SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşilyurt B.'ye 3 Puan Eklendi

0
Güncellendi - 2019-02-28 05:05:04
Yeşilyurt B.'ye 3 Puan Eklendi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 17 Şubat’ta Malatya’da oynaması gereken lig karşılaşmasına gelmeyen Dersim 62 Spor’a 3 puan silme cezası verilirken, oynanmayan bu maçtan dolayı hükmen galip sayılan Yeşilyurt Belediyespor'a da 3 puan eklendi.

BAL 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Dersim 62 Spor arasında 17 Şubat’ta Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanması gereken karşılaşma, Tunceli ekibinin maça gelmemesi nedeniyle oynanamamıştı.

Mücadelenin hakemleri ve Yeşilyurt Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmanın başlama saati olan 14.00’a kadar beklerken, hakemler Dersim 62 Spor’un karşılaşmaya gelmemesi sonrası stattan ayrılmıştı. Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) karşılaşmaya çıkmayan Dersim 62 Spor ile ilgili kararını açıkladı.

AFDK, 74 sayılı toplantısında aldığı kararla, mücadeleye çıkmayan Dersim 62 Spor’a 3 puan silme cezası verdi.

AFDK’dan yapılan açıklama şöyle: “Dersim 62 Spor Klb. hakkında; 17.02.2019 tarihinde oynanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor- Dersim 62 Spor Spor Toto BAL müsabakasında, müsabakaya gelmeyerek talimatlara aykırı hareketi nedeniyle 3-0 hükmen mağlubiyet cezası ile birlikte mevcut puanlarından 3 puan silinmesine karar verilmiştir.”

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR’UN 3 PUANI EKLENDİ

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun aldığı karar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 3 puanı eklendi.

Malatya ekibinin 3 puanın hanesine yazılmasının ardından Şarkışla Belediyespor ile arasındaki puan farkı 4 oldu.

BAL 2.Grup’ta Sivas temsilcisi Şarkışla Belediyespor 53 puanla birinci sırada yer alırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 49 puanla ikinci sırada bulunuyor.

3 puanın eklenmesiyle BAL 2. Grupta puan durumu şöyle oluştu:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: M.Yeşilyurt Belediye- Dersim maçı hakemleri, Dersim'in gelmediğini belirledikten sonra sahayı terketmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız