SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Maç Öncesi Sakatlık Şoku!

Yeni Malatyaspor'da Maç Öncesi Sakatlık Şoku!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Barış Başdaş’ın ardından Pazar akşamı oynanacak Adanaspor maçı öncesi takım kaptanı ve orta alan oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile kanat oyuncusu Mert Miraç Altıntaş’ta sakatlandı.

Sarı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Mert Miraç Altıntaş’ın arka adalesinde ödem ve gerilme tespit edildiği bildirildi. Altıntaş’ın tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi.

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapamayan ve dar bir kadroyla mücadele eden Doğu Anadolu ekibinde ayrıca, takım kaptanı ve orta alan oyuncusu Rahman Buğra Çağıran’ın da sakatlandığı kaydedildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Rahman Buğra Çağıran’ın alt adalesinde Grade 1 Strain (Tek tek kas liflerinde (liflerin yüzde 5'inden azı) minimum güç ve hareket kaybına neden olan hafif hasar) tespit edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir” denildi.

Sarı siyahlı kulüpten, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan stoper Barış Başdaş’ın patella kırığının tedavi ve rehabilitasyonuna devam edildiği bilgisi de verildi.

Yeni Malatyaspor da Awuku da cezalı olması nedeniyle kadroda bulunmazken, eksikler Teknik Direktör Yılmaz Vural'ı düşündürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Deniz (1 yıl önce)
    Malatyaspor artık kendine gelmeli içerde dışarda pek başarı yok artık dur demenin vakti geldi yoksa bu ligdende gidersiniz yılmaz hocam olaya el atmalısın biran önce hareket geçmelisiniz
    0
    0
    Yanıtla