SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Olağanüstü Kongre Sesleri

Yeni Malatyaspor'da Olağanüstü Kongre Sesleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da yönetimin, 6 Ekim’de olağanüstü seçimli genel kurul kararı almaya hazırlandığı ve mevcut başkan Adil Gevrek’in yeniden aday olacağı öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle bir buçuk sezon ligde yer almayan, bu sezon ise ‘hakları saklı kalmak kaydıyla’ ligden çekilme talebi Türkiye Futbol Federasyonunca kabul görmeyen Yeni Malatyaspor’da bir sıcak gelişme daha yaşanıyor.

Sezona hazırlıksız başlayan, şu ana kadar oynadığı 3 lig maçını kaybeden ve eksi 3 puanla son sırada bulunan sarı siyahlı takımda yönetimin olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığı iddia edildi.

Gevrek ile birlikte Malatya’da yaptığı toplantıyla kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Yeni Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Ahmet Özköse’nin de olağanüstü genel kurulda seçime katılacağı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • seyfettin atay (10 ay önce)
    çaldıklarınız zehir zıkkım olsun inşallah sizde veya ailenizde çıkar. duamdır haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Faro (10 ay önce)
    Cemil başaran doğru demiş Malatya’da yüzde 20 yenimalatya taraftarı varsa yüzde 80 efsane Malatyasporlu var Nihat hocanın amatöre gelmesi olay bencede kesin seneye üçüncü ligdeyiz türbinleri doldutracaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Macid44 (10 ay önce)
    Dur nereye gidiyorsun,daha bitmedi, böyle bol kazançlı bir ticarethane bulamazsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemil Başaran (10 ay önce)
    Malatyaspor 2.lig hocasını transfer etti şehir heyecanlandı haber bir sizde yok bence Malatyaspor hakkında haberler yapın gümbür gümbür geliyoz
    %100
    %0
    Yanıtla