SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşilyurt Belediye İşi Zora Soktu

0
Güncellendi - 2019-03-20 03:35:56
Yeşilyurt Belediye İşi Zora Soktu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 22.haftada deplasmanda Şanlıurfa Büyüşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak işi zora soktu.

Sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan Yeşilyurt Belediyespor, teknik direktör Hayati Palancı ile iyi bir ivme yakaladı. Grup'ta birçok takım şampiyonluk iddiasıyla yola çıkarken, gelinen süreçte takımlar erken havlu attı. Yarış, Şarkışla Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor arasında sürüyor.

Ligin 22.haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönen Yeşilyurt Belediyespor ile lider Şarkışla Belediyespor arasındaki puan farkı 6'ya yükseldi. Sivas temsilcisi, grupta 22 hafta sonunda aldığı 20 galibiyet ve 2 beraberlikle 62 puan toplarken, bir anlamda zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Haftayı 1 puanla tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor her ne kadar işi zora soksa da ligin son haftasına kadar yarışı sürdürerek, rakibinin hata yapmasını bekleyecek.

Spor Toto BAL 2.Grup'ta 23.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Şarkışla Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, rakibiyle arasındaki puan farkını düşürmek istiyor. Zorlu mücadele 24 Mart Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (5 yıl önce)
    Belediyenin parasına yazık.Kimin parasını nereye harcıyorsunuz.Senelerdir bir adım yol alamadınız.Her yıl hoca değiştireceğinize bir de dursun başkanı değiştirseniz. belki bir şeyler olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Şarkışla Belediyespor'un 3 maçı kaldı ve bu 3 maçta 6 puan kaybetmesi gerekli. Bu hafta Yeşilyurt Belediyespor ile oynuyacaklar. Yeşilyurt Belediyespor'un kazandığını varsayalım (gerçi benim bildiğim bay beraberlik Hayati Palancı bu maça beraberlik hedefiyle çıkar.). Şarkışla Belediyespor bir sonraki hafta evinde Ankas İstiklalspor daha sonra deplasmanda Şanlıurfa Bldspor maçları ile sezonu tamamlayacak. Bu hafta Yeşilyurt Belediyespor kazanamazsa Şarkışla Belediyespor şampiyonluğunu ilan edecek. Not: BAL'da 2. olmak ile 10. olmak arasında gram fark yok!
    0
    0
    Yanıtla