SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un En Kötü Sezonu

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yarıda 24 puan toplarken, sezonun ikinci yarısında ise aynı performansı gösteremedi.

Sezonun ilk yarısında teknik direktör Sergen Yalçın ile çalışan sarı kırmızılılar, bu süreçte 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak devre arasına 24 puanla 8. sırada girdi. Malatya ekibi, 17 maçta rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gol gördü. 

SON GALİBİYETİ 15 ARALIK 2019’DA ALDILAR

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve bir beraberlikle 13 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının aynı döneminde bu performansının gerisinde kaldı. 

Ligdeki son galibiyetini 15.haftada 15 Aralık 2019’da deplasmanda Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla alan sarı kırmızılılar, daha sonra oynadığı 11 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Malatya ekibi, oynadığı son 11 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı 

Ligin 9. haftasında konuk ettiği Hes Kablo Kayserispor'u 4-0 yenen ve sıralamada 3. basamakta yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki bölümde istediği sonuçları bir türlü alamadı. 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup eden sarı kırmızılılar, ikinci yarıda sadece 1 puan toplarken, galibiyete hasret kaldı.

Ligin ilk yarısında teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde 24 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan sarı kırmızılılar, ikinci yarıya kötü başladı. Takımın başına önce Kemal Özdeş daha sonra Hikmet Karaman’ı getiren Malatya temsilcisi, ikinci yarıda geride kalan 9 haftada 24 olan puanını 25’e çıkarttı. Sarı kırmızılı takım, ikinci yarıda hanesine sadece 1 puan yazdırabilirken, sekizinci sıradan 15.sıraya kadar geriledi. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda 9 haftalık bölümde 1 galibiyet, 8’de mağlubiyet yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Aylardan beri tehlike geliyor diye taraftar yırtınıyor buna karşın Adil başkan ve saz arkadaşları umut bulutu transfer ediyor.akıllara zarar bir durum.bunun izahı yoktur.sonrada biz hata yaptık diyebileceğiniz birşey değil bu.göz göre göre intihar ettik.bunun hatası olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Allah aşkına böyle gereksiz haber yapmayın. Bunu bilmeyen mı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen niye yorum yazıyorsun peki..?
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti vaizoğlu (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Oksijen israfısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Bu başkanla ben puan dahi alacaklarina inanmiyorum
    0
    0
    Yanıtla