SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Atama

0
Güncellendi - 2019-02-21 19:38:27
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Malatya il başkanlığına iş adamı Bilal Yıldırım atandı.

Atamayla ilgili açıklamalarda bulunan iş adamı Bilal Yıldırım, “Milli Görüş davasının Kurucu lideri Erbakan Hocamızın kıymetli mahdumu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı sayın Dr. Fatih Erbakan beyin nezdinde kurucular kurulunun yüksek tensipleriyle Malatya İl Başkanlığı görevini ekibimizle birlikte yüklenmiş bulunmaktayız” dedi.

Yıldırım, “Rızayı ilahi doğrultusunda ilkeli siyaset geleneğini tevarüs edinen Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye siyasetine yeni bir soluk olmasını temenni ederim. Rabbimden bu aziz millete ve ümmete hayırlı hizmetlerimizi nasip etmesini dualarınız ve desteklerinizle temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun.......
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMAZAN (5 yıl önce)
    rabbim hayırlı etsin başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Ak partiye katılmak için kurulmuş bir parti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Öyle olsaydı Fatih erbakan partiyi kurmadan Tayyip Erdoğan’ın milletvekilliği teklifini kabul ederdi. Saçma sapan yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demekki milletvekilliği az gelmiş bakanlık istiyor. Bakan olmak içinde abilerine özenip parti kurmuş. Belki cumhurbaşkanının gözüne girerde bakan olur. Saçma olan senin düşünce yapın. Ne istersem yazarım sanamı soracam sen kimsin
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    boş konuşma iktidar olmak için kurulmuş bir parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz otur yerine sıfır ?
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (5 yıl önce)
    İleride Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu gibi Akp ye katılırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (5 yıl önce)SinanA isimli kullanıcı yorumuna
    Öyle bişey olmaz. 5 yıldır adam bunun için mücadele ediyordu. Sonunda partisini kurdu. Daha 40 yaşında en genç genel başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp buna katılsın bu niye Akp'ye katılacakmış? aslına dönsün onlar Refah'tan kopmuşlardı Akp gelsin katılsın sayın Erbakan'a biz onunla yürüyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla