SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Arsa, Battalgazi Belediyesi İşyeri Satıyor

Yeşilyurt Belediyesi Arsa, Battalgazi Belediyesi İşyeri Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi 106 arsasını, Battalgazi Belediyesi de Eskimalatya meydanındaki 30 işyerini satışa çıkardı.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 106 ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI
Yeşilyurt Belediyesi, mülkiyeti belediye ait olan Mollakasım, Duranlar ve Samanköy Mahallelerindeki 106 arsayı ihale yöntemiyle satışa çıkartacak. Arsaların satışı, Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereği ‘Açık Teklif Usulü’’ ihale yoluyla yapılacak. İlk ihale 4 Temmuz Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından mülkiyeti belediye ait olan ve satışa çıkarılan arsaların ihalesi 4 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ‘Açık Teklif Usulü’ ile yapılacak olan arsa satışlarının ihale toplantıları Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Encümen Salonu’nda belirtilen tarihlerde saat: 10:00’da yapılacak.

İhaleye katılacak olan kişilerin, belirlenen şartname ve eklerini Bin 250 TL karşılığında Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde temin etmeleri gerekirken, satış ihalesine katılabilmek için geçici teminat miktarlarının, Yeşilyurt Belediye vezneleri veya banka hesabına ihale saatinden önce mutlaka yatırılması gerekiyor. Satışa çıkartılan arsaların yanı sıra ihalelere yönelik detaylı bilgiler Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden öğrenilebilecek.

ESKİMALATYA'DA 30 İŞYERİ..
Battalgazi Belediyesi yapımını tamamladığı Eskimalatya meydanda bulunan adına kayıtlı, 30 adet iş yerini Açık Teklif Usulüne göre ihale ile satışa çıkarıyor.

Eski Malatya meydan düzenlemesi ile birlikte yapımına başlanan iş yerleri tamamlanırken satışa hazır hale getirildi. Mülkiyeti Battalgazi Belediyesi adına kayıtlı, alanı 14 ile 31 m2 arasında değişen, 30 adet işyeri, Devlet İhale Kanununun Açık Teklif Usulüne göre satışa çıkarılıyor.

Alacakapı Mahallesinde bulunan açık teklif usulüne göre satışa çıkarılan iş yerlerinin 8 adedinin ihalesi, 16.07.2024 tarihinde saat 09:00 ile 11:20 arasında, 7 adedinin ihalesi 17.07.2024 tarihinde 09.00 ile 11.00 arasında, 8 adedinin ihalesi 18.07.2024 tarihinde 09.00 ile 11.20 arasında, Kalan 7 adet dükkanın ihalesi ise 19.07.2024 tarihinde saat 09:00 ile 11:00 arasında yapılacak.

İhaleler, Battalgazi Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır. İsteklilerin, şartname ve eklerini 2 bin 500 TL karşılığında Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden temin etmeleri gerekiyor. Satış ihalesine katılabilmek için geçici teminat miktarlarının, Belediye veznesi veya banka hesabına yatırılması gerekirken son başvuru tarihi ise 12.07.2024 olarak belirlendi. Detaylı bilgi için Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne başvurulabilir.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatandaş (1 gün önce)
    Pahalı bu fiyatlar.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kemal (2 gün önce)
    İlhan geçitin, Sabri akın ve Hasan atayın çözüm önerisi, yüksek öngürüsü arsa satmak mal satmak tebrik ederim. Yeşilyurt belediyesinin hiç mi yüzü gülmez
    %70
    %30
    Yanıtla