SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt ve Battalgazi Meclisleri Nisan Toplantılarını Tamamladı

Yeşilyurt ve Battalgazi Meclisleri Nisan Toplantılarını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Meclisleri, Nisan ayı çalışmalarını tamamladı.

YEŞİLYURT..

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında toplanan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Nisan Ayı 2.Oturum Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.  

Yeşilyurt Belediye Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşen Nisan Ayı 2.Oturum Toplantısında, açılış ve yoklamanın ardından 06 Nisan Tarihli 1.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce Türk Polis Teşkilatının 177.Kuruluş Yıldönümünü kutlarken şunları söyledi; “ Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Başkan Çınar konuşmasının devamında 08 Nisan Cuma Günü saat 21:00’de Çilesiz Semt Pazarında açılışı yapılacak olan Ramazan Ayı Etkinlikleri ile 09 Nisan Cumartesi günü saat 18:00’de ki Kaynarca Sosyal Tesisleri açılış töreni ve iftar programına Meclis Üyeleri ve vatandaşları davet etti.

Ağırlıkla imar maddelerinin görüşüldüğü toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi doğrultusunda; Karakavak, İnönü, Tecde, Bostanbaşı,  İlyas, Koyunoğlu, Yakınca, Kaynarca, Uç, Hacıabdi, Yeşiltepe ve Çilesiz Mahallelerindeki resmi eğitim kurumlarının 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine ilişkin gündem maddeleri görüşüldükten sonra kabul edildi.

Dört maddenin ertelenmesine, bir maddenin de gündemden çıkartılmasına karar verdikten sonra toplantıyı tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Toplantısını 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ettikten sonra toplantıyı kapattı.

BATTALGAZİ..

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısı 1.oturumun 2.birleşimi ile tamamlandı. 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısı Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2.birleşim ile tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak 1.birleşimin karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Toplam 11 gündem maddesinin görüşüldüğü 2.birleşim toplantısında, 7 gündem maddesi ilgili komisyona havale edilirken, Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan Battalgazi Belediyesi 2021 Mali yılı gelir ve gider ile hesap ve işlemler hakkındaki Denetim Raporu meclis üyelerinin bilgisine sunularak, oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu gündem maddesinin görüşülmesi için yerini Battalgazi Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Zafer Kırçuval’a devretti. Başkan Vekili Kırçuval’ın başkanlığında Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısı ise 9 Mayıs Pazartesi günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız