SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Öğretmenlere Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde, yeni atanan öğretmenlere adaylık semineri verildi.

Darende Öğretmenevi Lokali'nde ilçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak tarafından temel eğitim hazırlayıcı semineri verildi. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler seminer bitiminden sonra önümüzdeki yılın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yemin ederek asil olarak mesleklerine başlayacaklar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarak yaptığı açıklamada, "Öğretmenleri ne kadar güzel yetiştirirsek bu öğretmenler geleceğin nesli olan öğrencilerimizi daha güzel eğitecekler. Deneyimli ve tecrübeli yönetici arkadaşlarımız bu yeni adaylarımıza sıcak bir ortam da olsun rahat etsinler diye Darende Öğretmenevi lokalinde yapıyoruz. Bu nedenle de öğretmenevi müdürü Fatih Kumtepe ve personeline de teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam