SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den 'İdman Boykotu' İddialarına Yalanlama

YMS'den 'İdman Boykotu' İddialarına Yalanlama
A- A+ PAYLAŞ

Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre,  Yeni Malatyaspor'da Karim Hafez, Haddadi, Semih Kaya, Aabid ve Ndong alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle idman boykotu yaptı. Ancak, bu iddia Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yalanlandı.

Semih’i Rize bekliyor

Gazetenin haberinde, ‘Sarı-Kırmızılılar’da Karim Hafez, Aabid, Ndong, Semih Kaya ve Haddadi’nin alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle kulübü şikayet ettikleri, yerliler TFF’nin yolunu tutarken, yabancıların da fesih için FIFA’ya başvurdukları, Sumudica’nın da bu durum nedeniyle moralinin son derece bozuk olduğu gelen haberler arasında.' iddiasında da bulunuldu.

Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Bazı basın yayın organlarında takımımızla ilgili olumsuz, maksatlı ve aslı olmayan haberler yayınlanmaktadır. Futbol takımımız, Antalya’da yoğun tempoda ve gayet moralli bir şekilde Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

Fanatik- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Gülağacı (2 yıl önce)
    Malatyaspor ile ilgili haberleri sizden duymak, okumak istiyoruz, çünkü en doğru haberi siz verirsiniz de ondan, ulusal basın kulaktan dolma yada menejerlerin yalan haberini çok yapıyor, malumunuz AV MEVSİMİ yani futbolcu alış satış dönemi.......................yine de siz yapın haberi.............................
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu klüpün yalanladığı haber de yalandır.Hiçbir şeyiniz doğru çıkmıyorki yalan dediğiniz de yalan ola.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)
    Hemen inandınız. Bu takımı düşürmek için dışarda içerde gayret edenler var.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Evet hemen inandık.Bu klüp yalanladıysa, bu yalan değil.%100 doğrudur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu kulüpte olup bitenler ve birilerinin pişkin pişkin hala o koltukta oturduğunu görmek ve bu olayı ilin siyasileri ve belediye başkanının görmezden gelmesi sonucunda diyorum ki çıldırma ya az kaldı doktorum nerede.....
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İzmir Klima Servisi (2 yıl önce)
    Ateş olmayan yerde duman çıkmaz. Ödemesini yapmadığın hiç bir işin karşılığını alamazsın puan sıralaması ortada Geçmiş zaman Malatya spor ilk çıktığı sezon Hikmet Tanrıverdi iki milyon harcadım takımı ligde tutabilmek için. O dönemdeki kadro çok şaşalı değildi hoca Ziya Doğan ligde tutan paraydı. Şunu demek istiyorum anlatılanlara inanmıyorum çıkıp doğruları söyleseler ne olacak sanki yönetim bizim gibi gönül verenlere hala umut dağıtıyor. Yakında hoca istifası gelir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sayın Adil gevrek takımı ligde bırak pinarbasina heykelini dikelim , Antep, Karagümrük Sivas maçlarından 9 ,7,olmadı 6 puan almamız gerekiyor,zaman konuşma zamanı değil icraat zamanıdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yalansa tazminat davası açınız ,
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Hayırlısı be gülüm...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Haberin kaynağı,Fanatik Doğruluk derecesini düşünün artık...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Göz göre göre takım battı, düştü. Burada en büyük suçlu Malatya nın siyasileri ve selahattin Gürkan dır. Bir takım bu kadarmı sahipsiz olur. Malatya yı Türkiye ye rezil ettiniz hepinize yazıklar olsun.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Adil gevreğin hiçmi suçu yok?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Sanki başkanın sivil hayatta başka bir işi yokmuş gibi davranıyor, bakarsınız olmuyor görevi bırakıp gidersiniz bu durumdan siyasiler ve belediye başkanıda en az başkan kadar sorumludurlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilginç (2 yıl önce)
    Haddadi daha milli takımdan dönmediki nasıl idmanı boykot etsin?
    %58
    %42
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    yazik
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu olayla birlikte bugün bu takım küme düşmeyi %99 değil.%100 garantiledi.Bakalım Malatya Adil gevreği nasıl küme düşürecek.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Eyy.. Adil Gevrek takımı düşürdüğün hallere bak. Rezil ettin tüm Türkiye ye Malatya yı. Allah seni bildiği gibi etsin.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Geçmişten ders almadığımız o kadar belli ki malatyaspor yapılan yanlışlardan dolayı amatöre kadar düştü. Yenimalatyasporda emin adımlarla amatöre kadar gider bu gidişle koltuk ne kadar tatlı ki yönetim bırakmıyor koltuğu bırak takıma kim maddi destek sağlayacaksa o gelsin yazık gerçekten futboldan soğuduk bu gidişle takımı kimse kurtaramaz
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İki yıldan beri geliyorum diyen ve cek caklarla ötelenen konu bugün su yüzüne çıkmış oldu,
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Başarısızlığın ana nedeni para olmayışı yönetimin Malatyalı iş adamları ve belediye nezninde desteği kaybetmesidir olması gereken başkanın bu işi tadında bırakmasiydi bu saatten sonra bıraksa ne olur hiç bir şey olmaz bu kulüp hızla Malatya amatöre gidiyor lütfen gerçekleri görelim aynı hatalarla 2 takımını amatöre gönderecek başka bir il varmı bilmiyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla