SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB'ye Şanlıurfa Sürprizi

0
Güncellendi - 2019-03-18 05:10:56
MYB'ye Şanlıurfa Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Belediyespor ile 0-0 berabere kalan turuncu yeşilliler,  Şarkışla Belediyespor’un kazandığı haftada puan farkının 6’ya çıkmasını engelleyemedi.

Yeşilyurt Belediyespor şampiyonluk hedefiyle başladığı BAL’da zor bir deplasmandan puan kaybıyla dönerek, 3. Lig umutlarını azalttı. Şanlıurfa Yenice Spor Komleksi’nde oynanan karşılaşmayı Abdullah Volkan, Yusuf Şimşek, Okan Gündüz, Ümit Çakır hakem triosu yönetti.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle geçilirken, Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarı gol için yüklendi. Son dakikalarda Kaiumzhan, Cemre ve Selim’e gole yaklaşan Yeşilyurt Belediyespor, meşin yuvarlağı filelerle buluşturamayınca 90 dakika 0-0 bitti. Deplasmandan 1 puanla dönen turuncu yeşilliler, 11 hafta sonra ilk kez puan kaybetti.

Yeşilyurt Belediyespor’un puan kaybettiği haftada lider Şarkışla Belediyespor sahasında Kilis’i 4 – 1 ile geçerek puan farkını 6’ya çıkardı. Yeşilyurt Belediyespor bu hafta sonu kendi sahasında Şarkışla Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Hayati Palancı şartlar, durum, rakip ne olursa olsun hep deplasmanda beraberlik iyidir mantığına sahip bir hocadır. Bu mantık değişmez, değiştirilmesi teklif bile edilemez. Yeşilyurt Belediyesi bu sezon ne kadar parayı çöpe attı merak ediyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Gürbüz (5 yıl önce)Mehmetbb isimli kullanıcı yorumuna
    Hayati hocamın canı sağ oksun yıllarca ismail tekinke paralar boşa gitti senin hayati palacıyla şahsi problemin var ankaşılan kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Gürbüz (5 yıl önce)Mehmetbb isimli kullanıcı yorumuna
    Hayati hocamın canı sağ olsun yıllarca ismail tekinle paralar boşa gitti senin hayati palacıyla şahsi problemin var ankaşılan kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati Palancı ile sorunum var. Çocukluk aşkım Malatyaspor'u 2006-7 sezınunda tarihe gömdü. Uşak'da amatör rakiple 0-0 berabere kalıp "deplasmanda alınmış bir puan" var dedi. Eskişehir'de Şenol Karagöllü kaleden kaleye 30 şut atarken, yedek kulübesinde saklanıp sustuğunda, kendisine kişisel sorun yaşadım. Kendine olmayan kıyafeti giymeyeceksin arkadaş! Teknik direktörlük Hayati Palancı'nın işi değil. Malatya'ya yazık. Malatyaspor amatör ligde yatıyor. Bu sezon da kendisinin çeyreği bütçeli takıma şampiyonluğu bıraktı. Yeter Hayati hoca, başka iş yap. Selam ve dua ile!
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Yazık oldu. Bu ş. Urfa Belediye spor Yeşilyurt un şampiyon olmasına engel oldu ilk yarı burada berabere orda berabere 4 puanı götürdü. Yazık oldu çooook yazık.
    0
    0
    Yanıtla