SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye Meclisi Şubat Toplantısı Yapıldı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Şubat Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Şubat Ayı Toplantısını yapan Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak 05 Ocak 2024 Tarihli Meclis Toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce üzerinden bir yıl geçen 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için taziye mesajlarını paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletçe en kara gecelerimizden birini yaşadığımız, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 6 Şubat 2023 depreminin üzerinden 1 yıl geçti. Kelimelerle anlatılamayacak acılar yaşadık. Bu doğrultuda, psikolojik, sosyal ve ekonomik anlamda felaketin yaralarını sarmak ve hasarını onarmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin acılarını paylaşıyorum. Allah böylesi bir acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın.” diye konuştu.

Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda dört maddenin ertelenmesine, bir maddenin Plan ve Bütçe Komisyonuna, sekiz maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Mart Ayı Toplantısını 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız