SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Gol Sıkıntısı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonunda ilk 4 haftada gol sıkıntısı çekti. Sarı siyahlılar, 4 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, bu sezona gol yollarında yaşadığı sıkıntıyla başladı. Sarı siyahlılar, ilk 4 hafta sonunda 3 gol kaydedebildi.

Süper Lig’de tarihinde ilk kez yer aldığı 2017-2018 sezonunda 4 haftada rakip ağları 6 kez havalandıran Doğu Anadolu temsilcisi, 2018-2019 sezonunda ise 4 haftada 4 gol kaydetti. 2019-2020 sezonunda 4 haftalık süreçte 10 gol kaydeden ve en gollü sezon başlangıcını yaşayan sarı siyahlılar, bu sezon 4 karşılaşmada 3 gol kaydederken, kalesinde 7 gol gördü.

3 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Geçtiğimiz sezonu sıkıntılı tamamlayan Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonuna da istediği gibi başlayamadı.

Ligin ilk haftasında İstanbul’da Fatih Karagümrük’ten 3 gol yiyen sarı siyahlılar, ikinci haftada evinde Göztepe’nin tek golüne engel olamadı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan Doğu Anadolu ekibi, sadece 4.haftada Antalyaspor karşılaşmasında kalesini gole kapattı.

2 ADEM, 1 TETTEH

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 4 hafta sonunda rakip ağları 3 kez havalandırırken, sadece 1 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremedi.

Ligde birinci haftada Fatih Karagümrük maçında gol kaydedemeyen sarı siyahlıların ilk golünü ikinci haftada Adem Büyük penaltıdan kaydetti. Büyük, Göztepe ağlarına attığı penaltı golüyle takımının bu sezonki ilk golüne imza atmış oldu.

Yeni Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Trabzonspor’a mağlup olurken, takımın tek golü yine Adem Büyük’ten geldi. Tecrübeli futbolcu, 78.dakikada penaltıdan kaydettiği golle, takımının ve kendisinin ikinci golünü atmış oldu.

Sarı siyahlıların bu sezonki üçüncü golü ise Benjamin Tetteh’ten geldi. Sakatlığı nedeniyle ilk iki hafta takım kadrosunda yer alamayan golcü oyuncu, 4.haftada Malatya’da Fraport-Tav Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de yer aldı. Tetteh, 10.dakikada kaydettiği golle takımına 3 puanı getirirken, bu sezonki ilk golüne imza atmış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Takım daha yeni yeni birbirini tanıdı. Kadroda golcü ve gol pozisyonları hazırlayacak oyuncu da var.Bundan sonra hem galibiyetler hemde goller gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Hamza hocaya güveniyoruz oyuncular güzel hersey ileride daha güzel olacak yönetim istikrarlı birde seyirci olursa oh be
    0
    0
    Yanıtla