SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Sumudica Dönemi Sona Erdi

Yeni Malatyaspor’da Sumudica Dönemi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz Ekim ayında Romanya’nın CFR Cluj takımından Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor’un başına gelen 50 yaşındaki Rumen teknik adam Marius Sumudica ile alınan kötü sonuçların ardından karşılıklı olarak sözleşmelerin feshedildiği açıklandı. Sumudica yönetiminde 14 maça çıkan Yeni Malatyaspor, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı. Sumudica yönetiminde 12 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, ligde 16 puanla son sırada yer alarak küme düşme adaylarının başında yer aldı.

Sumudica, geçtiğimiz günlerde Antalya kampında yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor’a geldiği için pişmanlık duyduğunu dile getirmişti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Malatya44 (2 yıl önce)
    efsane malatya 1966 cevap ben 25 yıldır antalyadayım ama tek sevdam malatyaspor ve malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu yönetim Sergen yalçını bile beğenmeyip gönderen bir yönetim.Siz fotboldan ne anlarsınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Kesin düştük. Ancak, Adil Gevrek klübün mezarını kazıp gömmeden gitmeyecek. Sanki klüp babasından kendisine miras kalmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Gerçekten halâ umudu olan var mı acı gerçek DÜŞTÜÜK..bundan sonra ne olmuş kim gitmiş kim kalmış umurunda mı bı 10 yıl bekle ki süper lig göresin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1644301925 (2 yıl önce)Carbon isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekçi insanları takdir ederim benim korkum düşmek değil bu borçlarla transfer yasağının gelmesi gelirlere temlik konulması ve sonunda efsane gibi amatöre gitmemiz bu il peş peşe iki travmayı değil 10 yıl en erken 20 yılda kaldırır bizide hoca getirip götürerek cambaza bak cambaza misali surekli oyalarlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kulübün bu hale gelmesinin en başta gelen sebebi yapılan akla ziyan transferlerdir.bu saatten sonra ancak mucize beklenir.o bile imkansız gibi.takım ruhende çökmüş.bitik vaziyette.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Smudica gitti Adil gevrek bir güzellik te sen yap Git artık.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • adil gevreği eleştirirken takımı nerden alıp nereye getirdiğine bir bakalım , ve halen bu takımın süperligde olduğunu da unutmayalım. ve adil gevreğin hocanın istediği transferleri yaptığını da görelim adil gevrek kötü de taraftar maşallah stadı dolduruyor!!! malatya kamuoyu maşallah topyekün malatyasporun arkasında!!!sırada malatyalı zengin işadamları da kapıda bekliyor ancak adil gevrek teslim etmiyor?!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    bu kadar yorum yapanlar herseyi bilenler acaba malatya maclarına gıdıp takımı desteklıyormu?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)Malatya44 isimli kullanıcı yorumuna
    Başkalarını bilmem ama ben İnönü stadında ve yeni statda maçları kaçırmamaya dikkat ettim, çünkü ben bu gün Malatyasporlu olmadım, doğuştan Fanatik Malatyasporluyum başka takım da tutmam( özellikle de İstanbul Takımlarını ). Takımın bu hale gelmesine inan sen benim kadar belkide üzülmemişsindir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mualesef sosyal medyada Adil gevrek bu klüp de olduğu sürece maçlara gitmeyeceğine yemin eden, bu yönetimi istemiyen binlerce insandan haberin yok.Taraftar artık Bu klübün Malatyayı temsil ettiğine inanmayalı neredeyse 3 sene oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Çok hayırlı olmuş Futbolculardan biri teknik yetkiyi eline alıp takımı kurtarırsa futbolcu kurtarır batırırsa futbolcu batırır gerçeğini ortaya koymalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Kötü gidişhat sebebiyle sportif direktör gönderildi olmadı, futbolcu gönderildi olmadı, teknik direktörler gönderildi olmadı. Sayın başkan aklında başka biri varmı bilemem ama bizim aklımıza senden başkası gelmiyor, haberin olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Gönül ister ki Ersun Yanal, Okan Buruk gibi hocalar gelsin ama bu takıma kimse gelmez.Yılmaz Vural'ın güzel bir sözü var, bizim işler 2. sezon küme düşecek takımlar belli olmaya başladığında açılır. Bence bu takıma Yılmaz Hoca gibi bir şok etkisi lazım. Derdin, sıkıntın, parasızlığın alasını yaşamış ama yeri geldiğinde futbolcuları motive eden bir hoca. Geçen sene Erzurum'a oynattığı futbolu gördük, daha önce Erzurum'da olsaydı Erzurum küme düşmezdi. Zaten ondan başka da kimse gelmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • jubo (2 yıl önce)
    takımı sadece para kurtarır para
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Adem futbolcu teknik direktör olarak sezonu tamamlasın.takım daha fazla direnir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocalardan yilmaz vural bulent korkmaz okan buruk birini getirin takimi kurtarir
    %63
    %37
    Yanıtla
  • 1644306470 (2 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Bülent korkmaz bu takıma en iyi dönemlerinde bile gelmedi.Bu dönemde hiç gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Bu saat ten sonra simudika gitse nolur gitmese nolur. Takım düşmüş. Takımı bu hale getirenler utansın. Yazıklar olsun. Bir kayserispor başkanı Berna hanım kadar olamadın Adil Gevrek yazıklar olsun sana. O kadın hali ile bak takımı nerelere taşıdı. Sen takımı rezil ettin. Tüm Türkiye ye rezil ettin Malatya yı. Ömrün boyunca bu açı içinden çıkmasın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Onur (2 yıl önce)
    suç sende değil seni buraya getirende
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mustafa karabulut (2 yıl önce)
    İsabet olmuş takım belki düşmez takım iyi olursa kerameti kendisinde biliyor takım yeniliyorsa futbolcuları yönetimi hakemleri önceki teknik adamı suçluyor yani zamanın adamı
    %73
    %27
    Yanıtla
  • ALPEREN (2 yıl önce)
    Madem gönderecektiniz neden tüm istediği oyuncuları alıp boşuna masraf ettiniz? Şimdi yeni gelen ne diyecek kim aldırmış bunlar bunlar iyi değil. 14 maçta sadece iki galibiyet almış Malatyada sokaktan geçen ilk kişiyi çağırıp takımın başına getirsen o da iki galibiyet alırdı. Bu adam hoca falan değil şaklabanın teki.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Kim gelecek acaba? Anlaşıldı kimin geleceği. Başkası da olmazdı zaten :( Yılmaz Vural (:
    %50
    %50
    Yanıtla
  • varol (2 yıl önce)
    çok şükür gitti bence bu hocayı futbolcular sevmedi iyi hoca olabilir başarılar hayatında. şimdi yönetime sesleniyorum yılmaz vuralı getirsinler 7 galibiyet 3 beraberlik bu hoca yapar başkası kurtaramaz
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Desene yine irfan buza kaldık.Süperlig ayarında hiçbir hoca bu yönetimin olduğu takımın başına geçipte kendini rezil etmez.Gele gele irfan buz yada 2.ligde hocalık yapan biri gelir.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Seyfo (2 yıl önce)
    Yerine Jurgen Kloop ile anlaşılmış. O yüzden gönderildi. Kim gelip şu takımda teknik direktörlük yapar?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Bunca kişinin dönemi sona erdi, asıl çoktan sona ermesi gereken Adil Gevrek dönemi bir türlü sona ermedi.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Ne değişecek.Bu yönetim gitmediği sürece.Bunlar oyalamadan başka bir şey değil.Bu klubün en büyük problemi yönetimidir.Ortada süper lig takımı yok,para yok,pul yok.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Bu kadar kalması hataydı
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adil gevrek,Bu durumun Hoca getirip götürmekle bitmeyeceğini sende biliyorsun.Takımın bu ligin takımı değil,Klübü altına üstüne getirdin.Bu klüp ancak senin bırakmakla düzelir.Bunu da biliyorsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    3 yıl içinde kimler kimler gitti başkan heykel oldu kazık gibi kaldı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı yusuf (2 yıl önce)
    Sumudica hoca canını kurtarmış bu kadar borcu olan kulüpte kalsaydı borçlu çıkacaktı... Haftayada oyuncular kacar biz taraftarlarda on biri kurarız yöneticilerimizde çaka atmaya devam eder...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mlt44 (2 yıl önce)
    Mevcut yönetim,den daha dürüst ve doğru adamdı bana göre bu saatten sonra kim gelirse zor yönetimin son çırpınışları takım düşüyor günah keçisi arıyorlar kendilerince
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Asıl gitmesi gereken yine orda, bu saatten sonra Morinho bile gelse de bizi düzeltemez. Geçmişler olsun, bu saatten sonra yerli bir hoca ile anlaşılıp gelecek yılın hesabını yapmalıyız, genç oyunculara şans verilip onları kazanalım seneye birinci ligde çok lazım olacaklar...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Adam bu haftadan itibaren seri galibiyetlere başlayacaktı.Niye acele ettiniz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Marius Sumudica Ne yapsın Sergen takımı götürürken Yönetim Futbolcu sattı Takım Küme düştü Yönetim adı bulunsun sırada bir futbolcu almadı takım çoktü kaldı. malatya geçmiş olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla