaaat seslenişi tüm Malatyalılara. Koca bir şehir bir papucu yarımı başından savamadı. Koca bir şehir bir papucu yarımın hakkından gelemedi. Ve o papucu yarım inadı ve iş bilmezliği ile takımı felakete sürükledi. Malatya şehrini hüzne boğdu. İnsanların hafta sonu zevkini elinden aldı. Dahası, ulusal çerçevede şehrin ve takımın tüm itibarını yerle yeksan etti. Benim, abi dediğim ve bir maç sonrası Malatyanın puanını haksız penaltı ile çalan ve yine penaltımızı da görmeyen Oguz Sarvan'ın babası olan hakeme beyler deresinde acı pul biberi takdim eden o jenerasyon eğer ki buğün yaşıyor olsaydı; Takımı, şehri ve renklerine gönül vermiş olanları bu derece aşağılayanları inanın ki beyler deresini sınır belirleyip bir daha bu şehre sokmazdı. Malatya şehri kendisine yapılan bu zulmü ve bu zulmü yapan zalimleri ve görüpte sessiz kalanları kati surette unutmayacak... Titanik Transatlantiği buz dağına çarptığında hemen batmamıştı. Ama kaptan, tayfa ve tüm personel ile en son yolcusu da dahil herkes batacağını görmüş çırpınırken bir tek kişi ki o da gemiyi inşa eden mühendisi idi. O aklı evvel inanmamış ve tedbir kararlarını almakta gecikerek at gözlüğü ile beraber buz gibi sularda felaketlere çanak tutmuştu. Malatyasporun sonunu hazırlayan ve umutları yok edenler hepiniz suçlusunuz....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • o kadar haklısınız ki söylenecek başka söz bırakmamışsınız ağzınıza sağlık.şu mübarek ramazan günü kötü konuşmak istemiyorum ama bu beceriksizin bu iş bilmezin yüzünden futboldan soğudum allaha havale ediyorum sadece mübarek günde allah bildiği gibi yapsın kendi hevesleride gırtlaklarında kalsın.
    %96
    %4
    Yanıtla