SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Başpehlivan Bandırma Oldu

0
Güncellendi - 2018-07-02 01:37:53
Yeşilyurt'ta Başpehlivan Bandırma Oldu
A- A+ PAYLAŞ

24, Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamındaki güreşlerde başpehlivanlığı Enes Bandırma kazandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında düzenlenen "Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri" müsabakalarında dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Tüfenkci, Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneği tarafından düzenlenen festival kapsamında Çırmıhtı Ahmet Atılgan Parkı Güreş Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakaları takip etti.

Müsabakaları izlemeye gelen vatandaşları selamlayan Tüfenkci, daha sonra sporculara başarılar diledi.

Tüfenkci, ardından çeşitli kategorilerdeki karşılaşmalar ile Enes Bandırma ve Halil Hopur arasındaki başpehlivanlık müsabakasını izledi.

Bakan Tüfenkci, müsabaka sonucunda başpehlivanlığı kazanan Enes Bandırma ile dereceye giren sporculara madalyalarını takdim ederek, sporculara başarılar diledi.

Çırmıhtı Güreş Sahasında başlayan karakucak güreşlerine birçok ilden çok sayıda sporcu katılırken, bu yılki güreş ağalığını ise Adil Nalbant üstlendi. Güreş müsabakalarına Adıyaman, Artvin, Adana, Antalya, Amasya, Ankara, Kahramanmaraş, Bingöl başta olmak üzere birçok ilden yoğun katılım olurken dereceye giren sporculara Güreş ağası Adil Nalbant tarafından 60 bin TL’ye yakın ödül dağıtıldı.

Programa, AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, , Vali Yardımcıları Regaip Ahmet Özyiğit ve Ali Sakar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve çok sayıda davetli katıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız