SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Müdürümüz Genç, Dinamik, Özgüveni Yüksek ve Birikimli"

A- A+ PAYLAŞ

DSİ. 92.Şube Müdürlüğü görevine atanan Aytaç Sucu’ya ‘hâyırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’a hizmet ederken sürekli temas halinde olduğumuz, yatırımlarımıza destek sunan DSİ. 92.Şube Müdürlüğümüz ile olan işbirliğimizi yeni dönemde de sürdürüp, geleceğe dönük güçlü yatırımlarımızı artıracağız.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Nusret Aslan ve Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ile birlikte DSİ. 92.Şube Müdürlüğü görevine atanan Aytaç Sucu’ya (soldan 2.) ‘hâyırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan DSİ. 92.Şube Müdürü Aytaç Sucu, “ Malatya ve Yeşilyurt’ta gerçekleşen hizmetlerimiz çerçevesinde; gerek yatırımlar gerekse de iş ve işlemler açısından sürekli temas halinde olduğumuz Yeşilyurt Belediyesi ile güzel bir iletişime sahibiz. Son yıllarda Beylerderesi Barajı başta olmak üzere bu bölgede sürdürdüğümüz Taşkın Koruma Projesi ve diğer yatırımlarla Yeşilyurt’a katkılarda bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte devam eden projeleri tamamlamak için koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.  Bu nazik ziyaretten dolayı Belediye Başkanımıza ve beraberindeki heyete çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, misafirperverliği için teşekkürlerini sunduğu DSİ. 92.Şube Müdürü Aytaç Sucu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

DSİ. 92.Şube Müdürlüğü ile birçok yatırımda birlikte çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ DSİ. 92.Şube Müdürlüğü görevine atanan Sayın Aytaç Sucu’ya öncelikle yeni görevinde üstün başarılar dilerim, hâyırlı uğurlu olsun. Yeşilyurt’un hem bugününe hem de geleceğine güzel eserler bırakmak için dört koldan yürüttüğümüz yatırım seferberliğimiz sırasında DSİ. 92.Şube Müdürlüğü ile sürekli temas halindeyiz. Kentimizde en fazla çalıştığımız kurumlarımızın başında gelen DSİ. 92.Şube Müdürlüğümüz ile sürekli koordineli çalışıyoruz. Tarım ve sanayide çok güçlü bir yapıya sahip olan Yeşilyurt’umuzun tarımsal potansiyelini ön plana çıkarmak için hayata geçirdiğimiz yatırımlarda DSİ ile sürekli temas halinde olduk, hep birlikte çalışarak birçok projeyi gerçeğe dönüştürdük. Özellikle Beylerderesi Barajı başta olmak üzere Bostanbaşı Kanal Projemiz, Çilesiz ve Tecde’de ki park ve kanal etrafı düzenleme çalışmalarımız sırasında DSİ ekipleriyle ile birlikte çalıştık. Hızla gelişen bir ilçe olmamız vesilesiyle ihtiyaç duyulan yeni yatırımlarımız içinde bu birlikteliğimizi inşallah bundan sonra daha da güçlendirip, milletimize hizmet yolunda yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduktan sonra gerek atıl vaziyette ki arazilerimizin yeniden ekonomiye kazandırılması gerekse de çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik ciddi katkılar sunuyoruz. Başarıyla devam eden bu yatırımlar sırasında DSİ ekiplerinden çok güzel destekler alıyoruz. 

Genç, dinamik, özgüveni yüksek, bilgi ve birikime sahip yeni müdürümüz Aytaç Sucu ile birlikte güzel ve başarılı hizmetlerimize devam edip, kentimizin ve ilçemizin daha fazla kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Bugüne kadar ki emeklerinden dolayı bir önceki müdürümüze de ayrıca teşekkürlerimi sunarken, aynı zamanda hemşehrimiz olan Aytaç Sucu’ya en kalbi duygularımla başarılar diliyorum. Rabbim güzel işler yapmasını nasip etsin.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Emre (2 yıl önce)
    Öncelikle Genç ve Dinamik kişilerin böyle konumlara heryerde getirilmesini temenni ediyorum Aytaç Beye başarılar diliyorum Dsinin en sevilen ve en başarılı kişisi bu konuma getirildi.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatya’da yetişmiş bürokratlar gibi kendisininde halkımızın desteği ile güzel hizmetleri olacaktır. Malatya için gayret eden görev aldığı her işte kendisini ispatlayan Ayaç beye görevinde başarılar dilerim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kürşad Karakuş (2 yıl önce)
    DSİ Malatya Şube Müdürlüğünün en donanımlı Mühendisi kurumun başına getirilmiştir. Ekibi ile bir uyum sağlarsa Malatya iline güzel işler yapacağına şüphe yoktur.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Keşke sen ve ekibin de azcık birikimli olaydınız be çınar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • madenci44 (2 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Çınar İnşaat Mühendisi olmasına rağmen, Madencilik alanında oldukça deneyimli lütfen eleştirinize dikkat edin. Kendi taş ocağı ile belediyenin taş ocaklarını paralel şekilde gayet iyi işletiyor kendisi. Babası da Türkiye de sayılı olan gaz beton fabrikası ile millete hizmet ediyorlar. Haksızlık etmeyin kendilerine lütfen, gaz beton, taş ocağı,beton santralleri olmasa kamuya projelerine kim fayda sağlayacaktı bu kadar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Madenci gardaş babasının hayrına gaz beton vs üretiyor demi :)
    0
    0
    Yanıtla
  • madenci44 (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sn. Mehmet ben ironi yaptım yorumun sonunu dikkat ederseniz Başkan Çınar kamu işlerinde Malatya çevresinde tek olan Çınar gaz beton dan hizmet almakta. Topsoğüt konutları bilmem ne Evleri falan da nasıl bir rantın içinde onu da hiç söyleyemiyorum. Başkan kamu gücü kendi ailevi gücünü birleştirip topyekun malı götürüyor, pardon Malatyalıya hizmet ediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • LİYAKAT (2 yıl önce)
    2 Yıl Malatya Belediye Başkanlığında, 2 Yıl DSİ Elazığ Bölge Müdürlüğünde, 10 Yıl DSİ Malatya Şb.Müdürlüğünde Son 2 Yılını ise bu Kurumda BaşMühendis olarak görev yapan Aytaç Beye ,yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi Malatya mızın Medeni iftiharıdır. Allah yolunu açık etsin, Malatyamıza hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • öner (2 yıl önce)
    Bir zamandan sonra insanlar kendi kimlikleri ile anılırlar. Ama bazen istisna aileleri ile tanınırlar. Fotoğrafta görünce değerli dostum Dursun Bey'i Ferhun Bey'i hatırladım. " Otu çek köküne bak." liyakat yeterlidir. O evden iyi insan çıkar. hak etmiştir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • bynedim (2 yıl önce)
    sınıf arkadaşım aytaça başarılarının devamını dilerim...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet Turfanda (2 yıl önce)
    Kendisini tanıdığım bu çalışkan kardeşime görevinde başarılar diliyorum. Kimse merak etmesin, liyakati yeterlidir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yerli (2 yıl önce)
    Malatya nın yerli ailesi evladı hayırlı olsun düzgün bir insan başarılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • madenci44 (2 yıl önce)
    Aytaş Sucu nun çalıştığı tecrübe ettiği proje, Yazıhan R.Kutan barajı kapalı sulama hattıdır. Oda ortadadır. Ne diyelim liyakat önemli.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mehmet eserli (2 yıl önce)madenci44 isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi Yorumunuz İl müdürü için olumlu mu yoksa Olumsuz mu merak ettik
    0
    0
    Yanıtla