SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Futbol Sorumlusu Yapılan Adem Büyük İşbaşı Yaptı

Yeni Malatyaspor'un Futbol Sorumlusu Yapılan Adem Büyük İşbaşı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un futbol sorumlusu olarak anlaşmaya vardığı  eski kaptanı ve  futbolcusu Adem Büyük, Malatya’ya gelerek mesaisine başladı.

Trendyol 1. Lig’de 10. Haftada Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’un Orduzu Nurettin Soykan Tesislerindeki hazırlıkları devam ediyor.

Futbol sorumlusu Adem Büyük, takımın başına geçerek, Ümraniyespor maçının son hazırlık antrenmanını yönetti.

Bu arada, Trendyol 1. Lig’in ilk 9 haftasında 1’i hükmen olmak üzere 9 mağlubiyeti bulunan Yeni Malatyasor, kalesinde 28 gol görürken, rakiplerine ise sadece 4 gol kaydedebildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Paşa44 (51 dakika önce)
    Haydi kaptan gemiyi kurtar tıpkı 40 sene önce, zor şartlarda malatyasporumuzu namağlup 1. Lige çıkaran senin hemşehrin Artvinli, merhum Nurettin Soykan başkan gibi. Bir mucize bekliyor Malatya senden. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haciwhat (2 saat önce)
    Ne olursa olsun Adem BÜYÜK kardeşimiz gerçekten BÜYÜK özveride bulunmuştur.Kendisine canı yürekten başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (2 saat önce)
    Hangi Malatya'da yaşıyorlar. Memlekette toplu ulaşım yok. Vizyon varmış, emek varmış vay canına. Neyle beslenince bu kafayı yaşayabiliriz. Birbirlerini ağırlıyorlar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Emre (2 saat önce)
    Adem bu yaşında sahada oynasa takımın hepsinden daha faydalı olur
    %100
    %0
    Yanıtla