SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Merkezli 3,9 Büyüklüğünde Deprem

Yeşilyurt Merkezli 3,9 Büyüklüğünde Deprem
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, saat 10.55'te 3,9 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde sarsıntı, yerin 6,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Deprem nedeniyle kentte faaliyetlerine devam eden iş yerlerinde bulunanlar ve evlerinde kalan vatandaşlar dışarıya çıktı.

Yetkililer, deprem nedeniyle kentte şu ana kadar yansıyan olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hakikimalatyali (1 yıl önce)
    Admin ip adresi kontrolü yap yalakaligin sıirasi degil milletin cani yanmiş aynı adam isim degistirip allayip pullayacağını saniyor malatya artik akillandi....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali Aydın (1 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum hepsi tek kalıptan çıkmış gibi,sadece yazan isimler farklı.Trol bence. Bu memlekette avukat ve iş adamı hariç bir aday adayı yok mu. Bir mimar, bir ekonomist,bir mühendis, bilim adamı vs. Ne verdiler yada ne verebilirler Malatya'miza. Malatya soyismi belli on aileden mi ibaret. Eczacı yi dort dönemdir milletvekili yapiyoruz, helvaciyi milletvekili yaptık, inşaat malzemesi satanı yaptik, kalanlarda avukat zaten. Hepsinin yaptığı işe saygı duyuyorum ama bu sistem değişmeli. Önümüze isim getiriyorlar, seçin bunu. Sonra bir Malatya diger seçime kadar hepsinin arkasinda vay bu böyle yaptı, şu şöyle yaptı, bu burayı da almış, şu adamını işe almış vs. Gerçi kime ne anlatıyorum. Benimki de ironi işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayin Ali Bey Size katılıyorum.Sececegimi ben secemiyorsam nerde hür irade nerde milletin teveccuhu.Bizler bu kafayla daha çok ah vah ederiz,her parti aynı birilerinin tekelinde bizler sadece secmencilik oynuyoruz
    %94
    %6
    Yanıtla