SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Semih Kaya İle Yollar Ayrıldı

Yeni Malatyaspor'da Semih Kaya  İle Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da Semih Kaya ile yollar ayrıldı. Yaklaşık 1.5 yıldır Yeni Malatyaspor formasını giyen Semih Kaya ile yolların ayrıldığı, kulübün sosyal medya hesabından duyuruldu.

Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "1.5 yıldır formamızı terleten Profesyonel Futbolcumuz Semih Kaya ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz." denildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Şu an ligde kesin düşer diye bakılan tek takım Malatya, geçen sezonun denizlisi gibi..Bir iki göstermelik transfer yapılacak taraftarın tepkisini azaltmak için, bakın bizde düşmek istemiyoruz transfer yapıyoruz vs. Beğenmediğiniz semih bile durmuyorsa bu takımda gerisini siz düşünün
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    İyi ve kötü Malatyasporumuza hizmet etti eline ayağına sağlık işi gücü rast gelsin......................
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Uzaktaki malatyali (2 yıl önce)
    Ah malatyam kimlerin eline düşmüş sün. Gelmek isterim bakarimki o iyi insanlar uzun bacaklı atlara binmiş gitmişler. Kime geleyim bilmemki. Hir hisik dolmuş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sizlere 3 hafta önce gidişler başladı demistim.Bekle ve gör.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir klüp? futbolcuya para verilmez,birde giderken bir teşekkür edilmez.Ulusal medya bu durumla ilgili yayın yapıyor.Malatyayı Türkiye ye rezil rüsvan ettiniz.İnşallah sizde rezil olursunuz.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Suanda ulusal basında Büyük bir nezaketsizlik olarak yorumlar yapılıyor, çok yazık:(
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Mustafa Aydemir (2 yıl önce)
    Sayın Gevrek, bu durumla beraber takımın gidişatı ile ilgili açıklama!!!!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Allahıma şükürler olsun.darısı Ryan abid,mustafa eskihellaç ile sadığın başına.kerametini gördüğümüz isimlerden bundan sonra hayır beklemek saflık olur.zaten ligin dibindeyiz.bundan sonra genç yetenekleri kazanalım bari.düşeceksek onlarla düşelim.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • 44gurbet (2 yıl önce)
    Hatanı anladınsa neyi bekliyon Hic kimse yüzüne bakmadı kendini ne sanıyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Herkes bıraktı gidiyor.Adil gevrek, seni hiç unutmayacağız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Batan geminin kıyıdaki son malları misali sayın başkan oldu olacak takımın tamamını sat ,teknik direktorde anlamış kulübünu nasıl yönettiğini keşke gelmeseydim nereden düştüm buraya diyor esasında bizi kahreden ilin siyasileri ve belediye başkanının olup bitenleri seyretmeleri görmezden gelmeleri,
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    Şükür gitti çok hatalı maçlar çıkardı..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • İbrahim Çelik (2 yıl önce)
    Batan geminin malları hesabı Sırada Mustafa Eskihallç, Adem Büyük, Tetteh vs. Ne kadar iyi oyuncu varsa hepsini satacaklar galiba bu yönetime dut diyecek koca Malatya da Bir Baba yiğit yolunu yazıklar olsun
    %46
    %54
    Yanıtla