SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yıla Eğlenerek Girdiler

0
Güncellendi - 2020-01-02 06:13:21
Yeni Yıla Eğlenerek Girdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalılar yeni yıla coşkuyla ’Merhaba’ dedi. Eğlence merkezlerinde düzenlenen yılbaşı kutlamalarında vatandaşlar yeni yıla eğlenerek girdi.

Malatya’da yeni yıl dolayısıyla oteller ve eğlence mekanları da birbirinden renkli programlar hazırladı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde geri sayımla birlikte Malatyalılar yeni yıla “merhaba” dedi. Birbirlerinin yeni yıllarını kutlayan vatandaşlar, daha sonra doyasıya eğlendiler.

Öte yandan yılbaşı nedeniyle Malatya polisi de güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardı. Bir çok noktada denetimleri arttıran polis ekipleri, halkın huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmeleri adına sabaha kadar görevinin başında olacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • adiyamanli Ramizan (4 yıl önce)
    Admin efendi zoruna mı gitti yazımı yayınlamadın sende Akp çocuğusun herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Ben ne olacam;:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    2020 yılından özel bir beklentim yok, ülke adına maalesef pek umudum da yok, dolayısıyla aktarmasız 2021'e transfer olabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (4 yıl önce)
    Keşke bende orda olsaydım ne eğlenirdik eskiden olduğu gibi Malatya bir başkasın bulunmaz eşin
    0
    0
    Yanıtla