SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt Belediye Sahasında Mağlup Oldu

0
Güncellendi - 2021-11-14 01:57:02
M.Yeşilyurt Belediye Sahasında Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 12.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanan karşılaşmaya Malatya Yeşilyurt Belediyespor iyi başlasa da Bayrampaşaspor, Ulaş’ın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıda eşitlik sayısını bulmak için varını yoğunu ortaya koydu ancak kontra ataktan kalesinde ikinci golü gördü.

Volkan Serim’in sakatlanarak oyun dışında kaldığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Stat: Yeşiltepe Spor Kompleksi

Hakemler: Taner Tuncer, Ali Etlikci, Gökhan Coşar, 4.hakem Burak Altınel

Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir (Dk.71.Avni Kürşat Özmen), 14.Caner Çolak (Dk.71 Emre Baysal), 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.56 Deniz Ataç), 3.Ulaş Girgin, 22.Salih Sarıkaya, 28.Furkan Karabatak, 8.Berkay Can (Dk.56 Musa Buğra Kavaklı), 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel, 99.Volkan Sevim (Dk.88 Burak Evren)

Yedekler: 25.Muhammed Enes Salik, 5.Fatih Gürden, 6.Emre Baysal, 30.Burak Evren, 10.Deniz Ataç, 11.Avni Kürşat Özmen, 27.Musa Buğra Kavaklı

Teknik Sorumlu: Hayati Palancı

Bayrampaşaspor: 1.Mehmet Enes Sarı, 41.Uğur Daşdemir, 33.Tolga Kalender, 23.Abdulsamet Burak, 4.Mustafa Kutay Pekşen, 6.Erkam Develi, 16.İsmail Can Çavuşluk (Dk.74 Kaan Mert Nasırcılar), 88.Yusuf Emre Alyaprak, 10.Mustafa Yılmaz (Dk.82 Yasin Çakaloğlu), 20.Muhammed Egemen Pehlivan (Dk.90 Cengizhan Bayrak), 80.Yiğit Gümüş (Dk.90 Ahmet Bahçıvan)

Yedekler: 58.Emre Çiğdem, 25.Emre Uğur Uruç, 13.Cengizhan Bayrak, 8.Ahmet Bahçıvan, 57.Yasin Çakaloğlu, 76.Kaan Mert Nasırcılar, 77.Yusuf Kaplan

Teknik Sorumlu: Mustafa Özer

GOLLER: Dk.32 Ulaş Girgin (kendi kalesine), Dk.64 İsmail Can Çavuşluk (Bayrampaşaspor)

SARI KARTLAR: Metehan Andaç Özlü, Burçin Yüksel, Caner Çolak, Volkan Serim (Yeşilyurt Belediyespor)

Dakika 25: Alpay’ın sağdan ortasında Volkan fantastik bir vuruş yaptı ancak kaleci Mehmet Enes topu çizgiden çıkarttı.

Dakika 32 GOL: Yusuf Emre Alyaprak ile duvar pası yapan Mustafa Kutay Pekşen soldan ceza sahasına girdi içeriye pasını aktarmak istedi, savunmada Ulaş Girgin’in müdahale etmek istediği top ağlarla buluştu: 0-1.

Dakika 64 GOL: İsmail Can Çavuşluk üst üste çalışmalarla getirdiği topu Mustafa Yılmaz ile buluşturdu. Sağdan ceza sahasına giren Mustafa Yılmaz pasını içeriye çıkarttı. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan İsmail Can Çavuşluk, topu önce düzeltti sonra düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 0-2.

Mücadele 2-0 Bayrampaşaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    maçtaydım maçı izlediğimde yeşilyurt bu oyunla 18. puan nasıl toplamış hayret ettim. kaleye bir şut çekilmezmi yaa. bir şut çekemediler. küme düşme potasında olan bayrampaşa yeşilyurtspordan kat kat üstündü
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım maçın 2.yarısını izlemissin.Ilk yarı iyi oynayan iyi organize olan ama son vuruşlarda iyi olmayan Yeşilyurt vardı. Bayrampaşa nın ender ataklarindan birisinde şanssız bir gol oldu.2.yarı oyun disiplininden uzaklaşıp bilincsiz ce oynayan Yeşilyurt rakibine boyun eğdi. Yesilyurtspor'a enaz etkili 3 futbolcu transfer edil.esi gerekir,
    0
    0
    Yanıtla
  • hayır kardeş 90 dk izledim her iki yarıda da kötüydü. futbolda ilk yarı sonucu oyuncuya yazılır ikinci yarı sonucu hocaya yazılır sen hayati hocayı ona göre değerlendir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir bey ,ben Hayati hoca ile ilgili her hangi bir yorum yapmadım.Tabii her ne kadar iyi de oynasan önemli olan sonuçtur.Yine söylüyorum ilk yarı ile ikinci yarı arasında çok fark vardı. Önemli olan Yesilyurtspor'un başarılı olması.
    0
    0
    Yanıtla