SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'umuza Dair Verimli Bir Görüşme""

0
Güncellendi - 2020-05-12 06:31:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, Malatya Konfederasyonu (MAKON) Başkanı Adil Gevrek ve konfederasyona bağlı derneklerin başkanları ile bir vdieo-konferans yoluyla bir araya geldiklerini, toplantıda Malatya’ya ve Malatyaspor’a dair verimli bir görüşme yaptıklarını bildirdi.

Twitter hesabından toplantıya ilişkin bir açıklama yapan AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, aynı zamanda Yeni Malatyaspor Başkanı olan Malatya Konfederasyonu Başkanı Adil Gevrek ve diğer katılımcılarla gündemi değerlendirdiklerini belirterek, “#Malatya Konfederasyonu (MAKON) Başkanı @GevrekAdil ve bağlı derneklerimizin başkanları ile video konferans yoluyla bir araya geldik. Ülkemize, şehrimize ve #YeniMalatyaspor’umuza  dair verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Serdar (4 yıl önce)
    Çok değerli milletvekilim..İyi niyetli değerli bir adamsiníz. İnşallah Adil denilen kişiye yanlıslaríní soylemissinizdir. Ayríca bütün şehir sadece 8 maç, bu kişinin baskanlıkta kalmasínı bekliyor..Mali açıdan hesap versin...Sonra da istifa etsin..Arkasına bakmadan İstanbul'a gidip Maskon da işine baksın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    Ahmet Çakırın binbir zorlukla Süper Lige çıkardığı takım sahipsizlikten madara oldu. Madara edenlere yazıklar olsun. Selahattin Gürkan şehri eminim diyip duruyor. Şehrin emini isen şehrin ortak paydasına niye sahip çıkmıyorsun. Takım göz göre göre kume düşecek hala çıt yok. Valla bazen isyan ediyorum. Kafayı yememek elde değil. Gidin kardeşim, düşun artık milletin yakasından. Bir takıma sahip çıkamayanlar bize maval okumasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet çakır mı çıkardı sen hangi dunyadasin Adil gevrek i sevmem etmem güvenmemde takımı o adam çıkardı ve eskişehirspor un garipliği de. yoksa yenimalatyaspor da göztepe de süper ligi rüyalarında görürlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram ,Y.Malatyasporu Ahmet Çakır mı?çıkardı.Rüyanda öylemi gördün.?
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Acaip verimli... adil ve verim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Ne güzel bir iş,ekonomik takım kur,futbolcu sat,o kadar galibiyet ve beraberlik parası al.3 yıldan beri bu şekilde işleri götür.Sonra bir anda borç batağına girdiği açıkla.Bu ne tuhaflıktır.Ne kadar garip,ilginç bir durumdur.Daha da ilginç olanı şimdiye kadar resmi olarak bir yetkili gel bakalım.Aç şu defterleri,gelirin ne ?giderin ne oldu?dye hesap sorulmaması oldu.Bu duruma nasıl düşüldü?3 ay öncesine kadar Kasasına para giren ilk üç takımdan biriydi.Üstelik ikinci yarı başlarken transfer yapmayan tek takım da bizdik.Bu durumda bu takım borç batağına girmişse diğer klüplerin çoktan kapanması lazımdı.Bu takımın bu durumunu anlayan beri gelsin.Akıl alacak gibi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Önce bir hesap versin sonra yardım istesin bu başkan şeffaf olmadığı sürece kimse bir kuruş vermez .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Malatyaspor mali incelemeden geçsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Malatyasporun defterleri biran önce incelenmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Kimsenin güvenmediği bir başkana kim mali destek yapar kimse gelir gider dengesin bir sürü usulsüzlük var senin gorevin hesap sormak destek olmak ama yaptığın işini yapmak sayın vekil Avukatlığı bırak hesap sorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetimin şeffaf olmaması kabul edilemez.Ancak sizin gibilerin de dışardan bilip bilmeden yolsuzluk mavalları okumaları fevkalede zararlıdır.Mutlaka hesap sorulacaktır.Bunun şekli ve usulü var.Niçin mali kurul ve genel kurul var? Burda şayet görevini iyi yapmayan yetkililer (Divan kurulu v.s)vebal altında olurlar.Lütfen uydurma dedikodularla camiaya zarar vermeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Katılımcıların ekran görüntüsüne bakıldığında Yeni Malatyaspor'un bu durumda olduğuna şaşırmamalı.Pek futbolla alakaları yok sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Eyvallah sayın vekilim ilgilenisinde paradan bahset bildiğim kadarıyla futbolcular yine para yüzünden oynamıyor verin paralarını ve kalan maçlara baskı vede pirim falan verin de malatyamizi inşallah şu bataklıktan çıksın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadrazam44 (4 yıl önce)
    Siyasiler el attıya geçmiş olsun malatya düştügün Kesindir
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Sonuç ????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    noldu şimdi malatyaspor kurtuldumu düşmeyecekmi bu Video görüşmeden sonra diyorlarki acaba kayıp miliyonlrca avro,nun akibeti bellimi oldu yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • kuru kuruya gurbanın olam...açıklasınlar hepsi 1 milyon euro bagış o zaman helal olsun diyelim ...arkanızdayız demek olmuyor .kendini malatyanın sahibi gören üst aklı gören zatı muhteremler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Heralde 1 milyon euro yu çakıl taşı sandın iki gözüm bu başkanla yönetime sen 10 lira verirmisin ki elin oğluda versin dostlar alışverişte görsün bunlardan bir şey olmaz ama dediğinde olmaz adam gibi yöneten biri çıksa ne siyasetçi ne belediye ne işadamları hiç birine gerek olmaz kendi kendini idare eder bu takım ama düşer ise efsane malatyasporun yanına bir mezar daha kazıp hep birlikte yeni malatyaspor uda gömerler artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın muhasebesini siz mi yapıyorsunuz.Ayıp ayıp çamur at izi kalsın.Şeffaf olmayan yönetim hatalıdır.Ancak.bu tür söylemlerde yanlıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz,Bir insan alem-i cihan olsa yaptıklarının hesabını veremiyorsa o kişi hakkında bu konuda hertürlü yorum hakkı doğmuş olur bunun neresinde çamur neresinde bir yanlış var ?Millet ,Takımın muhasebecisi değil zaten olamaz böyle bir yetkisi de yok..Ama kalkıp 3 ay içinde birden borcumuz çok dersen,Millet de derki bu klübün muhasebecisi yokmu?Hani ekonomik kadromuz vardı,kasamız doluydu.Sattığımız futbolcu paraları ile Türkiyede ilk üç takımdan biri olmuştuk.Niye bu hale geldik?Gelir gider neden şeffaf olarak ibra edilmiyor.Şimdi bunun neresinde bir çamur var? Asıl burada siz millete çamur atıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet can (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    cengiz ve yönetimin şuan durumu Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır bu kulüp partinin belediyenin değil Malatyalılarındır Efsaneyi az bi borçtan Ölüme Terk eden insanlar 4 yılda batırmışlar futbolcu sözleşmesini fesh ediyor Ufuk Ceylan diğer Futbolcu FİFA ya şikayet ediyor dedıkleri laflara bak Görünen köy kılavuz istemez...
    0
    0
    Yanıtla