SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye Kritik Haftada

0
Güncellendi - 2019-02-15 03:23:52
Yeşilyurt Belediye Kritik Haftada
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta 18'inci haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Dersim 62 Spor'u konuk ederken, Pütürge Belediyespor ise Elbistan Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto BAL 2.Grup'ta zirvede ve düşme potasında heyecan giderek artmaya başladı. Grup'ta şampiyonluğun güçlü adayı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, zirve yarışının gerisinde kalan Dersim 62 Spor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Kritik mücadele Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak. Mücadeleyi Mehmet Kara, Alican Öztürk, Arda Anıl Yavruoğlu yönetecek. Karşılaşmada Emre Can Furuncu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

BAL'da ilk kez mücadele eden Pütürge Belediyespor ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Yeşil beyazlılar, grupta 18'inci haftada Elbistan Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Pazar günü Elbistan İlçe Sentetik Saha'da oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Yusuf Adnan Kendirciler, Yusuf Yaşar, Mehmet Çakmak hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelede Bakır Aslan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

BAL 2. Grupta son puan sıralaması şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

(Özel haber olup, ajanslar için hazırlanmış bülten değildir!)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız