SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gençlerimizi Yaz Spor Okullarımıza Bekliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin 6 ile 14 yaş aralığındaki çocukların kişisel ve fiziksel gelişimlerine destek olmak adına her yıl açtığı Yaz Spor Okullarının bu yıl ki kayıt dönemi 3 Haziran’da başlayacak.12 farklı branşta hizmet verecek olan Yaz Spor Okulları 24 Haziran’da açılıp, 31 Ağustos’ta sona erecek. 

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan Yaz Spor Okulunda futbol, basketbol, taek-wondo, kick-boks, cimnastik, voleybol, curlıng, wushu kungfu, kort tenisi, badminton boks ve yüzme branşlarında temel eğitimler verilecek. 06-14 yaş arası çocuk ve gençlerin faydalanabileceği Yaz Spor Okulları için müracaatlar, 3 Haziran’dan itibaren MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi C Blok Hizmet Binası ile Yakınca Mahallesindeki Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezinde oluşturulacak kayıt noktasında yapılabilecek. 

Yeşilyurt Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait tesislerde 24 Haziran ile 31 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek olan antrenmanların yanı sıra kurslara katılan çocuklara yönelik doğa yürüyüşleri, kütüphane ve müze gezileri düzenlenecek. Sportif eğitimler ve sosyal etkinliklerle birlikte dolu dolu geçecek olan Yaz Spor Okullarındaki kurs ücretleri bu yıl 150 TL. olarak belirlenirken, Yüzme ve Kort Tenisi kursunun ücretinin ise 200 TL. olmasına karar verildi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını arttırmak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla açılacak olan Yaz Spor Okullarına çocukları ve gençleri davet etti.

Gençlerin sağlıklı ve dinamik bir hayata sahip olmaları için her türlü desteği verdiklerini söyleyen Başkan Geçit, “ Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmeleri ve geleceğe daha sağlıklı adım atabilmeleri için bu yılda yaz spor okulumuzu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete sunacağımız Yaz Spor Okullarında bu yıl 12 farklı branşta çocuklarımıza ve gençlerimize temel spor eğitimleri vereceğiz. Antrenmanların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın güzel ve faydalı bir yaz tatili geçirmelerini sağlayacağız. Okulumuza katılmak isteyen çocuklarımız velileriyle birlikte 3 Haziran’dan itibaren oluşturduğumuz kayıt noktalarına müracaatlarını yapabilirler. 24 Haziran ile 31 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek olan kurslarımızda yeni genç yeteneklerimizi keşfederek, ülke sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Kayıt yaptıran çocuklarımıza özel poşetlerde hazırlanmış şapka, şort ve tişörtlerini kayıt sırasında hediye edeceğiz. Okulumuzun açılmasına desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yasin (2 hafta önce)
    Futbol la gitmek istiyorum
    0
    0
    Yanıtla