SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Yeni Yatırımların Gelmesi İçin Devamlı İstişare Halinde Çalışacağız”

“Yeni Yatırımların Gelmesi İçin Devamlı İstişare Halinde Çalışacağız”
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın ziyaretinde konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de Milletvekilimizle daima istişare halindeyiz. Üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini kendilerine ulaştırdığımızda sağ olsun samimiyetle ilgileniyor” dedi.

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

“İstişare kültürüne önem veriyoruz”

Oda üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında istişare kültürüne önem verdiklerini belirten Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak bizim isteğimiz Malatya’nın derdiyle dertlenen, Ankara’da Malatya’nın sorunlarını gündeme getiren vekillerimizin olması. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak vekilimizin bu anlamda Malatya’ya her konuda katkı sunacağına inanıyoruz. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de sayın vekilimizle daima istişare halindeyiz. Üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini kendilerine ulaştırdığımızda sağ olsun samimiyetle ilgileniyor. Bugün Odamıza yapmış olduğu ziyarette de üyelerimizin sorunlarını daha detaylı bir şekilde dinleyecek. Umut ediyoruz ki çözümü noktasında gayrette bulunacaktır. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Elimizi masaya hep birlikte koyacağız”

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Çok sıcak bir karşılama ile bizlere hoş geldiniz denildi, teşekkür ediyorum. Oğuzhan başkanımız ve yönetimi Malatya’mızı güzel bir şekilde temsil ediyorlar, Malatya’mızın ve bölgemizin kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. 6 Şubat depremleri sonrası birlik ve beraberlik ile Malatya’mızın kalkınmasını birlikte yapacağız. Esnafımızın ve sanayicimizin Malatya’da kalması ve yeni yatırımların da gelmesi için devamlı istişare halinde çalışacağız. Masaya hep birlikte elimizi koyacağız. Bizler siyaseten çalışmalar yaparken zaman zaman göremeyeceğimiz alanlar olacaktır, işte tam da burada Odamızın dokunuşlarına ihtiyacımız olacak. Nazik ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • çavuşoğlu (8 ay önce)
    gardrobunu yenilemesi lazım
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ufuk (8 ay önce)
    Ulaştırma Bakanının yeni açıkladığı hızlı tren projesinde Malatya yok. Hani hızlı tren Sivas'tan Malatya ya gelecekti. Yine boş çıktı.Yine bize pamuk şeker kaldı. Gidin bi sorun bakalım neden iptal edilmiş. Bu arada yapabilirseniz şehre hafif raylı sistem kazandırın. Gelecek adına bir faydanız olur belki..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • MLT44 (8 ay önce)
    Sn.Yeni Vekilimizden ricamız ; Çevre Bakanlığının Orta Hasar ile ilgili çıkaracağı Genelge henüz yayınlanmadı. Geçen haftalarda 23.08.2023 tarihinde yayınlanacak şeklinde beyanını okumuştuk. Bu konuda Çevre Bakanlığı her ne kadar yılacağız dese de hala bir genelge yayınlamamıştır. Bu konudaki duyarlılığın artırılması noktasında yardımalarını bekliyoruz. Saygılarımla..
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Paşa44 (8 ay önce)
    Bu vekil kızımız dışındaki vekilleri neden sahada göremiyoruz? Allah var kızımız canla başla koşturuyor. Allah razı olsun. Memleketin hali ortada Diğer vekillerimizin vicdanı rahat mı acaba? Hafta sonu Malatya'nın hali ahvalini Türkiye'ye gösteren Fulya Öztürk, bir dahaki seçimde bu kızımıza birlikte Malatya Milletvekili olsun.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • İyi insan yaramaz memlekete dayı
    %20
    %80
    Yanıtla