SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Kongre Kararları

Yeni Malatyaspor'da  Olağan Mali ve Olağanüstü Seçimli Kongre Kararları
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, 6 Ekim 2024'te yapılacak olan yıllık olağan mali toplantı, tüzük değişikliği ve olağanüstü seçimli genel kurul için tarihleri duyurdu. Çoğunluk sağlanamazsa, ikinci toplantı 13 Ekim’de yapılacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 10:00'da yıllık olağan mali toplantı ve tüzük değişikliği, saat 11:30'da ise olağanüstü seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştireceğini ilan etti. Toplantı Nurettin Soykan Altyapı Tesisleri'nde yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantı 13 Ekim 2024'te Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak. Genel kurul gündemi ise aşağıdaki maddelerle belirlendi.

Yıllık Olağan Mali Toplantı ve Tüzük Değişikliği

Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yıllık olağan mali toplantı ve tüzük değişikliği gündemi şu şekilde sıralandı:

Genel Kurul Başkanlık Divanının Seçimi
Divan Kuruluna Tutanaklara İmza Yetkisi Verilmesi
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunması
Yönetim Kurulu'nun İdari, Mali ve Sportif Raporunun Okunması
Denetim Kurulu, Kulüp Divanı Raporu, Sicil Kurulu, Disiplin Kurulu Raporlarının Okunması
Okunan Raporlar Hakkında Görüşme Açılması
Okunan Raporların Ayrı Ayrı Oylanması
22/04/2022 Tarihli Ve 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu'nun Geçici 4. Maddesine İstinaden Zorunlu Tüzük Değişikliğinin Görüşülmesi ve Oylanması

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul

Saat 11:30'da başlayacak olan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının gündemi ise şu şekilde:

Genel Kurul Başkanlık Divanının Seçimi
Divan Kuruluna Tutanaklara İmza Yetkisi Verilmesi
Kulüp Başkan Adaylarının Konuşması
Kulüp Başkanının, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçim Başvuru Usullerinin Başkanlık Divanı Tarafından Kontrolü
Kulüp Başkanının, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi
Dilek ve Temenniler
Kapanış

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • New Malatya (3 saat önce)
    Adil gevrek sen neyin peşindesin her defasında takım uçuruma gidene kadar bırakmayıp iş işten geçince kaçıyorsun mayısta haziranda istifa etseydin takımı biri alır, tüm kesimlerden destek alarak borçlar kapatılır, takım transfer yapardı yine inat ettin takımı kurtarılamayacak hale getirdin şimdi kaçıyorsun Yeni Malatyaspordan haksız kazandığın her para senden çıksın inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla