SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye Sahasında Galip

0
Güncellendi - 2019-03-11 03:12:01
Yeşilyurt Belediye Sahasında Galip
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Ankas İstiklalspor'u 1-0 mağlup etti..

Spor Toto 2.Grup'ta 21.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Gaziantep temsilcisi Ankas İstiklalspor'u konuk etti.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Yunus Emre Bulut, Alper Alp, Ertay Tanık hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahaya Gökhan Zirekli, Erhan Gözetlik, Vedat Taşdemir, İbrahim Tokay, Deniz Işık, Mehmet Güler, Harun Aytemur, Alaattin Közen, Ramazan Çavuş, Yunus Gezici ve Cemre Atmaca on biriyle çıktı.

Ankas İstiklalspor ise Bedircan Bedir, Seyit Ahmet Arslan, Emrah Başkak, Adem Yavuz Kurçeren, Feyyaz Bayhan, Seydi Vakkas Eryılmaz, Ferdi Sarıoğlu, Eyüp Ertürk, Hayri Kıcıkoğlu, İsa Türkmen ve Nsidibe Linus Oliver on biriyle çıktı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın 43.dakikasında Harun Aytemur’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük çekişme ve heyecana sahne olurken, başka gol sesi çıkmadı ve Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmayı 1-0 kazanarak, şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Bu arada, Pütürge Belediyespor haftayı maç yapmadan geçirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Feryat (5 yıl önce)
    En çok şu Şarkışla beleşten şampiyon olacakta ona yanıyom. 3 bin nüfuslu Şarkışla olacak şampiyon 400 bin nüfuslu Yeşilyurt olamayacak. Çooook yazık.
    0
    0
    Yanıtla