SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Bir İstifa Daha

0
Güncellendi - 2020-08-15 21:46:37
Yeni Malatyaspor'da Bir İstifa Daha
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da kulüp ikinci başkanı Selim Pilten’in istifasının ardından yönetimden bir istifa daha geldi, Erdal Gündüz istifa etti.

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da sıcak saatler yaşanıyor. 4 Ağustos’ta kulüp başkanı Adil Gevrek’in basın toplantısıyla sarı siyahlı takımla ilgili başlayan süreç devam ediyor. Malatya ekibinde üst üste yaşanan gelişmeler sonrası kulüp ikinci başkanı Selim Pilten istifa emişti.

Pilten’in istifasının ardından yönetim kurulu üyesi ve altyapı sorumlusu Erdal Gündüz de istifa ettiğini açıkladı.

Gündüz, imzasıyla “Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeliğimden ve altyapı sorumluluğumdan bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım” metnini yayınladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Alt yapının efsane ismi.Istifa etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    alt yapı öksüz kaldı ,,yandik desene
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Ölen ölür kalan sağlar bizimdir.İnanmayanların ayrılşı yerinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Altyapıda murat uçkun dışındakilerin hepsinin kovulması lazım.bunlar kulübün sırtından boş beleş geçiniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (4 yıl önce)
    Malatya kamuoyu taraftarların büyük kısmı biletli maça girenler yani.Kimse adil gevreği istemiyor.Belediye elini eteğini çekiyor anlayın işte bu yönetim malatyasporu yalnızlaştırdı ötekileştirdi.Madem çok iyi biliyorsun sayın yönetim hadi bakalım işte at işte meydan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Adil Gevrek inşallah iyi bir takım kurar başta Malatya nın siyasetçileri olmak üzere istifacıların hepsini mahcup eder... Adamı çok eleştirdim ama şu saatten sonra destekliyorum.. Bir şehir takımı başkanı bu kadar da organize bir şekilde yalnızlaştırılamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Altyapıdan kaç oyuncu çıkmış,kaçı a takımda oynamış. Haa torpilliysen o başka. Yıllarca amatörde sporculuk hayatımız oldu. Ne olduğunu biliyoruz.jose mourinho yu getir. Alt yapıdan adam çıkmaz.Bizim yöneticilerin ,godamanların yeteneksiz çocukları ve yeğenleri gelir.Onlarda yok olur gider. İstifa eden hocamız için hayırlı olmuş diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Olumlu bir hareket
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Bu istifalar normal,hatta çok önceden yapılması gereken istifalar,geç alınan kararlardır bu kararlar.Adil başkan başarısız bir sezon geçirtti takıma rakiplerinin veremediği zararı verdi takıma evet hepsi doğru,süper lig kriterlerinin gerisinde bir başkan hepsi kabul ama zamanlama bakımından sıkıntılı işler bu işler.Dere geçerken at değiştirilmez öyle veya böyle bir şekilde devre arasını beklemede fayda olacaktır.İnşallah adil başkanın şansı yine yanında olur da hem şehir kazanır,hem adil başkan bu ciddi eleştirilerden kurtulur açıkcası işi kolay değil büyük eleştiriler aldı o'da bu saatten sonra bazı şeylerin farkına varmıştır umarım örneğin derin kadro,alternatifi bol,futbolcularla sağlam sözleşme,teknik adamla yapılacak sözleşmenin kulüp lehine olması ( hikmet karaman halen gidemedi bu yüzden ) gibi bazı şeyleri eminim öğrenmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (4 yıl önce)
    İyi bir hoca almamız lazım eskilerden değil yeni k endini ve takımını ispat edebilecek bir hoca eski hocalarımız maalesef üstüne birşey koyamıyurlar kır senelik taktiklerlen takım düşürüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Valla bu tarz istifalar vurulmuş birer neşter eğer adil gevrek sözünde duruyorsa bu tarz kişilerden arınıyorsa olumlu şeyler oluyor demektir. Birde kaliteli kadroyu kurup bozmazsak adil gevrek yeniden adil başkanımız olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (4 yıl önce)
    Malatya'nın ne çok düşmanı varmış arkadaş. Tek tek kaçıyorlar. Gerçi bunların gitmesi takıma mutlaka olumlu yansıyacaktır çünkü yıllardan beri alt yapıdan bir kişi çıkarmamış birisinin durması anlamsız ancak zamanlama manidar. Adil gevrege o kadar laf saydım ama tüm şehir adamı yanlız bıraktı bundan sonra inşallah başarılı olup herkesi mahcup eder. Adil gevreğin de bu kadar olayı hiç bir şey olmamış gibi seyretmeyecegini ve bu defa ilk beşe oynayacak bir takım kuracağına inanıyorum. Bir defa daha yanlış yaparsa Malatya'ya bir daha giremeyeceğini ve bunların hesabını vereceğini biliyordur heralde. İyi transferlerin ard arda gelmesi gerekiyor artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Herkes kaçıyor teker teker . Vay be !
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bu.tur.istifalar.takima.malatyaya..zarar.veriyor. .liglerin.baslamasina.kisa.zaman.kaldi.birlik. Beraberlik.zamani..baskana.yonetime.testek. Olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Geç bile kaldı bu erdal gündüz adamda nitelikli bir topçu çıkarmadı daha doğrusu hiç çalışmadı bırak bal ligine üçüncü lige ikinci lige bir tane adam akıllı malatya çocuğu çıkmadı ahbap çavuş çocuklar ı aldı ve sınıfta kaldı... Çok isabetli oldu istifa etmesiiiiiiiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (4 yıl önce)
    Çok yerinde bir karar.Kendisini kutluyorum.Cunku gitmeseydi altyapının altını iyice oyacakti.Kutluyorum kendisinin...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesimi (4 yıl önce)
    Geçmişi futbolcu olan birini getirseler iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Adil Gevrek İSTİFAAAAAA
    0
    0
    Yanıtla
  • elazığlı (4 yıl önce)
    Geç kalınmış bir karar alt yapının alt yapısını bozdu bıraktı kaç yıldır A takımına 1 oyuncudamı çıkarılmaz bu işler istanbulda yürütülmüyor alt yapı sorumlusu malatyada yaşaması gerekir ..vede sinan alkış'ın getirilmesi gerekir....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Alkış kim ? Takıma maddi veya manevi ne desteği olmuş ? Boş boş yorumlar yazmaktan başka bildiğiniz bir şey yok. Önce altyapının kalitesi var mı yok mu ona bir bakın. İşi ehline bırakın kahvehaneden topladığınız adamları getirmişsiniz herkes kendi menfaatinde. Bomboş bir amatör kulüpten başka bir şey değil YENİ MALATYASPOR denilen kurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elezığlı (4 yıl önce)Işık isimli kullanıcı yorumuna
    Sinan alkış ın kim olduğunu bilmediğinden bana bu yorumu yazmışsın bilgisiz olduğun yorumundan belli biraz futbol bilgisi olan birine sor sana Sinan alkışın kim olduğunu anlatsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Erdal bey altyapıdan kaç tane oyuncu çıkardın.zerre kadar bir başarın varmıydı?kulübün sırtından bir yük daha kalkmış oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan devam etsin etrafındaki zararlı unsurları temizlesin bütün Malatya destekler,
    0
    0
    Yanıtla