SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yerel Yöneticileri Kendisine İnandıramayan Gevrek, Almanya'da Çare Arıyor

Yerel Yöneticileri Kendisine İnandıramayan Gevrek, Almanya'da Çare Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ‘transfer yasağı’ sayfasını güncellerken, üç dönem transfer yasağı bulunan Yeni Malatyaspor’da tahtanın hala kapalı olduğu belirtildi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) bugün itibariyle ‘transfer yasağı’ sayfasını güncelledi. Yeni güncelleme ile birlikte daha önceden yasaklı kulüpler arasında 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yer aldı.

FIFA tarafından daha önce üç dönem transfer yasağıyla cezalandırılan Yeni Malatyaspor’da, bu dönem sona erse de alacaklı olan futbolcuların dosyaları nedeniyle sarı siyahlı takımın transferdeki yasağı sürüyor.

Daha önce 31 dosyası bulunan Yeni Malatyaspor’un yeni güncellemeyle dosya sayısının 26 olduğu kaydedildi.

GEVREK ALMANYA'DA..
Geçmişteki şeffaf olmayan tartışmalı keyfi yönetimi, hesap vermezliği ve kulübün bugün içerisinde bulunduğu kötü mali koşullarla karşı karşıya kalmasının baş sorumlusu olarak görüldüğü ve inandırıcı olmadığı için yerel yöneticilerden beklediği desteği bulamayan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in, kulübün borç sorununu halledip, transferin önünü açmak için Almanya’da kritik bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre, kulüp başkanı Adil Gevrek, ‘çalışmaları hızlandırmak ve transferin önünü açmak için’ görüşmelerini EURO 2024 maçlarının oynandığı Almanya’ya gitti. Gevrek, Almanya’da hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hem Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Gevrek, Bakan Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmede kısalan süreç nedeniyle çalışmaların ve verilecek desteklerin hızlandırılmasını talep etti. 

‘TAHTANIN AÇILMASI İÇİN 300 MİLYON LAZIM’
1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un üzerindeki borç yükünden kurtulup, transferin önünü açmak için 300 milyon TL’ye ihtiyacı var.

Sezonun başlamasına uzun bir zaman kalmazken transferi açarak hem teknik heyeti belirlemek hem de transfer yapmak isteyen yönetim, içinde bulunulan girdaptan kurtulmaya çalışıyor.

Kulübün 500 milyon TL borcunun olduğunu ancak yarısına borcu halledebileceklerini aktaran Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Bu para büyük para gibi görünüyor ama 1.lig’deki bir kulüp için çok para değil. Bu lige yükselmek için bunun 3-4 katı paralar harcanıyor. Bu lige yükselen takımlar var.  Yeni Malatyaspor olarak 2.Lig’den buralara gelene kadar ne paralar harcadık. Eskişehir ya da  Bursaspor’a bugün “1.Lig’den başlayacaksınız, bir milyar para verin” deseler, kabul edecekler. Biz 1.Lig’deyiz, bunun kıymetini bilmeliyiz. Bir ve beraber olalım, siyasilerimiz ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelelim” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • CEM (3 ay önce)
    bir Malatya biliyorki bu adam dürüst değil bu adam doğru konuşmuyor bu adam şaibeli... Hatta sadece Malatya da değil bütün Türkiye bunu biliyor ama ne hikmetse ve nasıl bir ilişki ağı var anlayamadığım bir şekilde bir güç koruyor kolluyor hesap sormuyor ve müsade ediyor... Hatta bununla da kalınmıyor fakirin fukaranın garip gurebanın parası Adil eğlensin diye buna teslim ediliyor... Adilin bu konuda yalnız olmadığı yalnız yemediğini de bir Malatya iyi biliyor, kimlerle iş tuttuğunu zamanında kimleri nasıl ve ne ile tehdit ettiğini herkes biliyor.. Düne kadar Adilin koruma kalkanı Öznur Çalık pasifize olunca Adili koruyup kollama görevi Bülent Tüfenkçi ye geçti... Şimdilerde Adilin ön ayağı Bülent Tüfenkçi olmuş, kapı kapı dolaştırma görevi Tüfenkçiye geçmiş bakalım bu ilişkiden çocuk doğacakmı hep birlikte göreceğiz... Bülent Tüfenkçi Adil için harcadığı zamanı eforu Malatya esnafı ve çadırda konteynerde yaşayan gariban vatandaş için harcamışmı acaba... Bu kadar açık aleni bir şekilde sıfır borçla aldığı kulübü herkesin gözü önünde 700 milyon borca sokan iki yıl lige katılmadığı halde başkanlık koltuğunda oturan insanların gözünün içine baka baka sekiz senedir yalan söyleyen bu adama nasıl itibar ediliyor çıkar ilişkisi nedir rant ne kadar büyükki buna göz yumuluyor... bunları bildiği halde bunun peşinden giden buna el atan buna destek olan her kimse YAZIKLAR OLSUN... Allahtan korkmuyorsunuz belli bari MALATYA'dan utanın...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyali (3 ay önce)CEM isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adamda çap yok arka planda kimler var bakılmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer çınar (3 ay önce)
    gevrek bey malatyanın okadar gençleri var yetiştiremeyip oyuncumu arıyorsun 300 milyon büyük rakam degilmiş tabi devletin milletin parası olunca istemeside harcamasıda kolay ya seni nezaman haberde görsem hep para dileniyorsun sen nasıl bir iktisadi kafaya sahipsin yanimemleket yerle yeksan olmuş çocuklar perişan olmuş sen 300 milyonu alıp takımla sabah kahvaltıları kamplar vs yapacan gevrek seni onları kendi cebinden yap bakalım milletin parasını yeme ayrıca şuan futbola ayrılacak para gereksiz malatyada evsiz insanlar var senin kampından daha önemli....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (3 ay önce)
    gelen parayıda alıp gidesin oylemi kim sana para verir daha borçsuz kulübü ne hale soktun
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Erdal (3 ay önce)
    Bu takımı sen bu hale getirdin gevrek oğlu gevrek
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 ay önce)
    Yediği paradan ödesin Adil Gevrek tahta açılsın,Sonra seni hangi akıl tekrar kulüp başkanı seçti onu hiç anlamış değiliz daha önce kayyuma giden kulüp ders çıkartacağı yerde pertini çıkardı hadi sana da Malatyaspora da güle güle zaten insanlar ekonomik çıkmazdalar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Metoo (3 ay önce)
    Gelmiş geçmiş malatya da EN istenmeyen adam oldun sonunda başkan..takımı düşürdün gittin geri gelir gibi yaptın gelmedin akrabanı bıraktın sonra geri gittin en son gerii geldin param var dedin sonra para verin dedin..anlaşılması çok güç olaylar yaşatıyorsun bizlere..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Saçma sapan puanlama (3 ay önce)
    Yahu kardeşim bu nasıl puanlama sistemi elli kere parmak basıyoruz olmuyor yada yanlış parmağa kayıyor bırakın bu işi yada doğru dürüs bi puanlama sistemi oturtun kayıyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sana (3 ay önce)
    Sorun sensin sana güvenmiyoruz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyaspor Aşığı (3 ay önce)
    Sana kim neden güvensin adil gevrek? Malatyaspor'un borç içinde yüzmesinin sebebi başka birisi mi ki sana güvensinler? İlk çıktığımız seneden itibaren nerdeyse bedavaya aldığın boutaib, aleksic, ndayishimiye, sadık çiftpınar, bifouma, azubuike, tetteh gibi isimleri yüksek bonservis bedellerine satıp nasıl borçlu hale getirebilirsin bu kulübü? Önce hesap vereceksin milleti inandıracaksın ki millet de sana para versin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • hüseyin (3 ay önce)
    tipin bile güven vermiyor bi adam ancak bu kadar yeteneksiz olur lütfen bu klubu bırak bizde her turlu desteği verelim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Boş laf.Adam, çıksın kendine güvenen bizde destek olalım diyor henüz öyle bir aday yok.Doğal olarak mevcut başkana en azından köstek olmıyalım.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • kadir (3 ay önce)
    yenimalatyaspor serüveni malatyada bitmişttir çünkü en başta adil gevreke güven yok adil gevrekin sicili bozuldu malatyada diyelim adil gevrek değilde güvenilir biri geldi belediyenin yardım yapması yine mümkün değil çünkü büyük şehir ve ilçe belediyelerin kasaları delinmiş para denen varlık diye bir şey kalmamış. adil gevrek senin paran varsa devam et yoksa sana güven yok bu memlekette.. malatya futbolunun tekrar ayağa kalkması için yeşilyurt sporun başına adnan çoban geldi adnan çobanın gelmesi demek yeşilyurt sporun hedefi büyük anlamına gelir yanılmıyosam borcuda yok adının malatya fk. forma renginide sarı kırmızı olarak değiştirilmesi harika olur taraftarhedefi büyük ve isim değişikliğne de giderse taraftar peşinde koşar. efsane malatyaspora gelince aslında bu takımı ayağa kaldırmak dicem ama 3.lige çıksa eski borçlar karşına çıkar yine yasaklar yine çöüzm bekleyen sorun olacağından en doğrusu yeşilyurt sporu ayağa kaldırmak yenimalatyaspor 600 - 700 milyon borçla kesin dibe vurur
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Şemsettin44 (3 ay önce)
    Zorlama adilcigim Seden tıpki seladdin başkan gibi bütün limitini tükettin düşün arttık şehirde bitti takımda haşa medet mi bekliyorsun
    %77
    %23
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Adil Gevrek senin hiç inandırıcılığın kalmadı. Boşa kürek çekiyorsun. 300 milyon tl ile transfer tahtasını açacakmış. E sonrasında ne olacak? Klüpte doğru dürüst ne futbolcu kalmış ne teknik adam. Bunlar için kaç milyon gerekiyor? Boşuna uğraşma, yol yakınken istifa et. Düş Malatya nın yakasından. Klübü öyle bir uçuruma attın ki, bu klüp tıpkı Malatyaspor gibi daha iflah olmaz. Malatyalıların güvenmediği adama ne bakan, ne de TFF başkanı para vermez. Düş Malatya nın yakasından, artık kimse size ne inanır, ne de güvenir. Malatya lı sizi çok denedi. Bu klübü kaç defa ligden düşürdün? En sonunda da batırdın.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Emrah44 (3 ay önce)
    Hiç güven vermiyor. Zamanında adı sanı kabilesi belli olmayan zencilere ne paralar harcandı kim bilir menajerlerine ne kadar paralar verildi! bunların hesabını versin önce.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Bu şehir size bir daha güvenmez düş yakamızdan bırak takımı anahtarı götür şehrin belediye başkanına teslim et.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Belediye başkanı ne yapacak,adam bişeyler yapmaya calisiyo birakin İnşallah sonu hayrolur,Adil gevrekten başka kimse bu haliyle bu takıma bişey yapamaz kardeşim anlayın artik
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Bu adama güvenmek açık açık intaher etmek zaten takım batmıṣ bu adam gelirse tamamen silinir yok olur
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Parayı bulduğu an .. Daha önce yaptı. O kadar oyuncu sattı ama kulüp batık. Acaba neden?
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bir katkınız olmaz bir arkasını dolduramayacağınız yorumlar yaparsınız.Kulübü kurtaracak iyi bir aday varmı? O zaman konuşulanlar tamamen düşmanlık köstek olmak.Bu kulübe kurşun sıkılırken nerdeydiniz.Bu borç süreci kurşun sıkılmasıyla başladı.Arkasından mobingler belli gurupların haksız saldırıları menfaat guruplarının sosyal medya saldırıları sonuçta Adil'de etten kemikten hata yapması söz konusu.Düşene bir tekmede siz vurun.Sonrada taraftarlıktan bahsediyorsunuz.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • DÖNÜŞÜ OLMAYA BELEKIM (3 ay önce)
    Eskilerin deyimiyle Gidişi olada Dönüşü olmaya inşallah Kasası miliyonlarca Euro dolu olan Malatyasporu Depremden önce yakıp yıkan dilenci durumuna düşüren malatyalı
    %81
    %19
    Yanıtla