SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Polis Evi'nin Kaba İnşaatı Tamamlandı

Yeni Polis Evi'nin Kaba İnşaatı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokolle Battalgazi ilçesi Bahçebaşı Mahallesi’nde (Orduzu Pınarbaşı- Bölge Trafik yanı) yapımına başlanan yeni Polis Evi inşaatında çalışmalar sürdürülüyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşaatına başlanan Polis Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı. 

Polis Evi inşaatındaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Aknişan, yaklaşık 10 bin metrekare alana yapılacak olan Polis Evi’nin süit odaları, konferans salonları ve balo salonu gibi bölümleriyle beş yıldızlı otelleri andırdığını söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Aknişan, “Büyükşehir Belediyemiz ile Emniyet Müdürlüğümüz arasında yapmış olduğumuz protokol kapsamında Polis Evi inşaatımızın kaba bölümünü tamamlamış durumdayız. Polis Evi inşaatımız yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alandan oluşan beş yıldızlı otel konseptinde tasarıma sahiptir. Şu an uygulaması da devam etmektedir. İnce işlerimize, imalatlarımıza başlamış durumdayız. Çok kısa süre içerisinde bunları tamamlayarak, gerek emniyet personelimize gerekse de diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellerin faydalanabileceği modern nitelikteki konaklama merkezimizi inşallah yapmış olacağız” dedi.

Yapımı devam eden Polis Evi’nde 66 adet oda olduğunu ifade eden Aknişan, “Süit odalar, king süit odası ve standart odalar mevcut. Aynı zamanda düğün ve benzeri organizasyonların yapılabileceği nitelikte balo salonumuz, konferans salonumuz, fitness salonumuz, Türk hamamı, sauna da yer alıyor. Toplantı ve seminer odaları, ofisler gibi bölümleriyle hakikaten beş yıldızlı otel gibi bir proje geliştirildi. Projenin hayata geçmesi noktasında çok ciddi katkıları olan başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a, mesai arkadaşlarımıza ve projenin yapımında ortağımız olan yüklenici firmaya teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.  

YENİ POLİS EVİ’NDE NELER OLACAK? 

Zemin artı 7 kat şeklinde inşa edilen yeni Polis Evi’nde; balo salonu, konferans salonu, servis mutfağı, gelin odası, şeref salonu, bebek bakım odası, fotoğrafçı odası, fuaye alanı, lobi, teknik ofis, büfe, bay-bayan kuaför, terzi, 7 adet ofis, toplantı odası, seminer odası, vip lokal, konaklama odaları, 4 adet süit oda, 6 adet konaklama odası, kahvaltı salonu, mutfak, oyun salonu, antrenör odası, fitness salonu, soyunma odaları, Türk hamamı, masaj salonu, sauna, buhar odası, duş, çamaşırhane, mescit, depo alanları, kazan dairesi bulunuyor. 

Bülten

GÖRSEL: Polis Evi maket görüntüsü ve inşaatın son durumu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Türkoğlu (6 ay önce)
    Ya kardeşim madem misafirhane yapiyosunuz merkezde hicmi yer yoktu dışarıdan gelenler ulaşım sorunu yasamayacakmi biraz mantıklı hareket edilse
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Şehirler arası yolun hemen yanında , Orduzu göleti ve orman manzaralı bir yerde kuruldu. Otobüs , dolmuş, trambüs gibi araçların sürekli geçtiği bir noktada. Bence konum olarak çok güzel bir noktaya düşünülmüş. Merkezde tozun toprağın içinde olsaydı daha mı iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 ay önce)
    Herzamanki gibi yine ağzı olan konuşuyor kimi demiş bilmem kaç katlı, kimi demiş eski yeri ne olacak,kimi demiş depremde döner pes doğrusu bu bina ne zaman yapılmaya başlandı diye bir araştırsalar depremden çok önce olduğunu görecekler.Şimdiden emniyet personelimize hayırlı olsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • deli (6 ay önce)
    Al sana10 katlı bina .Yazık hala ders alamamışız 100 binin üzerinde vatandaşımız ölmesine rağmen. Şimdi biri diyecek perde beton, ya zemin? Su. İnsanlar çadırlarda,konteynerler de ,evsiz barksız onun bunun yanında yaşarken polis evi çok mu gerekli şuan acelesi ne? daha geniş bir zamanda yapılsa olmaz mı?
    %45
    %55
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 ay önce)
    Deprem bölgesinde 10 katlı polisevi. Hiç ders alınmıyor. Sanki etrafında arsa yok. Neden yatay mimari tercih edilmiyor?
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Nazif (6 ay önce)
    Dikkat edilirse binanın ön cephesi kolon, arkası perde sistemi... Bu yapı olası bir depremde döner ve hasar alır.. Yine mimari bir hata!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • erol (6 ay önce)
    Orduzu Pınarbaşındaki kaynak suyu havzasında yapılaşma olmamalı, ilk ve son yapı olması temennisi ile
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Akala (6 ay önce)
    Eski pols evin yeri ne oldu. Kim aldı ne olarak kullanılacak. Bilgi yok tabi :) :)
    %78
    %22
    Yanıtla
  • MGG
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    He bizde çok merak ediyorduk zaten, şehir kan ağlarken polis evi ne zaman bitecek diye...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Önder (6 ay önce)
    Öğretmenevi ya da diğer kamu misafirhanelerinin temeli ne zaman atılacak peki
    %80
    %20
    Yanıtla
  • okan (6 ay önce)
    nedense deprem konutları kayalık alanlarda zemin+4 kat polis evi 9-10 kat demek polis evini yapan mütahit iyi yada tokiyi yapanlar iyi yapamıyor. yada polis evi deprem bölgesinde değil keşmekeşlik. gelincik tepeye 20 kat yapsan birşey olmaz ısrarla zemin +4 kat iyi günler
    %67
    %33
    Yanıtla