SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşiltepe'deki Olayda Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1 kişinin öldüğü 1 kişinde ağır yaralandığı silahlı kavgada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Edinilen bilgilere göre, Çarşamba günü akşam saatlerinde Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi Akarsu Sokakta çıkan olayda açılan ateş sonucunda Cebrail Aslan (43) ile Umut Solmazgül (31) ağır yaralandı. Yaralılardan Cebrail Aslan (43) kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralı Umut Solmazgül Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Polis ekiplerince olayın şüphelileri Hayrullah T. ile Burak T. yakalanarak gözaltına alınırken, hastanede tedavisi süren Umut Solmazgül'ün de Perşembe gecesi hayatını kaybettiği öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Burak Uraz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.. Allah af etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok (3 yıl önce)
    Kötü yorum yapanların hepsi dilerim allahdan aynı acıyı yasayin.inanmak istemiyorum dönüp dönüp tekrar bakıyorum cigerimi yaktın da gittin sen gittin geride kalanlar ne yapacak nsl dayanacak bu acıya nsl gecicek bu günler ölüm haberini internetten ogrenmekde varmış umut herzaman dualrimda olcaksin rabbim yerini nur doldursun makamını cennet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (3 yıl önce)
    Her şey oy uğruna aman kimsenin hatırını kırmayın..Emnyet müdürümüzün çoğunu içreri tıktığı bir anda emeğine küfür edercesine alayını dışarı azatladılar..Neye salıyorsun arkadaş orası çiftlik değil hapishane.Masum vatandaşını koruyamayan devletmi olurmuş be?..A partisi b partisi yok.Vatandaş bunun hesabını sandıkta bunlara sormalıdır?..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (3 yıl önce)
    yeşiltepe,taştepe bu yerlerin acilen kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor bakın çöşnükte hiç olay oluyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Bey, kentsel dönüşüm nispeten binaları düzeltir. Bu adamlara kentsel dönüşüm neylesin. Silah kullanacak adam asansörlü betondan mı çekinecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet bozbey (3 yıl önce)ali yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    lütfen çöşnüğü karıştırmayın,eskiden de çöşnük te kavga olmazdı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    yesiltepe nin yillardir sıkıntısı aslında sosyal medya hesaplarından açık açık milleti tehdit ediyorlar belli noktalarda halki tehdit eden haraca bağlayan var çete olusturmuslar...ahh ah biz görüyoruz devlet görmüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Ekmek satilir gibi silah satiliYor ve ruhsat veriliyor Sonuc olum
    0
    0
    Yanıtla
  • Her insanın başına polis dikemezsiniz,yorumunuz çok doğru ama yapacak adam her yerde yapar.Sorun bence ceza yerine eline sağlık denilmesi...Allah ailelerine sabır versin..
    0
    0
    Yanıtla